Egipt od €

Egipt, Sharm el Sheikh, Sharm el Sheikh

Hotel Jaz Mirabel Beach

Hotel Jaz Mirabel Beach se nahaja ob peščeni plaži, grajen v toskanski arhitekturi se ponaša z visokim nivojem storitev.

Destinacija

Sharm el Sheikh se nahaja se na jugu Sinajskega polotoka in prav Sinaj je popolnoma drugačen od Egipta. Njegove raznolike in čudovite puščave so dežela čudežev in svetih krajev. Podvodna čudesa Sharm el Sheikha slovijo po vsem svetu in so eno izmed najboljših območij za potapljanje.

Nastanitev

Nepozabne družinske počitnice

Lega in okolica: v zalivu Nabq, ob lastni peščeni plaži s koralnim grebenom, do katerega je potrebno hoditi po nizki vodi (snorkljanje na koralnem grebenu je odvisno od plimovanja morja). Za kopanje v laguni med plažo in koralnim grebenom priporočamo čevlje za v vodo; 25 km od Naama Baya (hotel ima organiziran shuttle bus; predhodna rezervacija z doplačilom), 11 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih,  dve samopostrežni restavraciji El Nakheel (adults only, dress code) & Al Zaytoun (glavna restavracija), italijanska à la carte restavracija Nino`s, azijska à la carte restavracija Makai Tukai, orientalska à la carte restavracija Sofra; bar ob bazenu; dva lobi bara, snack bar, dva bara ob plaži; štirje zunanji bazeni (dva sta ogrevana v zimskem času), kopalne brisače (brezplačno), senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno, bankomat, parkirišče.

Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava, sef, Sat TV, telefon, mini bar (doplačilo)  aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa, pogled na vrt.

Deluxe superior sobe: enako opremljene kot standardne sobe, samo prostornejše.

Deluxe družinske sobe: enako opremljene kot standardne sobe, prostornejše, primerne za dva odrasla in dva otroka; dve dodatni ležišči v prostoru, ki je ločen z drsnimi vrati.

Storitev: all inclusive.

Ponudba za najmlajše: otroško igrišče, mini klub (4-12 let), otroški bazeni (pozimi ogrevani), otroška posteljica (na vprašanje in ob predhodni potrditvi), aquapark s 5 tobogani ob hotelu Mirabel Park.

Wellness & aktivnosti: SPA center za doplačilo, lokostrelstvo, pikado, biljard, potapljanje, najem koles in vodni športi, masaža, amfiteater, dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke, tematski večeri, fitnes center v sklopu hotelskega naselja: diskoteka Glow, Mirabel market.

Spletna stran: www.jazhotels.com

Kompasova ocena: 5*

 

ALL INCLUSIVE:

Prehrana: samopostrežni obroki v restavraciji Al Zaytoun; zajtrk, kosilo in večerja; popoldanski prigrizki, kava in piškoti; točene lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače (10.00–24.00 v barih). Ustekleničena voda in pijača (doplačilo) na voljo tudi med 24.00 in 10.00.

Športna ponudba: 2 teniški igrišči (doplačilo za večerno razsvetljavo), namizni tenis, odbojka, balinanje, fitnes, aerobika, mini nogomet na plaži. Natančen program ponudbe all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • all inclusive
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Sharm El Sheikh - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • lokalno angleško goveoreči vodnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)


Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice