Kompas+

svet potovalnih ugodnosti

Dobrodošli v svetu potovalnih ugodnosti KompasPlus. KompasPlus nagrajuje vašo zvestobo in vam prinaša raznovrstne ugodnosti. Vljudno vabljeni k včlanitvi v Kompasov program zvestobe!

Kakšne so prednosti članstva
v programu KompasPlus?

Člani programa zvestobe KompasPlus ste deležni ugodnosti pri nakupih turističnih aranžmajev. Prav tako vas obveščamo o ugodnostih v Kompasovi aktualni ponudbi skladno z vašimi željami.

Člani zbirate točke in z vsakim nakupom turističnih storitev pridobite določeno število točk (nakup za 1 € prinaša 1 točko), kar vam prinaša določne ugodnosti.*

Članstvo v Kompasovem svetu potovalnih ugodnosti je brezplačno.

Ob včlanitvi v KompasPlus boste prejeli svojo člansko številko programa zvestobe.

*Zbiranje točk ne velja za nakup letalskih vozovnic.

Izpolni prijavo in se pridruži
klubu KompasPlus za več ugodnosti

KompasPlus vam zagotavlja posebne pogoje rezervacij in za vas pripravlja mesečne akcije.  Včlanitev vam bo vzela le 3 minute.

Pozdravljeni!

Kompas uspešno posluje na slovenskem trgu že 72 let in še vedno radi potujemo z vami. V vseh teh letih smo se vedno trudili zagotoviti le najboljše za naše potnike. Za vas smo izbirali najbolj privlačne destinacije, počitnice in potovanja. Uresničili smo marsikatero vašo željo in mnoge popeljali na nepozabne počitnice.

Ker pa Kompasovci sledimo načelu, da nobena stvar ni tako dobra, da je ne bi mogli še izboljšati, nenehno uveljavljamo sodobne pristope, novosti in izboljšave. Misel, ki nas vodi pri tem, je popolnoma zadovoljen potnik.

Program KompasPlus, ki vas nagrajuje za vašo zvestobo Kompasu, je že v samem začetku več kot uspešno prebil led. Pozorno spremljamo vaše odzive in želje. Tako smo lahko program zvestobe KompasPlus še bolj prilagodili vašim potrebam in željam ter popestrili našo potovalno ponudbo.

Z nakupi Kompasovih storitev boste zbirali točke z vsakim evrom nakupa. Za zbrane točke boste lahko prejemali ugodnosti pri vašem naslednjem nakupu. Zbiralni in bonitetni sistem KompasPlus bomo v skladu z vašimi željami nenehno izboljševali. Prepričan sem, da bo vsakdo našel ugodnost zase.

Pridružite se programu KompasPlus in vstopite v Svet potovalnih ugodnosti!

Lovorko Mamić, CEO
predsednik družbe

Bonitetno obdobje
Bonitetno obdobje je vezano na koledarsko leto in traja med 1. 1. in 31. 12. Po preteku bonitetnega obdobja se zbrane točke lahko koristijo:
– za produkte v lastni organizaciji, po bonitetni lestvici.

Zbiranje in koriščenje točk
Točkuje se vsak nakup katerekoli Kompasove storitve v vrednosti nad 1 €. Zbiranje točk ne velja za nakup letalskih in drugih vozovnic, vrednostnih bonov in zavarovanj. Zbiranje točk se izključuje z drugimi bonitetami. Vsak € prinese članu programa zvestobe KompasPlus eno točko.* Točke se članu pripišejo ob plačilu storitve oziroma na dan pričetka koriščenja storitve, če dan pričetka koriščenja storitve ni enak dnevu plačila te storitve. Točke se članu pripišejo avtomatsko.

* glej splošna določila 12. člena

Z vsakim naslednjim nakupom se poveča število doseženih točk. Ko član doseže določen bonitetni razred, lahko koristi boniteto glede na trenutno veljavno bonitetno lestvico.

