Obrazi kompasovega navdiha

edinstvena kompasova doživetja

V DRUŽBI OBRAZOV KOMPASOVEGA NAVDIHA vas vabimo na edinstvena doživetja.

Islandija, dežela nasprotij in razkošja narave, ter Azori, zeleni zakladi Atlantika, Kretska avantura v družbi čudovite Mojce Mavec. V kulinarično Gruzijo se odpravljamo z Mojco Mavec in chefom Binetom Volčičem. Na križarjenju pa nas bo v predstavi Jamska ženska zabavala nepremagljiva Rebeka Dremelj.

Doživetja v imenitni družbi obrazov Kompasovega navdiha so zagotovilo, da bodo vtisi in spomini s teh potovanj resnično edinstveni in nepozabni. Ta doživetja so ekskluzivna, kajti vsebina potovanj in/ali počitnic je pripravljena skupaj z našimi obrazi, ki so svoj navdih našli prav na teh destinacijah, in ki bi ga prav na teh destinacijah z veseljem delili tudi z vami, dragi naši potniki.

Pridružite se nam, bodite navdih tudi vi!

Mojca Mavec

imenitna doživetja

Apulija - duša južne Italije z Mojco Mavec

Apulija - duša južne Italije z Mojco Mavec

Odkrij, zakaj je v Apuliji doma sreča, dovoli, da te s svojo lepoto očara pristanišče Bari in poišči odgovore na nešteto vprašanj o Castel del Monte. Vse to v družbi Mojce Mavec
Zagotovljen odhod 24. 5. 2024, 5 dni

Vikend v Provansi z Mojco Mavec

Vikend v Provansi z Mojco Mavec

Imenitno popotovanje v družbi novinarke in svetovne popotnice Mojce Mavec, spoznavanje zgodb in vonjev najlepšega mesta Provanse, Aix en Provence, občudovanje lepote mesta Arles, ki je navdihnila tudi Vincenta Van Gogha, raziskovanje zasanjane močvirske pokrajine Camarque, kjer so doma čudoviti beli konji, mogočni črni biki in barvite jate plamencev, obisk svetovljanskega Marseille-a, mesta, ki ga prepleta »joie de vivre«
Odhod 24. 6. 2024, 4 dni

Islandija v družbi Mojce Mavec

Islandija v družbi Mojce Mavec

Direktni čarter iz Ljubljane z odličnimi časovnicami, prestolnica Reykjavik, prostrana polja lave, velikanski ledeniki, delujoči vulkani in bruhajoči gejzirje, večerja v družbi domačinov, geotermalno kopališče Modra laguna
Zagotovljena odhoda 18. 5. in 26. 9. 2024, 5 dni

Brezčasna lepota Azorov v družbi Mojce Mavec

Brezčasna lepota Azorov v družbi Mojce Mavec

Odmaknjeni in neokrnjeni Azori, zelena polja, skrivnostna jezera, možnost opazovanja kitov in delfinov... z direktnim letom iz Ljubljane.
Zagotovljen odhod 23. 11. 2024, 8 dni

Barviti okusi in žlahtne kapljice Gruzije

Barviti okusi in žlahtne kapljice Gruzije

Imenitno kulinarično doživetje v družbi Mojce Mavec. Obiskali bomo vinski muzej in lokalne vinarje v različnih regijah Gruzije, doživeli bomo vrvež lokalne tržnice in se navduševali nad vonji in okusi uživali bomo na pikniku v naravi v okolici Tbilisija, dobrodošlico nam bo zaželel slavni gruzinski vinar John Wurdemann, ki nas bo popeljal med svoje vinograde in nas počastil s kosilom.
Zagotovljen odhod: 30. 8. 2024, 8 dni

Kretska avantura v družbi Mojce Mavec

Kretska avantura v družbi Mojce Mavec

Nepozabna grška avantura, na otoku boga Zeusa, v družbi svetovne popotnice in novinarke Mojce Mavec.
Odhod 14. 9. 2024, 8 dni

Moja Afrika z Mojco Mavec - Skrivnostna severna Kenija

Moja Afrika z Mojco Mavec - Skrivnostna severna Kenija

Na strehi Afrike je med ugaslimi ognjeniki še moč doživeti prvinskost tega kontinenta. Skrivnostna severna Kenija, izjemno doživetje za ljubitelje neokrnjene narave, živalskega kraljestva in fotografije.
Odhod 19. 8. 2024, 12 dni

Bine Volčič

kulinarična doživetja

Barviti okusi in žlahtne kapljice Gruzije

Barviti okusi in žlahtne kapljice Gruzije

Nepozabna kulinarična poslastica v družbi Bineta Volčiča.Obiskali bomo vinski muzej in lokalne vinarje v različnih regijah Gruzije, doživeli bomo vrvež lokalne tržnice in se navduševali nad vonji in okusi uživali bomo na pikniku v naravi v okolici Tbilisija, svoje brbončice bomo razvajali na večerji, ki nam jo bosta s skupnimi močmi pripravila in postregla gruzinski chef Shota Lagazidze ter naš vrhunski chef in sopotnik Bine Volčič
Zagotovljen odhod: 30. 8. 2024, 8 dni

Rebeka Dremelj

nepremagljiva doživetja

Gledališče na valovih z Rebeko Dremelj na ladji MSC Fantasia

Gledališče na valovih z Rebeko Dremelj na ladji MSC Fantasia

Nepremagljivo sanjsko doživetje
Na križarjenju se nam bo namreč pridružila naša nepremagljiva in vsestranska Rebeka Dremelj, ki si jo bomo med plovbo lahko ogledali v gledališki mega uspešnici, komediji Jamska ženska. Zagotavljamo nepozabno doživetje, vabljeni, da se nam pridružite.

Tinkara Fortuna

nagajiva doživetja

Obraz navdiha za Najlepša otroška doživetja

Obraz navdiha za Najlepša otroška doživetja

Najlepša družinska doživetja s Tinkaro Fortuna
Nasmejana in pozitivna Tinkara Fortuna je mamica treh deklic. Širša javnost jo pozna kot članico skupine Bepop, zadnja leta pa se ukvarja tudi s pisanjem otroških slikanic ter zabavami in animacijo za najmlajše. S svojo ekipo Planet Fortuna bo poskrbela za ples, petje in animacijo vaših otrok v Kompasovih družinskih klubih, s svojo petčlansko družino pa se vam bo oglašala z Najlepših družinskih doživetij, ki smo jih oblikovali posebej za vas.

Najlepša otroška doživetja
Sestavite svoj sanjski oddih v manj kot 5 minutah

Da bi vam lahko pripravili najboljše ponudbe, ki so prilagojene samo vam, se moramo boljše spoznati in spoznati vaše potovalne preference in želje.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice