Obrazi kompasovega navdiha

edinstvena kompasova doživetja

V DRUŽBI OBRAZOV KOMPASOVEGA NAVDIHA vas vabimo na edinstvena doživetja.

Vznemirljiva Norveška s Cirilom Komotarjem, sanjski Zanzibar z Rebeko Dremelj, imenitni Azori z Mojco Mavec ter Najlepša otroška potovanja.

Doživetja v imenitni družbi obrazov Kompasovega navdiha so zagotovilo, da bodo vtisi in spomini s teh potovanj resnično edinstveni in nepozabni. Ta doživetja so ekskluzivna, kajti vsebina potovanj in/ali počitnic je pripravljena skupaj z našimi obrazi, ki so svoj navdih našli prav na teh destinacijah, in ki bi ga prav na teh destinacijah z veseljem delili tudi z vami, dragi naši potniki.

Pridružite se nam, bodite navdih tudi vi!

Rebeka Dremelj

nepremagljiva doživetja

Dubaj in počitnice na Zanzibarju z Rebeko Dremelj

Dubaj in počitnice na Zanzibarju z Rebeko Dremelj

Nepremagljive sanjske jesenske počitniceMoje ime je Rebeka Dremelj. Že več kot dve desetletji sem na slovenski sceni, v tem času sem se lotila že veliko stvari. Morda je tudi to razlog, da se me še vedno drži vzdevek »multipraktik«. Moja največja strast, poleg petja seveda, so potovanja. Oziroma ustvarjanje spominov. Zase in za svojo družino. To je tisto, za kar menim, da se splača delati, ustvarjati, živeti. Rada bi na koncu dneva pogledala nazaj in rekla: »Vem, kje sem živela.« In res sem živela! Zelo bom vesela, če se mi boste pri ustvarjanju spominov, ki pišejo lepe življenjske zgodbe, pridružili tudi vi!

Mojca Mavec

imenitna doživetja

Azori, zeleni zakladi Atlantika z Mojco Mavec

Azori, zeleni zakladi Atlantika z Mojco Mavec

Imenitno zelenomodro popotovanje
Pridružite se nam na odkrivanju Azorov z Mojco Mavec. Odmaknjeni in neokrnjeni Azori so zaradi svoje bogate flore in favne poimenovani tudi »Galapagos Atlantika« ali »Havaji Evrope«. Ponašajo z razvejano pokrajino, razprostrto prek arhipelaga devetih glavnih otokov. Med obiskom otokov Sao Miguel, Faial in Terceira tako lahko občudujemo zelena polja, ki jih obdajajo svetlo modre hortenzije, pa stožčaste vulkane, skrivnostna jezera v vulkanskih kalderah, kite in delfine ki plavajo v bližini obale in še in še…

Ciril Komotar

vznemirljiva doživetja

Vrhunci norveških fjordov v družbi Cirila Komotarja

Vrhunci norveških fjordov v družbi Cirila Komotarja

Vznemirljiv pobeg na sever
Moje ime je Ciril Komotar. Rad imam avtomobile, z njimi sem tesno povezan že celo življenje. Rad tudi ustvarjam - ljubim pisanje, fotografijo in video. Pravzaprav zbiram sekunde in jih delim na družbenih omrežjih - to je moja služba! Tudi potujem veliko in vesel sem, da bomo tokrat na poti skupaj. Veselim se Norveške in vseh priložnosti za krasno vsebino, ki nam jih bo ponudila!

Bojana Ksela

najlepša otroška potovanja

Najlepša otroška potovanja

Najlepša otroška potovanja

Ustvarjena posebej za družine
Za leto 2022 smo izbrali 4 top destinacije. Najprej smo se odpravili v Dubaj, takoj po zaključenem šolskem letu v Legoland, poleti na zavite tobogane v Turčijo, leto pa zaključimo pri Božičku.

Sestavite svoj sanjski oddih v manj kot 5 minutah

Da bi vam lahko pripravili najboljše ponudbe, ki so prilagojene samo vam, se moramo boljše spoznati in spoznati vaše potovalne preference in želje.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice