KOMPAS. RAZKOŠJE DOŽIVETIJ. IN PIKA!

S Pika kartico v vseh poslovalnicah Kompas nakupujte ugodneje. Izbrani oddih lahko plačate s Pika kartico, tudi na obroke brez obresti.
Zbirajte in unovčujte pike znotraj bonitetnega obdobja ter koristite različne dodatne ugodnosti in popuste, ki so namenjeni imetnikom Pika kartice.

Pika ugodnosti

  • zbiranje in unovčevanje pik ob nakupu aranžmajev v organizaciji Kompas d.o.o.
  • možnost nakupa na obroke v poslovalnicah Kompas
  • posebne mesečne ugodnosti na izbrane aranžmaje za imetnike Pika kartice

Izbrani oddih v organizaciji Kompas d.o.o. se lahko plača s Pika kartico z možnostjo plačila do 12 obrokov brez obresti. Vsi imetniki Pika kartice pri nakupih aranžmajev v organizaciji Kompas d.o.o. lahko zbirajo in unovčujejo pike znotraj bonitetnega obdobja ter koristijo ugodnosti in popuste, ki so namenjene imetnikom Pika kartice.

Imetniki Pika kartice ob plačilu lahko prejmejo enojne pike na vse aranžmaje odgovornega organizatorja Kompas d.o.o., ob rezervaciji in plačilu aranžmajev drugih domačih in tujih organizatorjev potovanj, kjer veljajo posebni pogoji organizatorja potovanja, pa imetnikom Pika kartice ne pripadajo bonitetne pike.

Nakup darilnih bonov je možen z vsemi plačilnimi sredstvi, brez pripisa pik. Prav tako ni možno kupiti darilnih bonov z unovčitvijo pik.

Obročno plačilo s plačilno kartico Pika je možno skladno s splošnimi pogoji poslovanja izdajatelja kartice in v okviru limita, s katerim stranka razpolaga. Kompas nima vpliva na višino limita posameznika. Bonitete Pika kartice se izključujejo z ostalimi komercialnimi popusti, s koriščenjem bonitet iz drugih bonitetnih shem (npr. Kompas Plus) ali z ostalimi komercialnimi dogovori.

Plačilo na obroke ni mogoče za nakup letalskih vozovnic.

Posebne PIKA ugodnosti

Finska – poletna pravljica v deželi, kjer je sreča doma

Norveška v presežkih – Oslo, dragulji norveških fjordov in Bergen

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice