IZ KOMPASOVE DNEVNE SOBE

na potovalne dogodivščine v različne smeri sveta

Oddaja iz Kompasove dnevne sobe je primerna za vse generacije.

Priporoča se ogled v udobju najljubše dnevne sobe in v družbi potovalnih navdušencev !

Kompasovi strokovnjaki za počitnice in potovanja opozarjajo: večkratni ogled oddaje iz Kompasove dnevne sobe nevarno povečuje željo po potovalnih doživetjih!

Kam vse smo že odpotovali iz Kompasove dnevne sobe? Oglejte si v preteklih epizodah.

15. epizoda: Norveška - V OSRČJU FJORDOV

Matevž nas je iz Kompasove dnevne sobe odpeljal na potovanje presežkov, k Atlantiku, v osrčje norveških fjordov. Ne zamudite čudovitega doživetja!

14. epizoda: Grčija - OTOK SANTORINI

Bele hišice z modrimi strehami in najlepši sončni zahod. Preverite, kam smo iz Kompasove dnevne sobe poleteli z Mihom!

13. epizoda: ISLANDIJA

Tokratno potovanje iz Kompasove dnevne sobe je prava poslastica za ljubitelje severa, kar sta tudi Matevž in Vesna. Imenitno doživetje!

12. epizoda: Egipt - HURGADA

Iz Kompasove dnevne sobe nas je Miha popeljal v vroči Egipt, k toplemu morju in barvitemu koralnemu grebenu. Juhuhu, počitnice!

11. epizoda: TURČIJA

Pridružite se Mihu in Vesni v tokratni Kompasovi dnevni sobi. Odpravila sta se v najbolj »all inclusive« deželo!

10. epizoda: Grčija - OTOK KARPATOS

Naša simpatična Sara je v Kompasovi dnevni sobi odkrila, zakaj naravnost obožuje Karpatos. Pravi, da je otok raj na zemlji!

9. epizoda: POD POLNOČNIM SONCEM

Iz Kompasove dnevne sobe smo se z Matevžem tokrat odpravili v neznano – pod polnočno sonce. Le katere čudovite dežele smo obiskali?

7. epizoda: Združeni arabski emirati - DUBAJ

V Združenih Arabskih Emiratih je meja le nebo. Z enim in edinim Edvardom smo iz Kompasove dnevne sobe skočili v prihodnost!

8. epizoda: Grčija - OTOK KRETA

Miha je tokrat v Kompasovi dnevni sobi predstavil zanimivosti, skrivnosti in anekdote največjega grškega otoka. Za svoj dom si ga je izbral celo vrhovni bog!

5. epizoda: Portugalska - MADEIRA

Otok večne pomladi, avtonomna cona, vrsta lesa, desertno vino… Vse to in še več je Madeira, ki smo jo tokrat z Matevžem obiskali iz Kompasove dnevne sobe.

6. epizoda: Grčija - OTOK RODOS

Kaj imata skupnega Miha in osliček na Rodosu? Preverite v tokratni Kompasovi dnevni sobi, kjer smo se odpravili na otok sonca in vitezov.

3. epizoda: Tanzanija - ZANZIBAR

Osvojite filozofijo »Hakuna Matata«! Odpravili smo se na rajski otok, kjer »morje včasih je, včasih ga pa ni«. Več o tem nam je v Kompasovi dnevni sobi pojasnil Matevž.

4. epizoda: Španija - TENERIFE

S krasno in enkratno Drito smo se iz Kompasove dnevne sobe preslikali na čudovite Tenerife! Otok, kjer je pomlad kar celo leto.

1. epizoda: Grčija - OTOK ZAKINTOS

Preverite, kakšna darila z Zakintosa je v Kompasovo dnevno sobo prinesel Miha! Med drugim tudi čisto pravo »caretto caretto«.

2. epizoda: Italija - APULIJA

V Kompasovi dnevni sobi smo z Matevžem odkrivali košček sveta, kjer so vsi srečni! Kjer so doma truliji, skrivnosti Castel del Monte ter neskončni nasadi oljk.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice