ZDA - mesta ob vzhodni obali od 915€

ZDA - mesta ob vzhodni obali, Florida, 3101 Collins Avenue; Miami Beach; Florida

RIU Plaza Miami Beach hotel

od 915 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Sodoben hotel se nahaja neposredno na fini peščeni plaži in je idealno izhodišče za raziskovanje živahne metropole Miamija. Zaplavate lahko v bazenu, se odpravite v fitnes ali pa se v okolici hotela odpravite na jadranje na deski, vožnjo z kajakom, smučanje na vodi ali igranje golfa in tenisa. Hotelska restavracija svojim gostom ponuja pestro izbiro mednarodnih jedi. Brezčasna eleganca, sodobno udobje in neposredna bližina plaže nudi popolne počitnice na plaži!

Nastanitev

Zakaj izbrati RIU Plaza Miami Beach hotel :

  • Popolna lokacija na Miami beach
  • Vključeni ležalniki in senčniki
  • Ameriški zajtrk vključen
  • Priporočamo parom in družinam

LOKACIJA: Hotel se nahaja neposredno na čudoviti peščeni plaži Miami beach. Do središča Miamija je približno 20 minut vožnje z avtomobilom. Približno 30-minutni sprehod po mirni promenadi ob plaži vas pripelje do znamenite četrti Art Deco z Ocean Drive in živahno Lincoln ulico. Mednarodno letališče Miami je oddaljeno 19 km.

HOTELSKA PONUDBA: 24-urna recepcija, menjalnica, terasa za sončenje, bazen, samopostrežna restavracija, bar v predverju, bar ob bazenu, brezplačen internet, parkiranje (doplačilo)

STORITEV: Na voljo je nočitev z zajtrkom.

NASTANITEV: Letovišče nudi 284 sob, ki se nahajajo v 9 nadstropjih. Vse sobe so svetle, opremljene z modernim pohištvom.

Deluxe soba: 28 m2. Prijetno opremljena soba zajema zakonsko posteljo, WIFI, SAT TV, klimatska naprava, mini hladilnik, aparat za kavo in osupljiv pogled na mesto.

Deluxe soba s pogledom na morje: 28 m2. Prijetno opremljena soba zajema zakonsko posteljo, WIFI, SAT TV, klimatska naprava, mini hladilnik, aparat za kavo in balkon ali teraso s čudovitim pogledom na morje.

RESTAVRACIJE: Hotel nudi glavno restavracijo, ki nudi pestro ponudbo mednarodnih jedi. Na voljo je Lobby Bar in bar ob bazenu, kjer strežejo osvežilne napitke in prigrizke.

AKTIVNOSTI: Med bivanjem v hotelu Riu Plaza Miami beach se lahko udeležite številnih športnih aktivnosti kot so jadranje, kanu, vodni skuter. Na voljo je fitnes center. V okolici hotela je na voljo najem koles.

 

Web: Hotel Riu Plaza Manhattan Times Square, New York | RIU

 

Ponudba je informativne narave in velja v določenih terminih v obdobju od 01.04.2024 do 31.12.2024 skladno z razpoložljivi kapacitetami ter velja za najnižjo kategorijo namestitve znotraj hotela. Cena ne velja v terminih med prazniki/počitnicami. Točno ceno vam bomo posredovali po prejemu vašega povpraševanje z želenim terminom odhoda in številom oseb, ki bi potovale. Možna je nastanitev v različnih tipih sob. Sporočite nam kateri tip nastanitve vas zanima in pripravili vam bomo vašo osebno ponudbo.

 

Za personalizirano ponudbo skupaj z letalskim prevozom in potrebnimi transferji, nas kontaktirajte in z veseljem vam jo bomo pripravili.

Vključeno v ceno:

  • 7 nočitev v izbranem hotelu
  • storitev nočitev z zajtrkom in velja na osebo v primeru, da bivata dve odrasli osebi.

 V ceno ni vključeno:

  • Letalski prevoz do Miamija ni vštet v ceno.

Pošlji povpraševanje

Z oddajo povpraševanja soglašate, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter se z njimi strinjate.

GDPR soglasje* [Soglašam, da Kompas d.o.o. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe, izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah podjetij skupine Kompas d.o.o.) z uporabo e-pošte. Od obvestil se lahko kadarkoli odjavite.]

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice