Vaše mnenje

o vašem doživetju

Že dolgih sedemdeset let, skupaj z vami, našimi popotniškimi prijatelji, ustvarjamo najlepše počitniške in potovalne spomine. Vedno smo na pravi poti!

Pri tem vaše mnenje šteje, saj brez vas to ne bi bilo mogoče. Skrb za vas, od prvega stika do obujanja spominov po vrnitvi domov, je naše poslanstvo, ki ga opravljamo z največjim veseljem. Ko slišimo vaše mnenje o vašem doživetju na poti, pa je zgodba lepo zaokrožena. Do naslednjič …

Zbrali smo nekaj vaših mnenj
Upamo, da vam bodo v pomoč pri izbiri naslednjega potovanja ali počitnic.

Potovanja

Vaša mnenja o naših najkakovostnejših potovanjih.

Islandija - Reykjavik

Islandija

Pozdravljeni,

sicer sem izpolnila anketo, mi nam jo ne dala vodnica, a rada še 1× napišem, da nama je bilo potovanje izjemno všeč, preseglo je moja pričakovanja v vseh pogledih.
Martino že dolgo poznava in sva bila spet navdušena nad njeno profesionalnostjo, zna jem, a hkrati je tako dostopna in prijetna. Bili smo izjemno skladna skupina.
Tudi hoteli so bili zelo dobro izbrani, to se .i zdi pomembno, urnik skrbno izbran, večerje vredne svojega denarja in, nenazadnje nam je nadvse služilo vreme, kar je za to destinacijo tudi zelo pomembno.

Skratka, odlično!

Z Martino sva šla že petič, pa bova še šla!

Lep pozdrav
S. P.

Islandija geološki fenomen Kompas

Islandija z vestmanskimi otoki

Spoštovani!

Javljam Vam, da smo vsi, ki smo se vsi vrnili s potovanja po Islandiji (8 dni), vrnili zadovoljni in bogati za novo znanje in dogodivščine.

Vodnica Martina Orehek je res dobro opravila svoje delo. Že res, da je naloga vodnika, da mora zelo dobro poznati deželo, ki jo predstavlja, vendar naj pohvalim njeno široko razgledanost. Stvari razloži tako, da so prijetne za poslušanje, da to ni rafal informacij, temveč so to zanimive informacije iz prve roke ob pravem času in v pravi meri. Ni bilo vprašanja, na katero ne bi odgovorila ali našla odgovor naknadno, poleg tega pa je bila do vseh zelo skrbna.

Pohvalo lahko posredujete naprej na Kompas. 🙂

Hvala tudi Vama za urejanje nenadne spremembe glede odhoda in vsega, kar je bilo potrebno.

Lep pozdrav, G. Z.

Islandija Kompas

Islandija

Lepo pozdravljeni,

Me veseli, da vas zanima najina izkušnja. Islandija je res posebno doživetje in upam, da bo v bodoče še kaka priložnost za daljši obisk v poletnem času. Verjetno smo bili tokrat deležni vseh mogočih vremenskih pojavov, za katere doma nismo vajeni, da bi se lahko tako bliskovito menjali (od sonca do snežne plohe in sunkov vetra z ledeno sodro). Na srečo, sva bila na take razmere pripravljena in sva se lahko udeležila vseh ogledov po programu. Od vseh Kompasovih vodnikov, kar sem jih doslej doživela, je bila gospa Luba Šlander zagotovo daleč najbolj podkovana z vsemi možnimi informacijami o deželi, ki smo jo obiskali in jih je z velikim žarom delila z nami. Bilo je čutiti, da deželo res pozna in ji je  ljuba, kar je gotovo obogatilo mojo izkušnjo. Kljub manj ugodnim vremenskim razmeram nam je omogočila vse oglede po programu in bistveno prispevala k temu, da celotna izkušnja ostaja zelo pozitivno zapisana.

Dubai Kompas

Dubaj

Pozdravljena,

Potovanje v Dubaj je bilo nad pričakovanji.

Vodič Edvard je bil enkraten, zelo dobro pozna to področje in nam je pokazal veliko

zanimivih stvari in tudi sama organizacija na nivoju.

Sama nastanitev v hotelih je bila ok, Abu Dabi 5*, boljše kot v Dubaju 4*.

Tudi sam skupina, bilo nas je 15+ vodič zelo uredu, tako da je vse potekalo brez problemov.

Pohvalno vse od začetka, pa do konca potovanje.

Še tako naprej ☺

London

London

Spoštovana gospa Johana,

sporočam vam, da je potovanje v London izpolnilo najina pričakovanja oziroma jih je v veliki meri preseglo.

Zadovoljna sva bila tako s hotelom, kot tudi z organizacijo. Vodnica gospa Irena Soban pa je pravi dragulj. Vodila nas je po Londonu sproščeno, bila je duhovita, skrbno se je posvetila prav vsakemu udeležencu, poskrbela je, da smo bili vsi zadovoljni. Bila je strokovna, vidi se, da je zelo izkušena in profesionalna.

Vse pohvale tudi Kompasu in osebno vam za kvalitetno komunikacijo pred odhodom.

Morda le ena majhna pripomba, da bi pred hotelom lahko imeli en pepelnik in klopco. Drugače pa vse super, tudi bogat zajtrk.

Želim vam še veliko uspeha.

Islandija

Islandija

Pozdravljeni!

Hvala za Vaš mail. Tako ali tako sem Vam mislila pisati pa ste me prehiteli.

Islandija je bila naravnost ČUDOVITA! Imeli smo lepo vreme, tam smo bili pravi ljudje, polna lepih vtisov še danes in še nekaj časa se jih bom spominjala.

Posebna pohvala gre naši vodički ge. Mariji Žgalin kot tudi ostali dvema vodičkama. 🔝

Vse ostalo je bilo bp. 👍

Bi me pa zanimale še kakšne posebne ali redne ponudbe bolj na sever ali pa tudi v tople kraje, tako da me lahko kaj obveščate. V kratki anketi sem pustila tudi svoj kontakt, tako da me verjetno boste.

Z lepimi pozdravi,

Italija Sardinija Costa Smeralda

Počitnice na Sardiniji

Letošnje počitnice na Sardiniji sva preživela lepo. Vreme nama je bilo naklonjeno z prijetnimi temperaturami okoli 30 C in z vetričem. Let je potekal tekoče in brez problemov. Tudi rentanje avta je šlo brez problemov ker sva imela predhodno rezervacijo. Hotel Corallo nama  je nudil ugodje. Bila sva zadovoljna z čistočo, dobrim italijanskim  zajtrkom (od mize nisi odšel lačen), sobe so bile klimatizirane hotel pa je imel tudi zunanji bazen. Rajši pa sva se podajala na odkrivanje otoka. Prečesala sva ves severni del od Olbije do Alghera. Plaže so fenomenalne, cista voda, mivka, barva pa sinje modra. Res lepo. Lepo nama bo ostala v spominu avantura v Neptunovih jamah ki sva jo obiskala pes po 600 stopnicah vklesanih v klif. Tudi mesto Castelsardo je zelo lepo.

Sardinija je zelo lep otok z čudovitimi plažami je pa cenovno kar draga (pijača in hrana).

Lepo se vama zahvaljujeva za vašo pomoč pri rezervaciji nastanitve in leta in vseh informacijah, ki so nama zelo prav prišle. Pošiljava vam en topel pozdrav iz Tolmina.

Dubaj Kompas

Dubaj - individualno

Gospod Jakob me je klical in se iz srca zahvalil za celotno zadevo. On je bil že večkrat v Dubaju in je tokrat peljal s seboj še 2 prijatelja. Pravi, da so se imeli odlično, vendar je bilo prekratko. Sicer so si ogledali glavne znamenitosti, šli na safari, plavali z delfini, ampak je bilo kar precej natempirano.

Temperature so že precej visoke. Ob prihodu v Dubaj so jih ponovno testirali, vendar rezultatov ni bilo potrebo čakati v sobi, na recepciji so jim dovolili izhod na plažo.

Vprašala sem ga o samem postopku v povratku (iz Dubaja so leteli čez Istanbul in potem v Ljubljano). Jakob je bil že predhodno obveščen, da je v Dubaju potrebno narediti PCR test, ki je pogoj za opravljanje testiranja na letališču v Istanbulu. Vse je zelo organizirano in poteka gladko. Rezultatov fizično ni potrebno počakati na letališču, ampak jih preverite na povezavi https://enabiz.gov.tr/PcrTestSonuc/Index (vpišete številko kode, ki jo prejmete, ko je test opravljen + številko potnega lista).

Z nami je potoval prvič, vedno si je sam urejal zadeve. Zdaj pa mu že pripravljam ponudbo za Monte Carlo (4 osebe) načeloma enkrat v avgustu. Na jesen (predvidoma v oktobru) pa ponovno delamo Dubaj (še ne vem za koliko oseb), ampak pravi Jakob, da tokrat za vsaj 10 noči 😊

Tenerife

Izredno zadovoljni z organizacijo, storitvijo, ter hotelom. Posebej je poudaril, da jim prvič ni bilo potrebno na destinaciji najet avtomobila, ker je sam hotel tako prostran, z neverjetno velikim vrtom z bazeni, tudi z morsko vodo, da so se imeli zelo lepo in ni bilo potrebi po iskanju dodatnih lokacij, da bi zapolnili dneve.

Skratka vse vredu in sva z gospodom na liniji, saj se je navdušil nad Dritinim vodenjem in čaka na kakšno zanimivo potovanje 😊

Jadran

Vaša mnenja o naših čudovitih počitnicah na Jadranu.

Hotel Piran 4*, Piran

Hotel Piran je bila vsekakor prava izbira za kratek oddih na naši obali, imela sva lepo in dovolj udobno sobo s čudovitim pogledom na morje, za zajtrk je bila na izbiro raznolika hrana in napitki, za vsakogar nekaj, če k temu dodam še sam ambient –  odprt del restavracije obsijan z jutranjim soncem, pogledom na morje in vonjem morja v zraku, potem zajtrk postane pravi užitek.

To kar pa je najpomembnejše pa so ljudje – zaposleni, ki s profesionalnim in nadvse prijaznim odnosom dajejo občutek gostu, da je pomemben in zaželen. Resnično se trudijo, da bi mu ugodili in da bi bilo bivanje v hotelu Piran prijetna in lepa izkušnja ter da bi se ponovno vrnil nazaj. Še zlasti bi izpostavila zaposlene na recepciji, ki pridejo prvi v stik z gostom in se od njega običajno tudi zadnji poslovijo, so pravi profesionalci, ki se še kako zavedajo, da je gost »kralj« in da brez gostov ni turizma.

Če torej strnem vtise v enem stavku, bi rekla: »bilo je kratko in sladko😊«. Zagotovo se še vrneva.

Hvala, gospa Selma tudi vam, da ste se resnično potrudili in poiskali hotelsko namestitev v želenem terminu, glede na veliko zasedenost naše obale.

Hotel Aurora 4*, Mali Lošinj

Spoštovana ga. Selma !

Hvala, da ste naju opozorili na digitalno potrdilo, čeprav ga na meji niso zahtevali niti ne Entercroatia.

Najin dopust je potekal umirjeno v prijaznem in lepem okolju. Vse je bilo odlično, še posebej hrana.

Mislim, da sva v tem hotelu bivala 12 x, pred tem enkrat v Vesperi.

Zahvaljujem se vam, za vaše povpraševanje in vam želim še veliko zadovoljnih strank.

Še bova dopustovala v tem hotelu, seveda če bova zdrava.

Naj vam bo lepo, bodite zdravi in hvala za vašo prijazno naklonjenost.

S spoštovanjem

Hotel Plavi 3*, Poreč

Hotel hrana super, sobe minimalistične, ampak čiste in urejene. Plaža zelo blizu, lepa drevesa, dovolj sence. Prevoz v lastni režiji tudi ok.

Hotel Pinija 4*, Petrčane

Lokacija hotela in plaža je lepa, zato sva ponovno letovala. Hrana povprečna za hotel s 4 zvezdicami, je ponudba drugje boljša. Pohvala za prazen hladilnik v sobi, ki fenomenalno hladi.

Hotel Zora 3*, Primošten

Lokacija hotela je top, glede na to, da je nekaj korakov do središča  mesta. Hrana je bila zelo okusna, pestra izbira, brez pripomb. Sobo sva imela s čudovitim pogledom na morje, čistoča sobe povprečna.

Mediteran

Izbor vaših mnenj na sončnem Mediteranu.

Hotel Dionysos 4*, Otok Rodos

Spoštovani,

na Rodosu je bilo čudovito. Hotel zelo skrbi za bazene in velik vrt – v času naših počitnic je bilo tudi veliko prostora (hotel ni bil polno zaseden). Samopostrežni zajtrk je bil bogat s ponudbo, na voljo je bilo veliko vrst sadja (melone, ananas, pomaranče, grenivke,…).

Vstop v jedilnico je bil v skladu s pravili, ki so se jih držali (maska, rokavice).

Za čas kosila je delovala okrepčevalnica z jedmi z žara in restavracija. V petek je bila vodena vodna aerobika. Predstavnica je poskrbela za vse informacije v zvezi z odhodom (info sestanka in organiziranih izletov se nisem udeležila).

Hotel Gaia Garden 3*, Otok Kos

Pozdravljena ga. Petra!

Moram se Vam zahvaliti za čuuudovito popotovanje na Kos, v svojem imenu in v imenu prijateljice Darje. Imeli sva se res, res lepo. O nastanitvi samo pozitivno: prijazno in ustrežljivo osebje, krasen apartma, bližina morja, okusna in raznovrstna hrana,…

Vaša vodička nama je bila vedno na razpolago. Prijazna, nasmejana, polna koristnih nasvetov. Privoščili sva si tudi dva izleta – krasna izkušnja. Res samo lepe stvari o najinem uživanju na dopustu. Mogoče omenim še bližino čistega morja in bližino glavnega mesta. Resnično hvaaala za vse!

Zeus Hotel Marina Beach 4*, Otok Kreta

Spoštovani!

Navdušeni smo bili nad okusno hrano. Uporabljali smo manjši bazen za družine in si privoščili kakšno pijače v baru na bazenu. Na obalo smo se šli zabavati na naravne valove. Ko smo se naveličali valov pa smo našli blizu manjši zaliv z mirnim morjem. Izkoristili smo tudi bližino akvarija, šli peš do njega  in si ga ogledali pod strokovnim vodstvom.

Jan nam je podal kopico koristnih informacij, ki smo jih s pridom uporabili.

Še vedno ne moremo dojeti, da smo lahko preživeli prijeten dopust v na videz nemogočih razmerah z vašo pomočjo. Hvala vam.

Hotel Alimounda Mare 5*, Otok Karpatos

Spoštovana gospa Polona,  čudovito se imam!

Včeraj sem šla na izlet na Olympos. Kako lepa, tradicionalna vasica! Kot da se je čas ustavil. Pohvale tudi vaši predstavnici, ki je zelo prijazna in profesionalna.

Hotel je pa po mojem okusu! Zelo je lep! Zelo mi je všeč bazen, ki je poleg tega, da je infinity, še ogromen in se lahko lepo naplavam  in še gneče ni. Zelo imam lep pogled tudi iz sobe. Sem v najvišjem nadstropju in od strani lepo vidim vzhajajoče Sonce. Pravilna je bila tudi odčitev, da ne doplačam za full sea view. Imam pa soseda, ki ga ima, čisto zraven.

Kot sem do sedaj začutila Karpatos, je zelo divji, zelo samosvoj. Všeč mi je ta hribovita pokrajina in neokrnjenost.

Želim se vam še enkrat zahvaliti, ker sem z vašo pomočjo sprejela eno najboljših odločitev! Uživam!! Hvala Vam! 🙏🏻☺️

Hotel Eftalia Splash 5*, Turčija

Spoštovana,

včeraj smo se vrnili z našega letošnjega dopustovanja v Turčiji.

Zahvaljujemo se vam za organizacijo letovanja, med katerim ni prišlo niti do ene organizacijske zagate.

Vi ste nam pripravili vse potrebne dokumente in navodila za na pot, na lokaciji pa nas je pričakala gospa Ana Kosmač,

ki nam je že med potjo iz Antalije do Alanije posredovala vrsto koristnih podatkov in informacij o bivanju v Eftalia hotelih.

Dobili smo občutek, da se je gospa Ana zelo potrudila za to, da bi se na letovanju imeli kar najlepše, za kar se ji lepo zahvaljujemo.

Imeli smo se lepo in upamo, da se slišimo tudi za letovanja v prihodnje, če bodo razmere to dopuščale.

Hotel Seaden Sea World 5*, Turčija

Zahvaljujem se vam za ves trud ki ste ga vložili da meni in soprogi omogočite dopust po najinih željah. Na dopustu sva se imela krasno ne glede na to da smo bili v neposredni bližini gozdnih požarov. Spet se je pokazalo da je dvotedenski dopust nedvomno mnogo boljša opcija kot en teden. Prvi dan in še del naslednjega je bilo v zraku nekaj pepela ki ga je zaneslo nad nas, tudi so bili prve dni nad nami oblaki dima, se je pa v nekaj dnevih normaliziralo. Tudi z vodičko sva zadovoljna, bili smo v stiku in nudila je vse informacije katere sva rabila, sva pa bila v zadnjih 7 letih kar 6 x v Turčiji in se dobro znajdeva.

Kar se tiče hotela je bil točno tisto kar sva iskala: urejen hotel z lastno plažo na kateri so ležalniki in senčniki, na plaži je šank kjer dobiš pijačo, v gozdički nekaj 10 metrov stran sta lokal kjer posediš ob kavici ali pijači, takoj zraven v času kosila strežejo hrano, v oba lokala greš lahko kar v kopalkah, ni se potrebno preoblačiti za kosilo v hotelski jedilnici. Dostop iz sobe do bazenov in dalje do plaže je neposreden, ni potrebno mimo recepcije. Hrana je dobra, sicer delno prilagojena turški kulinariki, tudi osebje je zelo prijazno in ustrežljivo.

Izleti so bili zaradi požarov deloma okrnjeni vseeno nama je uspelo iti z lokalno agencijo na dva izleta, z rent a carom pa sva šla cca. 200 km proti vzhodu do Gazipaše in Anamurja. Tam zahodnih turistov sicer ni, problem je udi sporazumevanje ampak tudi tu so bili ljudje ustrežljivi in so se trudili pomagati.

Skratka, imela sva se zelo lepo in še enkrat hvala da ste to omogočili.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

Zakaj Kompas?

Vaše mnenje šteje!

Z namenom, da bomo pri načinu svetovanja in pripravi nepozabnih počitnic in potovanj še boljši, vas prosimo za pomoč.