Vaše mnenje

o vašem doživetju

Že dolgih sedemdeset let, skupaj z vami, našimi popotniškimi prijatelji, ustvarjamo najlepše počitniške in potovalne spomine. Vedno smo na pravi poti!

Pri tem vaše mnenje šteje, saj brez vas to ne bi bilo mogoče. Skrb za vas, od prvega stika do obujanja spominov po vrnitvi domov, je naše poslanstvo, ki ga opravljamo z največjim veseljem. Ko slišimo vaše mnenje o vašem doživetju na poti, pa je zgodba lepo zaokrožena. Do naslednjič …

V nadaljevanju smo zbrali nekaj vaših mnenj.
Upamo, da vam bodo v navdih ter v pomoč pri izbiri vašega naslednjega potovalnega doživetja.

Počitnice z vodnikom

“V življenju ni pomembno kam greš, pomembno je, s kom potuješ.” (Charles M. Schultz)

Počitnice na Madeiri

Bilo je odlično, nepozabno in rajsko. Sem videla že kar nekaj otokov, (Elba, Korzika, Sicilija, Malta) vendar me je ta Madeira “sezula”. Zato sem jo priporočila že veliko mojim znancem. Naj strnem: vse je bilo OK, vaša podpora, vodič Tomaž Šegina zelo profesionalen in srčen. V hotelu Florisol sva bila edina Kompasovca. Odšla sva na vse izlete, pa še dodatno v muzej Ronalda.

V glavnem za pet, vse dobro, hvala vam.

Počitnice na Zanzibarju

Počitnice oz. potovanje je bilo čudovito. Hotel Zuri nas je navdušil, kakovost storitev (od samega bungalova, obrokov, prijaznosti osebja, čistoče v bungalovu oziroma v okolici…) je res na nivoju. Osebje je bilo vljudno, ustrežljivo, pa vendar nevsiljivo. Super. Ocena destinacije 5. Oba organizirana izleta, ki smo se ju udeležili, sta bila odlična, avtobusni prevoz, voznik, celo prehrana za na pot, vse je bilo dobro organizirano, podajanje informacij od lokalnega vodnika je bilo razumljivo. Skratka, imeli smo se super. Pohvaliti moramo (cela družina) oba vaša vodnika, Drito in Andreja, bila sta res odlična, ustrežljiva in priskočila sta na pomoč, ko/če je bilo potrebno. Res “kapo dol”.  Ocena 5. Pohvaliti moram tudi vas za vso pomoč, ki ste nam jo ponudili pri urejanju potovanja. Bile so počitnice za razvajanje in za ogledovanje. Za nas je agencija Kompas res vrhunska, odlična, saj nas do sedaj ni nikoli razočarala. Skupna ocena počitnic je odlična, 5.

Počitnice na Zanzibarju

Kaj naj rečem? Kot da sem bila v raju. Moj najlepši dopust. Kopanje na sanjskih plažah, snorklanje med stotinami rib, delfini… Hotel je bil izvrsten, osebje neverjetno prijazno, hrana zame zelo okusna. Vodička Drita, ki je bila v glavnem z nami, je leksikon. Super. Tudi pilot Černe nam je podrobno opisal pot, kar do sedaj še nisem doživela. Skratka, če bo možno, se bom še vrnila. Hvala za prečudovit dopust!

Počitnice na Zanzibarju

Izpolnjena so bila najina pričakovanja, tako z organizacijo kot izvedbo teh počitnic. Vodnika Andrej in Drita sta bila zelo profesionalna, od njiju sva veliko izvedela in vse je bilo odlično izvedeno. Hotel Zuri se nahaja res na odlični lokaciji, vse osebje je zelo profesionalno, prijazno in ustrežljivo, tako da si zaslužijo vse pohvale. Tudi moje rojstnodnevno presenečenje je bilo odlično izvedeno. Skratka, vse pohvale Kompasu in vam osebno.

Ponudba po meri – My Way

“Veliko potujem in resnično ne maram, da me pri tem zmoti vsakdanja rutina.” (Kompasov Janez)

Počitnice na Tenerifi

V glavnem, navdušena. To pa je bilo nekaj novega za naju. Tega sveta še nisva poznala, Kanarce sva planirala že dolgo časa, pa so nama avioni iz drugih držav vedno bili predaleč. Res krasno vreme. Včeraj 30 stopinj, kopala se sicer nisva, ker ni prišlo na vrsto. Dva dni sva si rentala avto, ravno toliko, da sva si malo pogledala lepa mesta, šla z gondolo na vulkan, drugače sva pa uživala na krasnih sprehodih ob morju, pa spila kakšno sangrijo… Lokacija hotela je res dobra, hrana odlična (sva samo polpenzion koristila in nama je bilo dovolj). V glavnem, za pobožat in pozdravit dušo.

Počitnice na Tenerifi

Ponovno se vam zahvaljujem za odlično izbiro hotela. Končno hotel, ki si že skoraj zasluži 5 zvezdic. Edina stvar, ki me je motila, je bila dotrajanost dvigala in pohištva v sobi, sicer pa je bila storitev izjemna, ambient miren in prijeten, plaža pa vrhunec bivanja na otoku Tenerife. Na dan, ko so bili valovi nekoliko večji, sina iz njih nisem dobila vsaj 2 uri. Predstavnica Drita Mahne me je očarala z zavzetostjo in izkušnjami, pa tudi z otroško igrivostjo in razposajenostjo.

Počitnice na Tenerifi - Hotel Hovima Pinta Costa Adeje

Dopust je bil perfekten res enkratno! Hotel zelo uredu, soba direktno na bazen – otroci zeloooo uživali še posebej naša najmlajša. Hrana res dobra. Transfer hotel-letališče-hotel tudi vse ok. Nič čakanja – kot je bilo dogovorjeno tako je tudi potem bilo. Isto za GoOpti.

V hotelu smo najeli avto, tako, da smo vsak dan bili kje drugje – obiskali vse glavne zadeve. Pa še veliko bi bilo za videti. Bi rabili ša kakšen teden ali več 🙂 Imeli smo manjši avto ampak je bil čisto prostoren in dovolj za nas. Res imamo lepe spomine na Tenerife. Definitivno priporočam! Bi šla kr nazaj 🙂 Vam pa res hvala lepa za vso organizacijo in prijaznost. Lep sončen dan vam želim.
N., feb, 2023,

Izleti in potovanja po Evropi in svetu

“Pozabi penino in kaviar, raje okusi svet.” (Kompasov Janez)

Islandija - Reykjavik

Islandija

Pozdravljeni, sicer sem izpolnila anketo, nam jo je dala vodnica, a rada še 1× napišem, da nama je bilo potovanje izjemno všeč, preseglo je moja pričakovanja v vseh pogledih. Martino že dolgo poznava in sva bila spet navdušena nad njeno profesionalnostjo, znanjem, a hkrati je tako dostopna in prijetna. Bili smo izjemno skladna skupina. Tudi hoteli so bili zelo dobro izbrani, to se mi zdi pomembno, urnik skrbno izbran, večerje vredne svojega denarja in nenazadnje nam je nadvse služilo vreme, kar je za to destinacijo tudi zelo pomembno.

Skratka, odlično! Z Martino sva šla že petič, pa bova še šla! S. P.

London

Spoštovana gospa Johana, sporočam vam, da je potovanje v London izpolnilo najina pričakovanja oziroma jih je v veliki meri preseglo. Zadovoljna sva bila tako s hotelom, kot tudi z organizacijo. Vodnica gospa Irena Soban pa je pravi dragulj. Vodila nas je po Londonu sproščeno, bila je duhovita, skrbno se je posvetila prav vsakemu udeležencu, poskrbela je, da smo bili vsi zadovoljni. Bila je strokovna, vidi se, da je zelo izkušena in profesionalna.

Vse pohvale tudi Kompasu in osebno vam za kvalitetno komunikacijo pred odhodom. Morda le ena majhna pripomba, da bi pred hotelom lahko imeli en pepelnik in klopco. Drugače pa vse super, tudi bogat zajtrk. Želim vam še veliko uspeha.

Dubaj

Pozdravljena, Potovanje v Dubaj je bilo nad pričakovanji.

Vodič Edvard je bil enkraten, zelo dobro pozna to področje in nam je pokazal veliko zanimivih stvari in tudi sama organizacija na nivoju. Sama nastanitev v hotelih je bila ok, Abu Dabi 5*, boljše kot v Dubaju 4*. Tudi sam skupina, bilo nas je 15+ vodič zelo uredu, tako da je vse potekalo brez problemov.

Pohvalno vse od začetka, pa do konca potovanje. Še tako naprej ☺

Cinque Terre

Potovanje je bilo odlično, vodička zelo srčna oseba z ogromno znanja, nastanitev italijanskim standardom primerna. Prvič sem se udeležila potovanja za 3 dni in nisem vedela kaj lahko pričakujem. Vtisi so zelo lepi in lahko izrazim le pohvale na dobri organizaciji in resnično profesionalni in strokovni vodički Alenki.

Modra Donava in njena mesta

Izlet Modra Donava nama je bil zelo všeč, vse je bilo dobro organizirano, dobra šoferja in vodička. Zelo dobra je bila večerja v Budimpešti, lep kulturni program. Zelo zelo prijetno. Hoteli so bili zelo v redu, zajtrki odlični. Ta izlet priporočam vsem mojim prijateljem.

Dubaj - stik preteklosti in prihodnosti

Imeli smo se čudovito. Vse pohvale vam za pomoč pri organizaciji in hitremu posredovanju, glede na to, da sva komaj 6 dni pred odhodom urejali potovanje. Prav tako je bil odličen vodič, ki je pomagal pri vsem, kar smo rabili in več.

Pariz

Potovanje je izpolnilo moja pričakovanja in pričakovanja moje vnukinje Gaje, zato bi na tem mestu rada izrazila veliko pohvalo in zahvalo. Rada bi pohvalila našega izjemnega vodiča Urbana. Tako učinkovitega, organiziranega in izjemno pripravljenega vodiča na svojih potovanjih še nisem srečala. Verjetno je tako uspešen tudi zaradi svoje navdušenosti nad kraji (v našem primeru Parizom), ki jih opisuje in nas vodi skozi njih. Skratka, prijeten, duhovit, široko razgledan, sposoben povezovati različne teme in področja in neumoren pri iskanju vsakega lepega doživljaja. Še enkrat, iskrena hvala za to čudovito pustolovščino, spoštovani g. Urban!

Adriatic Cruise križarjenje po Dalmaciji (ladja Adriatic King)

Nad križarjenjem sva bila navdušena, Jadran dobro poznava, a s te perspektive, z ladje, je še lepši. Pred leti sva bila tudi na ta veliki križarki – je vse super, a je skoraj industrija. Na tej manjši ladji pa je vse bolj pristno, doživeto. Osebje je bilo vrhunsko, kapitan je vse prilagodil, da je bilo vse maksimalno varno oz. je tako peljal, da je bilo manj valov. Hrana super, tudi z ostalimi gosti smo se dobro ujeli. Vodička je bila prijetna, vse dobro razložila (mesta, zgodovina, priporočila lokale…) – super. Kabina je bila lepa (seveda, saj je bilo vse novo), dovolj prostora, tudi kopalnica. Lahko povem še to, da smo nekajkrat zjutraj imeli na sončni terasi telovadbo, katero je vodila gostja, fit gospa malo čez 70. Telovadba med plovbo, s prekrasnim morskim ozadjem… To moraš doživet! Tako da, za vse hvala.

Carigrad - mesto na robu Orienta

Hvala, ker ste me napotila na potovanje v Carigrad  –  mesto na robu Orienta.  Z vnukom sva preživela res lepe in zanimive dneve v tem mestu. Sicer za mene je bilo to tretjič, ampak kljub temu, zahvaljujoč tudi izrednemu vodniku Maticu Primožiču, sem odkrila ponovno kaj novega v tem velemestu. Vodnik Primožič je res bil zelo pozoren do nas, potnikov. Tudi v hotelu so bili zelo prijazni. Ocena za hotel? Pet. Majhne, toda čiste in lepe sobe, kar pa je najbolj zanimivo za nas potnike – v centru mesta. V bližini so bile restavracije in street food restavracije in Egipčanski bazar streljaj od njega.

Egipt s križarjenjem po Nilu

Vtisi s potovanja so lepi. Zadovoljni smo bili tako rekoč z vsem. Z nastanitvijo, vodičem in programom. Potovanje samo je precej naporno in urnik je zelo strnjen, tako da ni skoraj nič prostega časa za samostojne oglede (Asuana, Kaira…). Nekoliko pod nivojem (higiena in komfort) je vlak med Asuanom in Kairom, vendar razumemo, saj kaj drugega ni na voljo. Še enkrat hvala za lepo izkušnjo.

