OBVESTILO – Rezervacije ter realizacija počitnic in potovanj

OBVESTILO

Ljubljana, 19. oktobra 2020

Rezervacije ter realizacija počitnic in potovanj (Odlok vlade RS o začasni omejitvi gibanja zaradi preprečevanja okužb s SARS CoV-2)

 

SLOVENIJA – velja od torka, 20. 10. 2020, do preklica

Vse rezervacije nastanitev v Sloveniji od vključno 20. 10. 2020 dalje (kdaj je bila narejena rezervacija, ni pomembno) se lahko izvajajo le znotraj iste regije.

Rezervacije s turističnimi boni, kjer je nastanitev v drugi regiji od kraja bivanja, se prestavijo za nedoločen čas oziroma do zaključka veljavnosti turističnih bonov, in v skladu s pogoji ponudnikov nastanitvenih kapacitet.

Pomembno

Vsi tisti potniki, ki bodo rezervacije turističnih kapacitet v Sloveniji opravili po uveljavitvi Odloka o začasni delni omejitvi gibanja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2 (v nadaljevanju: Odlok), to je od 16. 10. 2020 dalje pa do preklica, morajo ob rezervaciji turističnih kapacitet v Sloveniji prek družbe KOMPAS d. d., upoštevati določila Odloka o prepovedi prehajanja med statističnimi regijami. Družba Kompas d. d. ne prevzema odgovornosti zaradi kršitev Odloka s strani posameznih potnikov, prav tako pa to ne more vplivati na veljavnost rezervacije.

 

#VAŠTIMKOMPAS

#potujemoskupaj70let
#smoodgovorni
#smopozorni