First minute

Kdor pohiti, najvišje popuste ulovi

Čas je, spoštovani potniki in dragi prijatelji, da se skupaj z vami, odpravimo na pot proti novim nepozabnim doživetjem s Kompasom.

Ker modro načrtovanje vodi v uresničitev vaših sanj.
Ker je zgodnja rezervacija najslajša rezervacija.

#FIRSTMINUTE

Jadran 2022

#Kot je nekoč bil

Za prijave do 30. 4. 2022 lahko prihranite do 10 %*

Mediteran 2022

#Ujemite čarobnost

Za prijave do 30. 4. 2022 lahko prihranite tudi do 330 €/osebo*

First minute ugodnosti

Zgodnja prijava odločitev je prava

 • Zgodnja rezervacija je najlepše darilo za družine!

  Otrok na Mediteranu počitnikuje le za pavšalno ceno za letalski prevoz!
  Otrok na Jadranu počitnikuje BREZPLAČNO!

Odločite se za zgodnjo rezervacijo ekskluzivne ponudbe za družine! Z zgodnjo rezervacijo turističnega aranžmaja na Mediteranu do 30. 4. 2022 prvi otrok tudi do 18. leta v spremstvu dveh odraslih oseb plača le pavšalno ceno za letalski prevoz. Za dodatni teden pa je v izbranih objektih popust tudi 100 %. V izbranih objektih iz ponudbe Jadran 2022 eden ali več otrok v spremstvu dveh odraslih v sobi biva brezplačno.

 • Zgodnja rezervacija je varna in brezskrbna!

  COVID-19 GARANCIJA

V primeru zaprtja državne meje (Slovenije ali države potovanja) vam bomo kot odgovorni organizator paketnih potovanj omogočili možnost odpovedi rezervacije ne glede na splošne pogoje in navodila družbe Kompas d.o.o.. Skupaj z vami bomo, glede na vaše želje in časovni okvir, skušali poiskati nadomestni termin potovanja ali nadomestni turistični aranžma, saj si iskreno želimo, da boste vaš paketni aranžma le prestavili in se mu ne odpovedali. Če to ne bo mogoče, vam bomo ponudili možnost odpovedi potovanja s povrnitvijo vplačanega zneska. Obračunali vam bomo le administrativne stroške rezervacije in obdelave odpovedi rezervacije v višini 23 EUR.

Ob rezervaciji priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi pri naši pogodbeni zavarovalnici, ki omogoča brezplačno odpoved turističnega aranžmaja v primeru bolezni covid-19, po splošnih pogojih zavarovalnice ter ob predložitvi zdravniškega potrdila enega izmed udeležencev potovanja.

 • Zgodnja rezervacija je prilagodljiva!

  MOŽNOST BREZPLAČNE ODPOVEDI ALI SPREMEMBE ARANŽMAJA NA JADRANU

Skrbno načrtujte in se odločite za zgodnjo rezervacijo do 30. 4. 2022! V tem primeru imate možnost kasnejše brezplačne spremembe ali odpovedi turističnega aranžmaja; iz ponudbe Jadran 2022 do 30 dni pred odhodom. Sprememba aranžmaja je možna skladno z razpoložljivostjo prostih mest in po pogojih, veljavnih v času spremembe oziroma odpovedi turističnega aranžmaja.

 • Zgodnja rezervacija je najugodnejša!

  ODLIČNI POPUSTI 

  Do 330 EUR na osebo za počitnice na Mediteranu!
  Do 10 % za počitnice na Jadranu!

Odločite se za zgodnjo rezervacijo in počitnikujte ugodneje!

 • Zgodnja rezervacija se enostavno splača!

  3 % GOTOVINSKI POPUST

Odločite se za zgodnjo rezervacijo do 30. 4. 2022 in dodatno prihranite! V primeru 100% gotovinskega plačila ob rezervaciji prejmete dodatni 3 % popust.

 • Zgodnja rezervacija je udobna!

  BREZPLAČNO, VARNO IN UDOBNO NA POT

  S čarterjem iz Ljubljane direktno v Grčijo in Turčijo po ugodnih cenah
  Z avtobusom na Kvarner že za 27 EUR/osebo!
  Z avtobusom v Srednjo Dalmacijo že za 59 EUR/osebo!

Odločite se za zgodnjo rezervacijo in poskrbite, da se vaše brezskrbne počitnice začnejo že na pragu vašega doma!  Vsem našim potnikom bomo omogočili parkiranje po znižani ceni, v kolikor boste parkiranje vplačali ob prijavi.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice