Križarjenja

Obiščite svet drugače – vsaj enkrat v življenju morate izkusiti kako je “na-valovih”!

Kompas ponuja tako individualna, kot skupinska križarjenja. Glavna razlika je ta, da stranke, ki potujejo v lastni režiji oz. se odpravijo na individualen odhod nimajo spremstva slovenskega vodnika in prav tako nimajo možnosti za prijavo fakultativnih izletov v pristanišču v slovenskem jeziku. Stranke se odločajo za vodenje v enem od tujih evropskih jezikih. Vendar pa smo Slovenci še vedno tisti, ki radi potujemo v skupinah, ob sebi imamo radi slovenskega vodnika, ki poskrbi za vse naše želje. Gostom pomaga pri vkrcavanju na ladjo, prevaja meni v restavraciji in dnevni ladijski časopis in organizira informativne ure. Ravno tako si želimo, da slednji poskrbi za organizirane izlete na kopnem in nas kot vodnik vodi skozi zgodovino in kulturo kraja.

Novosti

NOVO – MSC EURIBIA !

MSC Cruises je svojo ponudbo za otroke in družine na najnovejši ladji flote – MSC Euribia dvignil na novo raven.

Novi programi, animacije in doživetja vabijo goste vseh starosti, da uživajo v novi in vznemirljivi zabavi ter ustvarijo vrhunske počitnice za vso družino.

 – 7 sob, namenjenim otrokom in najstnikom različnih
starostnih skupin, ki bodo ponujale neskončno zabavo.
– Več kot 100 ur zabave v živo za otroke in najstnike,
organizirane v klubih MSC Cruises.
– 9 družinskih aktivnosti/prestav v živo in 6 aktivnosti
za najstnike v glavnem terminu križarjenj.

Pridružite se nam

Pošljite povpraševanje za križarjenje

Pridobite ponudbo za križarjenje po vaši meri.

Mnenja naših strank

Za prvo tovrstno potovanje se nam je, glede na ceno, zdelo primerno in smo bili na splošno zadovoljni, tako da se v prihodnje še kdaj odločimo za križarjenje. Vodička Barbara je bila izjemno prijazna in v pomoč, ravno tako posadka. Ladja ni bila najnovejša, ampak kljub temu urejena in ohranjena in kot rečeno, glede na strošek potovanja, primerna. Bomo pa naslednjič izbirali med kabinami z balkonom, ki tokrat niso bile več na voljo. Za nas je bila izbrana dovolj velika, pa vseeno se lahko prostor tako malo prezrači, naravna svetloba je.. Kar nas je motilo pa je res predolgo vkrcanje prvi dan, saj smo od prihoda na terminal do vkrcanja na ladjo potrebovali več kot tri ure, transportne ladje so bile res prenatrpane. Fakultativni izleti, na katerih smo bili, so bil iizjemno zanimivi, le iz otoka Zakintos smo po tem na obali na vetru v vrstah stali več kot uro, da so nas transportirali spet na ladjo. Predvsem za starejše tak način ni ravno primeren.

V glavnem s potovanja smo prišli z lepimi spomini in se še kdaj odločimo za križarjenje, hvala tudi vam, da ste hitro in prijazno uredili vse potrebno s strani agencije, je bila zelo lepa uporabniška izkušnja in se ob naslednji priložnosti spet obrnem na vas.

Pri vas sem rezervirala križarjenje na ladji MSC World Europa.

V prvi vrsti bi pohvalila vašo delavko Mašo Pepelnik, ki je vse speljala zelo hitro in po željah mene (vaše stranke). Ker sem se na križarjenje odpravljala prvič in o tem res nisem imela veliko informacij, saj tudi poznala nisem nikogar, ki bi to že dal skozi mi je znala odgovoriti na vsa vprašanja, pa naj so bila še tako osnovna ali pa čisto banalna. Ampak ker sem človek, ki ima rad red in organizacijo in mora vedeti ves potek do potankosti sem dobila vse informacije, ki sem jih potrebovala, da sem se počutila da je vse pod kontrolo in bo tudi na potovanju potekalo tako kot mora. Vso dokumentacijo smo uredili zelo hitro in komunikacija med nami je tekla gladko in res sta s Polono Trajkovič, ki jo je nadomeščala v času dopusta – uredili vse podrobnosti. Znali sta pomiriti moje nervozne misli, ko v kaj nisem bila točno prepričana kako bo potekalo.

Samo križarjenje pa je bilo neverjetno – vse je teklo gladko. MSC se res potrudi za neverjetno izkušnjo. Kljub temu ,da je bilo individualno križarjenje si bil voden na vsakem koraku in si vedel točno kdaj, kam in kako. Sama ladja MSC World Europa pa je preprosto veličastna. Dokler ne doživiš takšne izkušnje si je nemoreš niti približno predstavljati.

Bilo je vredno vsakega evra in upam da bom čimprej to izkušnjo skupaj z vami lahko ponovila. Priporočam celotno izkušnjo od organizacije do prihoda nazaj domov z vašo agencijo. Vse pohvale za prijaznost in ažurnost.

Moram pohvaliti vodnika. Zelo profesionalno izpeljani izleti. Veliko informacij o destinacijah in prav tako osebnih izkušnjah. Tudi zaradi njega je bilo potovanje sigurno lepše. Vidi se kilometrina in izkušnje.