Član lahko koristi boniteto v obliki vrednostnega popusta pri naslednjem nakupu. Pogoj je realizacija izbranih počitnic oz. potovanja.

Pri tem naj član predhodno opozori prodajno osebje, da želi koristiti zbrane točke.

Bonitetna lestvica

ZBRANE
TOČKE BONITETA
800 20 €
2500 70 €
6500 185 €
10100 300 €

Od 1.1.2024 velja novo bonitetno obdobje, ki se zaključi 31.12.2024 pridobljene točke pa se lahko koristijo do 31.1.2025.

Bonitetnih točk ni mogoče pridobiti pri plačilu s plačilnimi karticami na obroke, pri plačilu s položnicami na obroke z zapadlostjo po pričetku koriščenja aranžmaja oziroma vedno, kadar se obveznosti poravnavajo po pričetku storitve, ne glede na način plačila.

Bonitetna lestvica je objavljena v Pravilih zbiralne in bonitetne lestvice, ki je dostopna na vseh prodajnih mestih Kompasa d.o.o., na pristopnici ter na spletni strani www.kompas.si.

Kompas d.o.o. si pridržuje pravico spreminjanja bonitetnih pravil in bonitetne lestvice. Vse spremembe so javno objavljene in splošno dostopne na www.kompas.si ter veljajo od dneva objave oziroma kot je navedeno v spremembah.

Primeri koriščenja bonitet

Primer, ko član izkoristi boniteto kot popust pri naslednjem nakupu:

Član ima zbranih 860 točk. Ob naslednjem nakupu v vrednosti 120 € lahko koristi 800 točk in prejme boniteto v vrednosti 20 € ter plača le 100 €. Članu tako ostane 60 točk, katerim se na dan plačila oziroma pričetka koriščenja storitve prišteje 100 novih točk.

Član lahko na željo v vseh Kompasovih poslovalnicah prejme izpisek s številom zbranih točk. Prav tako ima član možnost preverjanja točk s klicem v klicni center.

Člani zbirajo točke pri nakupu storitev, ki jih ponuja Kompas na svojih prodajnih mestih. Zbiranje točk ne velja za nakup letalskih in drugih vozovnic, vrednostnih bonov in zavarovanj. Zbiranje točk se izključuje z drugimi bonitetami.

Koriščenje bonitet je mogoče za nakup aranžmajev iz produkcije Kompas d.o.o. Velja tudi za nakup First Minute in Last Minute ponudb. Koriščenje bonitet ni mogoče za nakup letalskih vozovnic.

Pri nakupu darilnega bona prejme točke le kupec darilnega bona. Unovčitelj darilnega bona prejme točke le v primeru doplačila storitve in le za znesek doplačila.

Zbranih točk ni možno unovčiti za darilni oziroma vrednostni bon ali gotovino.

Koriščenje popustov pri partnerskih programih in klubih ter istočasno koriščenje bonitet niso združljivi.

V primeru doplačil na kraju samem (destinaciji) član ne prejme točk.

Prenos točk med nosilci kartic ni mogoč. Le imetnik kartice lahko zbira in koristi točke. V primeru, da imetnik kartice vplača tudi za druge osebe, se točke pripišejo le v primeru, da storitev koristi tudi sam.

Izjema so tečaji tujih jezikov, v organizaciji Kompas d.o.o., kjer prejemniku točk ni potrebno tudi koristiti plačane storitve.

Program zvestobe KompasPlus - pristopnica

  Osebni podatki

  Kontaktne informacije

  Za kakšne vrste počitnic/potovanj/izletov se najpogosteje odločate?

  Kdaj se običajno odpravite na počitnice?

  V katerih medijih najbolj opazite oglase za turistično ponudbo?

  Splošni pogoji

  Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
  Svet potovalnih ugodnosti

  Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

  Včlanite se

  MyWay

  Počitnice po meri

  Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

  Sestavite si počitnice