K Božičku v goste

Z veseljem vam sporočam, da je bil to za našo družino neprecenljiv in nepozaben izlet. Vse je potekalo brezhibno. Pohvalila bi obe vodnici, Tino in Martino. Obe sta bili zelo prijazni in profesionalni. Vsi izleti, za katere smo se odločili, so bili fantastični. Najbolj so se nam vtisnili v spomin haskiji in jelenčki. To je bilo res nekaj posebnega. Seveda nas tudi Božiček ni razočaral. Mož si je šel sam pogledat polarni sij. Ker smo bivali blizu reke, je šel nekaj minut peš od hotela do reke in je imel srečo, da je doživel to posebnost. Naj povem, da bi takšen izlet k Božičku privoščila čisto vsakemu otroku in tudi otroku po duši.

K Božičku v goste

Potovanje, čeprav kratko, je bilo čudovito. Hčerki sta bili še posebej navdušeni nad haskiji in jelenčki, Božiček je bil “šele” na tretjem mestu. Mene se je še posebej dotaknilo petje dekleta na farmi jelenov. Bilo je čarobno. Oba vodnika sta bila odlična. Tina nam je med vožnjami na avtobusu res lepo pripovedovala. Popeljala nas je tudi do muzeja Arktikum in naredila super uvod v samostojen ogled. Z Urbanom smo se odpravili na lov za severnim sijem in skozi fotografski aparat nam ga je celo uspelo ujeti. Navdušeni. Nad celotno organizacijo potovanja nimamo pripomb, hotel je bil v redu. Skratka, imeli smo se nepozabno.

K Božičku v goste

Tako, midve sva nazaj iz pravljične dežele Laponske in od velikega pravljičnega moža – božička. Izlet sva doživeli natanko tako kot sva pričakovali, sanjali, upali. Sanjsko. Moram še dodati… Prosim prenesite vaši predstavnici Tini, ki nas je spremljala v tem vikendu, lepe pozdrave in vse pohvale, da je bila naša mama  v čudovitem Rovaniemiju.

K Božičku v goste

Potovanje k Božičku je bilo čudovito in čarobno. Ne vem, kdo je bil bolj navdušen – otroka ali midva z možem. Vsem, s katerimi govorim, jim izlet priporočam. Hotel je bil odličen, tudi vse ostale storitve, tako v mestu kot tudi na ogledih in izletih. Na srečo tudi ni bilo pretirano mrzlo. Torej, splošen vtis je super!

K Božičku v goste

Mi smo vsi trije navdušeni, sin je pa kar v transu in želi, da že sedaj rezerviramo za naslednje leto… Sam program fenomenalen. Organizacija popolna, se je točno videlo, da vodiča dobro vesta, kaj delata in so bile vse časovne prilagoditve programov prave odločitve in smo tako lahko doživeli vse v najboljši možni obliki. Sta se pa tudi drugače zelo trudila in skrbela za nas in se je prav videlo, kako odgovorna sta in kako zelo sta si želela, da bi se mi imeli lepo. Njuni nasveti in namigi pa neprecenljivi. Po moje sta nam še vreme zrihtala. Ravno pravi mraz, da nas ni zeblo, da pa smo dobili občutek, da smo na območju Arktike. Da se nam je zgodilo toliko lepega gre seveda zahvala tudi vam, tudi brez vas mi ne bi doživeli toliko lepega.

K Božičku v goste

S potovanjem k Božičku smo bili zelo zadovoljni, saj je bilo prav posebno doživetje izkusiti pravo arktično zimo na Finskem, srečati Božička in se peljati s sanmi, ki so jih vlekli haskiji in jelenček. Obe vodički sta bili odlični, še posebej ga. Martina, ki je ves čas našega potovanja skupino, s katero smo se premikali mi, vodila s posebno umirjenostjo in pozitivno naravnanostjo. Lokacija hotela, v katerem smo bili nastanjeni, je bila za nas odlična, saj je bila v centru mesta, ob nakupovalnem centru in McDonaldsu, kar je bilo za našo hči še posebej fino. Še enkrat hvala za vso vašo pomoč in fleksibilnost. Potovanje že priporočam naprej.

Počitnice na Jadranu

“Poguglal sem svoje simptome. Izkazalo se je, da nujno potrebujem počitnice.” (Kompasov Janez)

Hotel Quercus, Drvenik na Makarski rivieri

Drvenik je prijeten majhen kraj, ki ima vse, kar si želiš na dopustu. Najdeš plaže, kjer si tako rekoč sam in plaže kjer ti ležijo na glavi. Gostinska ponudba je glede na velikost kraja neizmerna. Hotel je zadovoljiv, hrana je okusna, do plaže je minuta in pol. Vaši predstavniki so zelo prijazni, fajn se bomo imeli!

Hotel Quercus, Drvenik na Makarski rivieri

Bila sva zelo zadovoljna, tako da sva podaljšala še za 2 dni; kakor tudi z vašo predstavnico v hotelu, gospo Drito. Tudi drugim sva o tem povedala ter jim svetovala, naj se še sami prepričajo v živo.

Valamar Carolina Hotel, Otok Rab

Počitnice so izpolnile najina pričakovanja. Celotno osebje v hotelu je bilo zelo prijazno, ustrežljivo in profesionalno. Hotel je z svojimi uslugami deloval brezhibno. Sobe so bile čiste, moderno opremljene in postelja je bila udobna. Hrana je vrhunska, zelo okusna in sicer z raznovrstnim zajtrkom ter bogato večerjo za vse okuse. Enkrat je možno večerjo koristiti kot a la carte v spodnji restavraciji Oliva. Vsak večer je bila tudi večerna animacija z živo glasbo. Hotel z okolico in plažo deluje zelo čisto in urejeno. Na voljo je dovolj ležalnikov ob bazenu. Hotel tudi ponuja izlete po otoku, izposojo koles in supov. Toplo priporočam, nama je bilo prekrasno.

Počitnice na Mediteranu

“Veliko potujem in resnično ne maram, da me pri tem zmoti vsakdanja rutina.” (Kompasov Janez)

Hotel La Mer, Otok Santorini

Otok je res prekrasen in sama organizacija z vaše strani je bila res odlična, tudi vodička gospa Tjaša je bila res super. Tako da definitivno prihodnje leto zopet potujeva z vami, če ne že letos. Hotel La Mer je bil res nebeški, za zajtrk se je nemogoče odločiti, kaj bi sploh poskusil, sobice so bile res prelepe in zaposleni neverjetno prijazni, imaš občutek, da so te res iskreno veseli. Tudi nasploh ljudje na otoku so prijazni, ni za primerjati z gostoljubjem recimo na Hrvaškem ali pri nas. Voda je tudi že bila dovolj topla za kopanje in dejansko sva ob pohajkovanju po otoku ugotovila, da so Kamari res najboljši kraj za nastanitev, povsod drugod pa prideš z lokalnim avtobusom. V glavnem, da ne bom predolga, res sva bila očarana.

Še enkrat hvala za vse.

Hotel Eva Beach, Otok Lefkas

Lefkas nas je očaral z lepoto, lepim in čistim morjem in prijaznimi domačini. Imeli smo se čudovito. Izbrali smo pravi kraj – Nidri in idealni hotel, s prijaznim osebjem, ob morju in plaži. Soba je bila dovolj prostorna in vedno pospravljena in čista. Zajtrki so bili raznovrstni in res ničesar ni manjkalo, pika na i je bilo zajtrkovanje na plaži, ob morju. Tudi sicer opoldne in zvečer smo dobro jedli, vsak dan v drugi restavraciji in nikdar nismo bili razočarani, bilo je okusno in ne predrago. Ob prihodu nas je pričakal Jan na letališču, podal osnovne informacije zvečer istega dne, bil je na razpolago glede izletov in drugih informacij. Prijazno nas je pospremil tudi nazaj na letališče in se poslovil od nas. Prijeten in prijazen fant. Če sklenem: mi3 smo bili navdušeni in bi se najrajši kar vrnili. Do prihodnjega poletja nas bodo greli lepi spomini.

Hotel Tsilivi Beach, otok Zakintos

Doživeli smo prekrasne počitnice. Hotel smo izbrali idealno za nas, saj smo želeli biti blizu plaže, za primer, ko smo ostali “doma” in se nismo vozili okoli. Hotel je čist, urejen, osebje na trenutke prikupno zmedeno, ampak vselej prijazno in ustrežljivo. Hrana dobra, pestra, vedno smo našli veliko stvari, ki smo jih vzeli še repete. V hotelu je bil zvečer in ponoči mir, saj je namenjen predvsem družinam. Plaža ob hotelu je bila super, brez gužve, morje čisto. Tsilivi je ravno prav obljuden s trgovinami, bari in tavernami za naš okus (tričlanska družina), všeč nam je bilo, da je hotel od živahnega dogajanja odmaknjen, a ravno prav blizu (5 min hoda). Predstavnik je bil prijazen in odziven. Zakintos sicer nima prelepih tradicionalnih vasičk kot kje na Kikladih, ima pa prekrasne naravne danosti: želve, lepe plaže, klife, balvane, špilje, piratska ladja na obali, žvepleni vrelci, impresivne hribovske ceste, avtentične taverne… Tudi potapljanje z jeklenko je na Zakintosu enkratno doživetje).

Lahko rečem, da so počitnice v celoti in še čez izpolnile naša pričakovanja.

Hotel Galaxy, Otok Zakintos

Glede na pričakovanja, ki smo jih imeli, je bil dopust krepko nad pričakovanji. Lokacija – top!!! Hrana – vrhunska! Zelo prijazni in ustrežljivi, še posebej smo izkusili to, ker en izmed otrok ne sme uživati vseh vrst hrane, in so se zelo potrudili glede tega. Mislim, da izbira hotela – lokacije ne bi mogla biti boljša. Smo ga že priporočali kolegom, znancem… Edina pomanjkljivost je bila, da je prehitro minilo. Nimate opcije v ponudbi kjer bi lahko za kak dan ustavili čas.

Hotel Arion, Otok Samos

Namestitev super, vsi zelo prijazni in hrana res raznovrstna in odlična, vse kot mora biti. Predstavnica je bila ves čas dostopna in prijazna, pomagala z nasveti. Tudi organiziran izlet s Kompasom je bil nad pričakovanji. Otok na splošno pa lep, umirjen, prijazni domačini, čudovita narava.

Hvala pa tudi vam za gladko izpeljano rezervacijo in informacije.

Hotel Zephyros, Otok Santorini

Na počitnicah sva se imela lepo, vse je ‘štimalo’ kot je treba. Zadovoljna sva bila z izbiro hotela, predstavnica prijetna, nevsiljiva, pa vendar vedno dosegljiva. Hrana v tavernah je bila okusna, cene pa različne, odvisno od oddaljenosti od plaže. Ljudje prijazni, ustrežljivi. Presenetilo naju je samo manjše število plaž kot na drugih otokih, ki sva jih že obiskala. To bova v naslednjem letu nadoknadila. Res lahko rečem, da sva se imela lepo in da se že ozirava za naslednjo destinacijo.

Hotel Cephalonia Palace, Otok Kefalonija

Z našim dopustovanjem na Kefaloniji smo bili zelo zadovoljni. Otok je lep, vaša predstavnica na otoku pa nam ga je na sestanku tudi lepo predstavila in nam uredila najem avtomobila. Z avtom smo se za tri dni podali po otoku. Plaže so različne, vsaka je po svoje lepa, prav tako vasice. Z vodnim taksijem smo se zapeljali tudi na čudovito plažo Fteri, kjer smo bili nekaj časa celo sami (le koze smo zmotili, da so morale oditi iz votline). Na otoku na splošno ni bilo gneče. Hotel Cephalonia Palace je bil v redu, le na samem je zelo. En večer je bila v hotelu tudi živa glasba, ljudje so plesali sirtaki. Mi smo v danih razmerah bili zadovoljni že s samo lepo glasbo.
Tudi z vašo pomočjo pri prijavi smo bili zadovoljni. Hvala, da ste nam uredili vse potrebno.

Hotel Electra Beach, Otok Karpatos

Počitnice so se žal že zaključile, bilo je lepo, po pričakovanjih, saj sva bila na tem otoku že tretjič in drugič v hotelu Electra. Osebje je bilo prijazno, Kompasova predstavnica je posredovala vse potrebne informacije. Počitnice na tem otoku priporočam vsem, ki si želijo neokrnjene narave in domače grške hrane. Ponudba lokalne hrane v tavernah je odlična, obisk Olimposa in Menetesa obvezen, plaže, dostopne po cesti ali z morja, so dih jemajoče. Domačini in ponudniki storitev so zelo prijazni, ustrežljivi, počutiš se kot doma. Gneče na plažah ni bilo, težav pri najemu avtomobila tudi ne in cene so bile zelo korektne. Zagotovo se bova na otok še vrnila.

Hotel Agios Nikitas, Otok Lefkas

Lefkas je presegel moja pričakovanja, saj je bilo boljše, kot sem si lahko predstavljala svoj dopust! Hotel je bil izredno čist in vsi zaposleni so bili zelo prijazni in ustrežljivi. Odšla sem tudi na izlet “Island hopping na Odiseji” in bilo je super! Vodič Jan Korbar nas je zelo lepo vodil na izletu; bil je pozoren in zelo prijazen! Ogromno nam je povedal o samem otoku, o zgodovini otoka in kako življenje poteka tam tudi danes! Bilo je zelo zanimivo in poučno. Najverjetneje se bom še kdaj vrnila, saj si nisem uspela pogledati celotnega otoka. Vsekakor pa sem zelo zadovoljna s tem kar sem videla in doživela do sedaj! Bilo je nepozabno!

Hvala vam za vaš predlog za Lefkas, saj je resnično prelepo!

Hotel Apolis Beachscape, Otok Karpatos

Najprej hvala za odlično priporočilo. Eden boljših otokov v Grčiji, po mojem mnenju. Apolis v Amoopiju (po mojem tudi po celem otoku) je med prvimi 3 hoteli po kvaliteti. Osebje top in tudi vse ostalo (hrana, velike sobe, čiščenje…). Priporočam tudi drugim. Otok je odličen, plaže super, bogato morsko dno z ribami…

Vsak, ki gre tja, mora imeti rent a car in odkrivati plaže, poskušati odlično kulinariko… Dobre lokacije: Finiki, Kira, Menetes.

Hotel Mari Kristin, Otok Kreta

Počitnice na Kreti so bile izvrstne. Predvsem zato, ker Kreta ponuja veliko zanimivosti. Je pa en teden premalo, da bi videl vse, tudi za vzhod Krete je premalo. Hotel je res super, predvsem prijaznost in ustrežljivost osebja v jedilnici, kjer so nam vsak dan pripravili veliko raznolikih okusnih jedi. Hotel je nov, lepo opremljen in čist. Bazen je super in tudi plaža je res par korakov stran. Za presenečenje so nas zadnji dan razveselili metrski valovi. Predstavnik je bil super, prijazen in odziven na vprašanja. Tudi ponudba izletov je precej raznolika. Posebej nas je navdušil rajski otok Chrissi. Z veseljem se še vrnem na Kreto.

Hotel Rhodos Horizon Blu, Otok Rodos

Zelo srečna sem se vrnila z Rodosa, čeprav  bi še malo podaljšala za kakšne tri dni. Zadovoljna sem bila s hotelom, plažo in hrano. Naša vodička, ga. Sara, pa tudi angleška vodička, sta nas odlično vodili po otoku in okolici Rodosa. Udeležila sem se vseh izletov, kar je bilo na programu. Pa tudi sama sem raziskovala Rodos. Drugo leto se vidimo, kajti brez dopusta se ne da. Kljub mojim letom imam željo videti in raziskovati še druge kraje.

Hotel Elite, Otok Rodos

Hotel Elite nama je bil zelo všeč, dobra hrana, zelo prijazno osebje in zelo dobra lokacija hotela. Tudi vodička od Kompasa je bila zelo prijazna in nama je bila vedno na voljo za informacije. Otok Rodos je pa tudi vreden ogleda, saj sva ga nekaj tudi prevozila z avtom. Skratka, bilo je lepo, se vidimo.

Počitnice v Sloveniji

“Povsod je lepo, a doma je najlepše.” (Pregovor)

Valentinčič Turizem, Goriška brda

Dopust je bil krasen, aktiven, vreme je bilo kot nalašč za vse, kar sva si zamislila početi v Brdih. Zelo sva bila zadovoljna z nastanitvijo, čistoča sobe bila res za 10, 10 tudi za prijazno osebje in lastnike. Okolica, vrt in ostale zunanje kapacitete, namenjene za souporabo, so urejeni, čisti in vzdrževani. Skratka… Generalno gledano odlična ocena!

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice