ODHODIME POTOVANJADESTINACIJAPRODUKTTRAJANJEPREVOZSTATUSPREDVIDEN VODNIKCENA OD EURPOSEBNOSTI POTOVANJA IN PREDVIDENE ČASOVNICE
10. mesec (oktober) - 24.10.2020RIM NEAPELJ POMPEJI (brez nočne vožnje)ITALIJA682984 DNIAvtobusZAGOTOVLJEN ODHOD399Spoznajte mesto Rim njegove znamenitosti, zgodbe in zgodovino. Pompeji vam bodo razkrili način življenja antičnih Rimljaniov. Če prištejte še vzpon na ognjenik Vezuv, obisk južne prestolnice Italije - Neaplja, ogled Orvieta in vil v Tivoliju, dobite udobno kombinacijo avtobusnega spoznavanja Rima, Neaplja in Pompejev.
10. mesec (oktober) - 24.10.2020KLASIČNA GRČIJA IN METEORAGRČIJA169597 DNIAvtobusZAGOTOVLJEN ODHOD625Sončna sredozemska Grčija vas bo s svojimi kulturno-zgodovinskimi zakladi popeljala na nepozabno potovanje v preteklost, kjer so Grki postavljali temelje tragediji, drami in demokraciji. Prepustite se grški gostoljubnosti in zaplešite ob ritmu sirtakija, ki vas bo spremljal še dolgo po vrnitvi domov.
10. mesec (oktober) - 29.10.2020SONČNA SICILIJAITALIJA198144 DNILetaloZAGOTOVLJEN ODHOD595Potovanje kjer bomo spoznavali vzhodno obalo otoka in kjer se nahaja največja znamenitost otoka - vulkan Etna. Kot posledica delovanja Etne so rodovitna tla pritegnila veliko civilizacij, ki so tukaj ustvarjala mesta in pisala zgodovino področja. Vabljeni na odkrivanje bogate zgodovine tega dela otoka, katerega v kombinaciji z arhipelagom Eolskih otokov imenujemo - Sončna Sicilija.
10. mesec (oktober) - 30.10.2020MAESTRI ITALIANI - NA POTI PISATELJEV, UMETNIKOV IN IZUMITELJEVITALIJAMAESIT3 DNIAvtobusZAGOTOVLJEN ODHOD294Obiskali in spoznali bomo italijanska mesta, katerim so pustili umetniški pečat različni pisatelji, umetniki in izumitelji.
10. mesec (oktober) - 30.10.2020CINQUE TERREITALIJA150743 DNIAvtobusZAGOTOVLJEN ODHOD329Male pisane vasice, ki so postale svetovna atrakcija, vas bodo v jesenski svetlobi še posebej navdušile. Sedaj brez gneče in tako že bolj doživeto in intimno.
10. mesec (oktober) - 31.10.2020FIRENCE - DRAGULJ ITALIJE z avtobusomITALIJA356072 dniAvtobusZAGOTOVLJEN ODHOD165Odpravili se bomo na odkrivanje glavnih znamenitosti renesančnega bisera, obenem pa bo čas za samostojno odkrivanje ali obisk katerega izmed mnogih muzejev oz. razstav in galerij mesta.
ODHODIME POTOVANJADESTINACIJAPRODUKTTRAJANJEPREVOZSTATUSPREDVIDEN VODNIKCENA OD EURPOSEBNOSTI POTOVANJA IN PREDVIDENE ČASOVNICE
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice