Mediteran

Ujemite čarobnost

Kompas vsako leto obrnemo proti Mediteranu ter z velikim navdušenjem in ljubeznijo snujemo najlepše počitniške zgodbe.

PRIHODNOST = vsa naša ponudba

LEPOTA = vsebina naše ponudbe

SANJE = jih uresničujemo skupaj s potniki, za potnike

#KOMPASOVIH70

Neskončna modrina Mediterana je naš večni navdih.

Vedno znova smo očarani nad poletnimi jutri, ki se prebudijo takrat, ko se ribiči vračajo v pristan z nočnih poti. Poletni vrvež vasic in krajev vabi na vse strani kompasa. Tam, kjer morje poljubi nebo, Eol napove čarobnost večerov na Mediteranu, v okušanju njegovih dobrot, poslušanju nežnih melodij, prisluškovanju zgodbam domačinov ali pa nekje v najlepšem in najbolj zaljubljenem zalivu. Mediteran v nas vedno pusti kanček hrepenenja, da se vrnemo nazaj in ponovno poskušamo loviti čarobnost, ki je doma samo na Mediteranu.

Vabimo vas, da se prepustite hrepenenju tudi vi!

First minute Mediteran

Ujemite čarobnost

Kompasov katalog Mediteran 2021

Na vse strani Mediterana

Iz Ljubljane v Grčijo
Iz Ljubljane v Turčijo
Iz Ljubljane v Egipt
V katalogu bodite pozorni na simbole in priporočila, ki se nahajajo ob posameznem objektu.
Verjamemo, da vam bodo posebni poudarki vodilo pri izbiri, primerjanju med hoteli oz. različnimi nastanitvami in pri končni odločitvi.

Družine, dodatni popusti, ocena hotelov ...

Grčija

Grčija

Dom antičnih bogov.

Egipt

Egipt

Med morjem in puščavskimi sipinami.

Turčija

Turčija

Dežela gostoljubnih ljudi.

Družine na Mediteranu

Potovanje z družino zahteva posebno skrbno načrtovanje počitnic

V Kompasu smo se osredotočili na to, kar potrebuje družina: ugodne cene družinskih sob, dobre popuste za otroke in izbor najboljših hotelov, ki nudijo številne aktivnosti ter animacijo za celo družino.  Vaši otroci bodo uživali v pravljičnem počitniškem svetu, starši pa boste lahko uživali v mediteranskem okolju, odlični kulinariki in vseh dodatnih zabavnih aktivnostih, ki so jih za vas pripravili v naših izbranih hotelih.

Kompasov pavšal za otroke

V katalogu bodite pozorni na hotelsko ponudbo, ki nudi ugodne pogoje za letovanje vaših otrok. V vseh Kompasovih programih velja, da otroci do 2 leta počitnikujejo brezplačno, vendar nimajo svojega sedeža na letalu in na prevozu do nastanitve ter lastnega ležišča v hotelih oz. apartmajih. Morebitne stroške plačate direktno v hotelu. Za otroke starejše od 2 let pa smo pripravili veliko ugodnih aranžmajev.

Kompasov pavšal za otroke je posebna cena za otroka (krije strošek letalske vozovnice) na dodatnem ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb. Za otroka plačate pavšal samo enkrat, ne glede na to koliko časa počitnikuje. Znesek pavšala in starost otroka za katerega velja, sta natančno določena pri posameznem hotelu.

Standarden popust za otroke

Standarden popust za otroke pomeni popust v odstotkih, za otroke na dodatnem ležišču, v spremstvu dveh odraslih oseb. Starost otroka, za katerega popust velja in višina popusta sta navedena pri posameznem hotelu in sezoni.

Ne spreglejte!

Medeni tedni s Kompasom se splačajo

Vsem, ki boste odpotovali na »medene tedne« v katerikoli kraj iz tega kataloga, priznamo 7 % popust (uveljavite ga lahko največ do 3 mesece od sklenitve zakonske zveze). Dokazilo je kopija poročnega lista. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na akcijske cene.

Seniorji gredo na počitnice ugodneje

Vsem potnikom, ki ste starejši od 60 let, priznamo 7 % popust za počitnice v kateremkoli kraju iz tega kataloga, za vse odhode. Za odobritev popusta je potrebno predložiti rojstne podatke. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na akcijske cene.

Kompas in Pika

Kdaj Potovati

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij, ki jih vsako leto zbiramo od naših potnikov in predstavnikov, smo za vašo lažjo odločitev pri opisih nastanitve dodali Kompasovo oceno. Sicer so hoteli in nastanitveni objekti kategorizirani po zakonodaji države, v kateri se nahajajo. Kompasovo oceno smo ponazorili s številom Kompasovih zvezdic (najvišje število je pet). Kompasova ocena je navedena kot vodilo pri izbiri vašega počitniškega hotela.

Hoteli, ki smo jih izbrali in jih predstavljamo v katalogu, imajo za vas veliko prednosti.

Vse hotele smo osebno obiskali in preverili kakovost (Kompasovi vodniki, zaposleni, lokalne agencije).

Večina hotelov so naši dolgoletni partnerji.

V navedenih hotelih je najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Vse hotele s 3*, 4* in 5* odlikuje visok nivo storitev, prijazno in strokovno osebje, kulinarika in pestra hotelska ponudba.

Izbrali smo hotele, ki imajo veliko povratnih gostov. To so hoteli, ki s svojimi odličnimi storitvami in ustrežljivostjo osebja vedno znova prepričajo goste.

V katalogu bodite pozorni na simbole in priporočila, ki se nahajajo ob posameznem objektu. To je preprost način za prepoznavo prednosti celotne ponudbe in posameznega hotela. Verjamemo, da vam bodo posebni poudarki vodilo pri izbiri, primerjanju med hoteli oziroma različnimi nastanitvami in pri končni odločitvi.

Covid-19 pogoji za vstop v Grčijo in v Slovenijo

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

Zakaj Kompas?

Vaše mnenje šteje!

Z namenom, da bomo pri načinu svetovanja in pripravi nepozabnih počitnic in potovanj še boljši, vas prosimo za pomoč.