Nastanitve so bile lepe in po pričakovane, edino prvi dan smo se lovili, bilo malo nervoze, ker otroci niso bili zraven. Vendar smo se morali sprijazniti. Mogoče v bodoče, veliko prej rezerviramo in zahtevamo točno določene kabine.

Bilo je fantastično! Tudi kabino sva dobila z balkonom (kar ni bilo v ponudbi) in ladja je bila neverjetna! Organizacija je bila odlična, vodič tudi (vse pohvale Borutu Bricu). Le za izlet v Napoli sva bila malo razočarana, ker je bilo prvotno na sporedu Vezuv in v Pompejih je bila gneča, tako da je za obisk Napolija zmanjkalo časa (samo 45 minut). Verjetno bi pri organizaciji bilo potrebno računati na izgube časa zaradi gneče, tako v Pompejih, kot na cesti. Ostalo je preseglo pričakovanja. Hvala tudi tebi za vse informacije in pomoč.

Verjetno bova na križarjenje še kdaj šla.

Torej mi smo bili tako zelo navdušeni, da gremo zagotovo se kdaj – berite kmalu spet na kakšno križarjenje. Edini problem je ta, da smo dobili najboljšo možno ladjo in da se ostale ne morejo primerjati ? in bo izbira destinacije na ta račun težja ?.

Malo v hecu malo zares… Zahvaljujem se vam za odlično organizacijo, podporo in na tem mestu bi pohvalila tudi vodica g. Aleša, ki vam na potovanju več kot odlično opravlja svoje delo!

Se kmalu spet slišimo, do takrat pa vam pošiljam prelepe pozdrave!

Samo z eno besedo lahko rečem nepozabno!

Edino mogoče premalo časa za izlete! Je pa res, da je to posledica velikih razdalj na morju!

Tak primer se nam je zgodil v Mehiki nismo obiskali plaže zaradi premalo časa, zaradi dolge vožnje s čolnom, kjer smo snorkljali. V opisu izletov je bila plaža, da jo obiščemo!

Tudi vodenje odlično! Morda drugič raje kakšna boljša izbira letalske družbe!

Tudi vam hvala za ves trud!

Druga aktualna ponudba križarjenj 2024

Novo! Adriatic Cruise katalog 2024!

Kompasova inspiracija

Pluje, pluje, pluje … »moja želja« po Jadranu

Pluje, pluje, pluje … »moja želja« po Jadranu

Ja, lahko bi se označil za »jugonostalgika« ja, a ne bi rekel, da ima to prav veliko veze s tem, da obožujem Jadransko morje. Jadransko morje je pač najlepše. Če že ne objektivno, pa ne-subjektivno zagotovo. Kar pa je enako objektivnemu po mojem mnenju. Haha, danes jih streljam, a? Ja, dobre volje sem, mesec maj […]

Preberi več

Ladjarji v naši ponudbi

Doživite eno najlepših oblik oddiha.

Izbrati križarjenje pomeni izkusiti neskončnost morja in hkrati uživati v toplini in lepotah barvitih krajev, ki jih boste obiskali.

Da bodo na teh počitnicah zagotovo izpolnjene vaše sanje, bo poskrbela že sama podoba najmodernejšega ladjevja na svetu. Harmonične barve, skrbno izbrani najboljši materiali in izviren dizajn, ki se lesketajo v barvah sonca in morja, bleščeče gledališče, veličastne igralnice, trgovine, bari in restavracije, pa wellness, lepotni saloni in bazeni. Mnogo je kotičkov, ki čakajo, da jih odkrijete in kjer lahko uživate sami ali v družbi. Dnevi so dopolnjeni z morjem, soncem in popolno sprostitvijo v neskončni modrini.

Obiščite svet drugače – vsaj enkrat v življenju morate izkusiti, kako je »na valovih«!

Zakaj izbrati KOMPAS?
 • najboljša svetovalna storitev
 • varnost in zanesljivost
 • največja ponudba raznolikih potovanj po vsem svetu, tako za individualna kot vodena potovanja in skupine
 • ureditev ogleda  svetovnih športnih, glasbenih, kulturnih,… dogodkov
 • organizacija različnih oblik prevozov;  letalskih kart, rent-a-car, železniških ali avtobusnih prevozov
 • ureditev bivanja v namestitvi po vaši želji; luksuzna hiška na morju, nastanitve prek Airbnb ali nastanitev v izbranih top hotelih
 • 24-urni servis
 • razširjena Kompasova mreža po vsem svetu
 • najširši izbor slovenskih in tujih organizatorjev
 • največja ponudba na enem mestu
 • največja ponudba v zadnjem hipu
 • dostopni plačilni pogoji
 • članstvo v KompasPlus programu zvestobe
Pošljite povpraševanje

  Z oddajo povpraševanja soglašate, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter se z njimi strinjate.

  GDPR soglasje*
  [Soglašam, da Kompas d.o.o. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe, izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah podjetij skupine Kompas d.o.o.) z uporabo e-pošte. Od obvestil se lahko kadarkoli odjavite.]

  Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
  Svet potovalnih ugodnosti

  Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

  Včlanite se

  MyWay

  Počitnice po meri

  Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

  Sestavite si počitnice