Mediteran

Ujemite čarobnost

Kompas vsako leto obrnemo proti Mediteranu ter z velikim navdušenjem in ljubeznijo snujemo najlepše počitniške zgodbe.

PRIHODNOST = vsa naša ponudba

LEPOTA = vsebina naše ponudbe

SANJE = jih uresničujemo skupaj s potniki, za potnike

#KOMPASOVIH70

Neskončna modrina Mediterana je naš večni navdih.

Vedno znova smo očarani nad poletnimi jutri, ki se prebudijo takrat, ko se ribiči vračajo v pristan z nočnih poti. Poletni vrvež vasic in krajev vabi na vse strani kompasa. Tam, kjer morje poljubi nebo, Eol napove čarobnost večerov na Mediteranu, v okušanju njegovih dobrot, poslušanju nežnih melodij, prisluškovanju zgodbam domačinov ali pa nekje v najlepšem in najbolj zaljubljenem zalivu. Mediteran v nas vedno pusti kanček hrepenenja, da se vrnemo nazaj in ponovno poskušamo loviti čarobnost, ki je doma samo na Mediteranu.

Vabimo vas, da se prepustite hrepenenju tudi vi!

Ugodnosti 2021

#kompasovih70

Za prijave do 30. 4. 2021 lahko prihranite tudi do 420 EUR/osebo (Hotel Paloma Foresta)*

Brezplačna sprememba

Vsi potniki, ki bodo svoje počitnice na Mediteranu rezervirali do 30.4.2021, imajo možnost *BREZPLAČNO SPREMENITI rezervacijo do enega meseca pred odhodom na počitnice!
*Sprememba rezervacije je možna v okviru razpoložljive ponudbe počitnic na Mediteranu, po pogojih, ki so veljavni v trenutku spremembe aranžmaja.

 

V vseh Kompasovih programih velja, da otroci do 2 leta počitnikujejo BREZPLAČNO. Za otroke starejše od 2 let in vse do starosti 18 let pa smo ob zgodnji prijavi pripravili najugodnejše aranžmaje.

Ugodni plačilni pogoji

Plačilo vašega aranžmaja iz kataloga je možno izvesti na več načinov z gotovino, plačilnimi in kreditnimi karticami. Možnost plačila na 12 obrokov brez obresti z izbranimi plačilnimi karticami. Dodatne informacije in pogoji plačil na obroke so navedeni v ceniku Storitev.

  3 % gotovinski popust s 100 % plačilom ob rezervaciji – velja do 30. 4. 2021.

Družine, dodatni popusti, ocena hotelov ...

Družine na Mediteranu

Potovanje z družino zahteva posebno skrbno načrtovanje počitnic

V Kompasu smo se osredotočili na to, kar potrebuje družina: ugodne cene družinskih sob, dobre popuste za otroke in izbor najboljših hotelov, ki nudijo številne aktivnosti ter animacijo za celo družino.  Vaši otroci bodo uživali v pravljičnem počitniškem svetu, starši pa boste lahko uživali v mediteranskem okolju, odlični kulinariki in vseh dodatnih zabavnih aktivnostih, ki so jih za vas pripravili v naših izbranih hotelih.

Kompasov pavšal za otroke

V katalogu bodite pozorni na hotelsko ponudbo, ki nudi ugodne pogoje za letovanje vaših otrok. V vseh Kompasovih programih velja, da otroci do 2 leta počitnikujejo brezplačno, vendar nimajo svojega sedeža na letalu in na prevozu do nastanitve ter lastnega ležišča v hotelih oz. apartmajih. Morebitne stroške plačate direktno v hotelu. Za otroke starejše od 2 let pa smo pripravili veliko ugodnih aranžmajev.

Kompasov pavšal za otroke je posebna cena za otroka (krije strošek letalske vozovnice) na dodatnem ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb. Za otroka plačate pavšal samo enkrat, ne glede na to koliko časa počitnikuje. Znesek pavšala in starost otroka za katerega velja, sta natančno določena pri posameznem hotelu.

Standarden popust za otroke

Standarden popust za otroke pomeni popust v odstotkih, za otroke na dodatnem ležišču, v spremstvu dveh odraslih oseb. Starost otroka, za katerega popust velja in višina popusta sta navedena pri posameznem hotelu in sezoni.

Ne spreglejte!

Medeni tedni s Kompasom se splačajo

Vsem, ki boste odpotovali na »medene tedne« v katerikoli kraj iz tega kataloga, priznamo 7 % popust (uveljavite ga lahko največ do 3 mesece od sklenitve zakonske zveze). Dokazilo je kopija poročnega lista. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na akcijske cene.

Seniorji gredo na počitnice ugodneje

Vsem potnikom, ki ste starejši od 60 let, priznamo 7 % popust za počitnice v kateremkoli kraju iz tega kataloga, za vse odhode. Za odobritev popusta je potrebno predložiti rojstne podatke. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na akcijske cene.

Kompas in Pika

Prvih 70 parkira brezplačno

Prvih 70, ki boste rezervirali počitnice iz tega kataloga, prejme BREZPLAČNO 8-dnevno parkiranje na zunanjem parkirišču na letališču Jožeta Pučnika, Ljubljana.

Vsem ostalim našim potnikom pa bomo omogočili parkiranje po znižani ceni, v kolikor boste parkiranje vplačali ob prijavi. Več informacij na 01 2006 111 in na Kompasovih prodajnih mestih.

Ugodnost velja na rezervacijo (1 rezervacija = 1 brezplačno parkirno mesto). Na voljo je 70 parkirnih mest.

Kdaj Potovati

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij, ki jih vsako leto zbiramo od naših potnikov in predstavnikov, smo za vašo lažjo odločitev pri opisih nastanitve dodali Kompasovo oceno. Sicer so hoteli in nastanitveni objekti kategorizirani po zakonodaji države, v kateri se nahajajo. Kompasovo oceno smo ponazorili s številom Kompasovih zvezdic (najvišje število je pet). Kompasova ocena je navedena kot vodilo pri izbiri vašega počitniškega hotela.

Hoteli, ki smo jih izbrali in jih predstavljamo v katalogu, imajo za vas veliko prednosti.

Vse hotele smo osebno obiskali in preverili kakovost (Kompasovi vodniki, zaposleni, lokalne agencije).

Večina hotelov so naši dolgoletni partnerji.

V navedenih hotelih je najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Vse hotele s 3*, 4* in 5* odlikuje visok nivo storitev, prijazno in strokovno osebje, kulinarika in pestra hotelska ponudba.

Izbrali smo hotele, ki imajo veliko povratnih gostov. To so hoteli, ki s svojimi odličnimi storitvami in ustrežljivostjo osebja vedno znova prepričajo goste.

V katalogu bodite pozorni na simbole in priporočila, ki se nahajajo ob posameznem objektu. To je preprost način za prepoznavo prednosti celotne ponudbe in posameznega hotela. Verjamemo, da vam bodo posebni poudarki vodilo pri izbiri, primerjanju med hoteli oziroma različnimi nastanitvami in pri končni odločitvi.

Grčija

Grčija

Dom antičnih bogov.

Turčija

Turčija

Dežela gostoljubnih ljudi.

Egipt

Egipt

Dežela faraonov in piramid.

Kalabrija

Kalabrija

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

Zakaj Kompas?

Vaše mnenje šteje!

Z namenom, da bomo pri načinu svetovanja in pripravi nepozabnih počitnic in potovanj še boljši, vas prosimo za pomoč.