Kompas – največji prodajalec letalskih vozovnic v Sloveniji

Pri načrtovanju in pripravi Vašega potovanja Vam bo z veseljem svetovalo strokovno usposobljeno osebje, ki Vam lahko poleg rezervacije letalskih vozovnic uredi tudi hotelske nastanitve, prevoze, posreduje pri pridobivanju vizumov, najemu avtomobila. Uredimo Vam dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini. Svojim strankam smo na voljo tudi glede drugih informacij, ki jih potrebujete za Vaše nemoteno in prijetno potovanje.

Na Kompasovih prodajnih mestih

 • Prodajamo letalske vozovnice praktično vseh letalskih prevoznikov, na rednih in izrednih letalskih linijah
 • Prodajamo letalske vozovnice nizkocenovnih letalskih prevoznikov
 • Pripravimo individualne in skupinske letalske rezervacije z najugodnejšimi povezavami iz Ljubljane in bližnjih letališč kamor koli po svetu
 • Uredimo nastanitve, organiziramo prevoze od letališča do hotela
 • Posredujemo pri sklepanju dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujin
 • Za vozovnice rezervirane na našem prodajnem mestu, nudimo tudi iskanje učinkovitih rešitev v primeru izrednih razmer (odpovedi letov s strani prevoznika, stavke, vremenske razmere… ).

Kompasove prednosti

 • Časovni prihranek: čas, ki ga porabite za iskanje in zbiranje ponudb, je skrčen na kontakt z eno osebo — vašim skrbnikom.
 • Najboljše možno sodelovanje s strankami: vaši zahtevki, povpraševanja in naročila so usmerjeni v en vstopni kanal, kar zmanjšuje možnost napak in nudi kar najboljše sodelovanje s strankami.
 • Tradicija in izkušnje: zagotavljamo ekonomsko najugodnejše ponudbe in kakovost: svoja naročila zaupate podjetju z več kot 60-letno tradicijo in izkušnjami, kar Kompas zavezuje k visoko kakovostnim storitvam in najvišjimi standardi.
 • Podpora v tujini: Kompas ima svoje poslovanje močno razvejano prek mreže lastnih podjetij in predstavništev v tujini, kar zagotavlja tudi v tujini vselej popoln servis (prevoze, hotelske rezervacije, asistenco in drugo); našim potnikom tudi tako nudimo dodatno varnost in najboljšo pomoč v primerih, ko jo v tujini potrebujejo.
 • Kompas je član mednarodnega združenja letalskih prevoznikov IATA; vsa prodajna mesta, na katerih prodajamo letalske dokumente, imajo IATA registracijo, vsi zaposleni pa IATA licenco.
 • Odzivnost od oddaje naročila do ponudbe pri letalskih vozovnicah je do 90 minut.
 • KOMPAS je nosilec franšize Lufthansa City Centre.

Pomembne informacije

Želimo vas opozoriti na zahteve v mednarodnem potniškem prometu in vam svetovati, da že ob rezervaciji letalskih vozovnic posredujete svoje osebne podatke, ki se v celoti natančno ujemajo s podatki v vaših uradnih dokumentih. Preverite tudi veljavnost dokumentov, s katerimi boste potovali (potnega lista in/ali osebne izkaznice). Potni list mora biti veljaven v večini držav še najmanj šest mesecev po koncu potovanja. Svetujemo vam tudi, da na svoje prodajno mesto pri vseh medcelinskih potovanjih posredujete fotokopijo ali sken prve strani potnega lista, da se izognete morebitnim zapletom zaradi napačnega vnosa vaših podatkov v rezervacijski sistem. Za določene države slovenski državljani potrebujemo vizum. Vljudno vas prosimo, da ste ob prejemu potrditve rezervacije pozorni na pravilnost podatkov in vsako morebitno odstopanje nemudoma sporočite, da ne bi nastali dodatni stroški. Kompas ne prevzema odgovornosti za napačno posredovane podatke. Prav tako ne odgovarjamo za nepopolne potovalne dokumente, vizume ter za nepravilne datumske omejitve glede vstopa/izstopa/dolžine bivanja z oziroma na zahteve države, v katero potujete. Letalska vozovnica predstavlja pogodbo med potnikom in letalskim prevoznikom, potovalna agencija je posrednik med njima. Ob morebitni odpovedi letalske vozovnice veljajo pogoji tarife, po kateri je bila vozovnica naročena/izdana. Agencija lahko jamči višino odstopnine v skladu s pogoji letalske družbe oziroma tarife. Letalska družba si pridržuje pravico do spremembe cen in ostalih pristojbin ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Po izdaji vozovnice rezervacije ni mogoče spreminjati ali odpovedati brez stroškov.

IATA pogodbeni pogoji in druga pomembna obvestila

IATA (International Air Transport Association) oziroma Mednarodno združenje za zračni transport je mednarodna organizacija, ki združuje komercialne letalske prevoznike. Včlanjenih je 275 letalskih družb, kar predstavlja 83 % celotnega svetovnega zračnega prometa. Njihovo delovanje nadzoruje prek različnih konvencij.

Na tej povezavi so dostopni IATA Pogodbeni pogoji in druga pomembna obvestila.

Naša prodajna mesta:

LJUBLJANA
LUFTHANSA CITY CENTER in Poslovni center, Dunajska cesta 117, 1000 Ljubljana
T: 01 2006 340, E: corporate@kompas.si

MARIBOR
POSLOVALNICA Titova 2a, Maribor
T: 02 2346 954, E: maribor@kompas.si

KOPER
POSLOVALNICA Pristaniška ulica 17, 6000 Koper
T: 05 6630 585,  E: koper@kompas.si

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice