Diners Club ugodnosti

Še nimate kartice Diners Club?

Kartica Diners Club je »vaša zvesta spremljevalka«, ki vam prinaša več svobode v svojih odločitvah in številne ugodnosti. Prepričajte se, zakaj …

UGODNOST PRIDOBITVE KARTICE V KOMPASU

Za Kompasove popotnike! Če naročite STYLE ali KLASIČNO kartico prek povezave Diners Club ugodnosti ali se obrnete na svetovalca v Kompasovi poslovalnici, vas čaka brezplačna članarina za prvo leto članstva v Diners Clubu. Ta ugodnost velja za nove člane ob prvi včlanitvi.

  1. Nakupi na obroke

Z OBROČNIM PLAČILOM DO VEČ NEPOZABNIH POČITNIC

Slovenci obožujemo potovanja in počitnice so vedno na vrhu seznama naših želja. Uresničitev počitniških sanj postane lažja s pomočjo odloženega plačila. Na ta način si lahko privoščite več nepozabnih počitnic, ki so povsem prilagojene vašim željam. Naj bodo daljše, v višji kategoriji ali pa si jih privoščite večkrat na leto. V Kompasu omogočamo plačilo na vse do 12 udobnih obrokov brez obresti, preprosto, brez dodatne dokumentacije, s prilagojenim limitom porabe.

  1. Dva ločena limita

ENA KARTICA, DVA LOČENA LIMITA

Zagotovo ste že doživeli trenutke, ko se nepričakovano pokvari pralni stroj, sesalec se približuje koncu svoje življenjske dobe, vi pa nujno potrebujete nov računalnik ali dodatno opremo, a ste limit na svoji Diners Club kartici že zasedli z drugimi obročnimi nakupi. Pri nas ni potrebno skrbeti! Takšni izzivi so hitro premostljivi, saj ima prav vsak imetnik Diners Club kartice dva ločena in neodvisna limita. Enega lahko uporabljate za večje obročne nakupe, drugega pa za sprotno porabo, kar vam omogoča večjo prilagodljivost pri vaših finančnih odločitvah.

  1. D-Torek

D-Dan velikih popustov!

Drugemu in četrtemu torku v mesecu smo vdihnili kanček čarobnosti. Vsakega od njiju smo spremenili v D-TOREK, torej dan, ko lahko s kartico Diners Club nakupujete na največ prodajnih mestih s popusti, ki vam pripadajo ob plačilu s kartico Diners Club.

  1. Letališki saloni

Kartica Diners Club omogoča vstop v več kot 1300 letaliških salonov po svetu, ne glede na to, koliko nakupov ste s kartico opravili. Že samo vrednost dveh obiskov VIP salonov presega letno članarino za kartico, kar pa je le začetek vseh ugodnosti, ki jih ponuja Diners Club. Klasična kartica vam omogoča 2 brezplačna vstopa, Style vam omogoča 8 brezplačnih vstopov.

  1. D-Mobile aplikacija

Kartica v roki. Kontrola v žepu.

S kartico v roki za vse, kar je pred vami – in s stalnim pregledom nad porabo v žepu. D-Mobile je praktična in vsestranska mobilna aplikacija, s katero lahko kadarkoli in kjerkoli upravljate svoje stroške, obroke in račune.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice