Darilni boni

Podarite nepozabno doživetje – z darilnimi in vrednostnimi boni!

Morda še ne moremo izbrati svojega počitniškega ali potovalnega cilja in želimo s končno odločitvijo počakati, nikakor pa si ne smemo dovoliti, da sanj ne bi uresničili. Kajti prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj (E. R.).

Če se boste odločili za nakup Kompasovega vrednostnega bona, boste v lepoti svojih sanj lahko uživali kar takoj, sami ali skupaj s tistimi, ki jih boste obdarili, končno odločitev pa sprejeli takrat, ko boste v resnici tudi lahko odpotovali. In sanje uresničili.

Kompas praznuje 72 let svojega obstoja. In veste, ljubezen do ustvarjanja najlepših počitnic in potovanj nikoli ne mine, strast, ki nas povezuje, je vedno enako goreča in skupaj z vami, dragi naši sopotniki, je ustvarjanje doživetij zares imenitno in vedno navdihujoče.

Hvala, ker ostajate z nami!

Storitve družbe Kompas d.o.o. se lahko za znesek v višini, ki je naveden na vrednostnem bonu, uveljavijo le s predložitvijo bona. V primeru tatvine ali drugačne morebitne odtujitve vrednostnega/darilnega bona za terjatev Kompas d.o.o. ne odgovarja. Bona ni mogoče zamenjati v nobenem primeru za gotovino.

Nakup Kompasovega darilnega bone je mogoč tudi na vseh prodajnih mestih Petrol.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice