Kompasov tim sodelavcev

Kompasov tim sodelavcev

Kompas smo tim

Največja prednost Kompasa smo ekipa visoko strokovnih in izkušenih sodelavcev, ki z velikim veseljem do svojega dela in z zaupanjem v svoje znanje ter z  bogatimi izkušnjami skrbimo, da smo nepogrešljiv sopotnik na vaših potovanjih.

Kompasova izkušena ekipa šteje več kot 200 notranjih sodelavcev, skupaj z zunanjimi sodelavci (turistični vodniki, vodniki spremljevalci krožnih potovanj, predstavniki, animatorji, vozniki kombiniranih vozil za transferje in voznike avtobusov), nas je več kot 500. Vse nas druži isti cilj: narediti vse, kar je v naši moči, da bi bilo vsako doživetje s Kompasom izjemno, nepozabno, varno in udobno.

Profesionalnost, visoka motiviranost, nenehno izobraževanje in usposabljanje ter odličnost našega dela nas delajo najboljše.

Skupne vrednote Kompasovih notranjih in zunanjih sodelavcev

Kakovost
Vsi Kompasovi sodelavci s svojim strokovnim in kakovostnim delom pomembno prispevamo k prepoznavnosti Kompasa kot podjetja. S tem tudi svojim gostom lahko zagotavljamo visoko kakovost opravljenih storitev. Ob tem sledimo sloganu »za nas in naše potnike je le najboljše dovolj dobro«.

Odgovornost
Uresničevanje sprejetih obvez je temelj našega dela.

Timsko delo
Z združevanjem moči v okviru timskega dela smo uspešni na trgu in izpolnjujemo pričakovanja naših strank. Timsko delo predstavlja tudi osnovni način prenosa znanja in izkušenj na naše mlajše sodelavce.

Povezovanje z našimi strankami in dobavitelji
V Kompasu gradimo kakovostno partnerstvo z našimi poslovnimi partnerji, strankami in dobavitelji, v obliki rednih obiskov in strokovnih delavnic, ki nam pomagajo, da si medsebojno izmenjujemo znanje in izkušnje ter s tem rastemo.
V Kompasu se zelo dobro zavedamo pomena trajnega sodelovanja s poslovnimi partnerji, smo ves čas pripravljeni in odzivni na njihove želje ter redno izpolnjujemo medsebojne odgovornosti.

Etika ustvarjanja dobička
Etika nam je prvo vodilo pri ustvarjanju dobička.

Visoka pripadnost
Podjetje se odlikuje z visoko pripadnostjo svojih sodelavcev, kar je poleg certifikata moje delo.Com – ugleden delodajalec 2007, najboljšI pokazatelj, da delujemo v pravi smeri.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice