Italija od 16€

Italija, Sardinija, Alghero

Mobilne hišice Village Laguna Blu

od EUR Najnižja cena za izbrani termin

Koralna riviera - Coral del Riviera, poimenovana po rdečem koralu in po katerem je območje znano se nahaja vzdolž severozahodne obale in zaledju slikovitega mesteca Alghera. Pritegnil vas bo slikovit zaliv Porto Conte, impozanten klif »Capo Caccia« in misteriozna Neptonova jama.

Destinacija

Nastanitev

Lega: Kamp Modra Laguna – Laguna Blu se nahaja na Koralni rivieri, približno 6 km od mesta Alghera. Kamp je posejan z bujno mediteransko vegetacijo, kjer prevladujejo borovci in evkaliptusi. Kamp je priljubljen med navdušenci vodnih športov kot sta surfanje in jadranje. Kamp je umeščen med morjem ter sladkovodnim jezerom, ki je bogat s favno in floro, primerna točka za rekreacijske dejavnosti kot so opazovanje ptic, ribolov, potapljanje. Od trajektne luke Olbia je oddaljen 140 km.


Plaža: Skalnata in prodnata plaža, ki jo od kampa loči lokalna cesta. Senčniki in ležalniki na plaži za doplačilo.


Bazeni: Nov vodni park (vstop za goste brezplačno) z zunanjimi bazeni. Spray Park območje z bazeni in vodnimi atrakcijami ter tobogani za otroke. Wellness Park z whirpoolom je namenjen za sprostitev. Senčniki in ležalniki ob bazenu za doplačilo. Obvezna uporaba plavalnih kap.


Nastanitev:

 • Mobilna hišica MH 4 Relax: Približno 25 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema ter dodatnim raztegljivim ležiščem), kuhinjska niša, hladilnik,  dnevni prostor, SAT TV,  kopalnica s tušem/WC, ločen WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12 let.
 • Mobilna hišica MH 4-6 Blu Romantic: Približno 24 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema ter dodatnim raztegljivim ležiščem), kuhinjska niša, hladilnik,  dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC, ločen WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa - gazebo s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.
 • Mobilna hišica MH 4-5 Lux: Približno 31 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema, možnost otroške postelje za doplačilo), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC, klimatska naprava (doplačilo), zunanja sedežna garnitura ter senčnikom. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12 let.
 • Mobilna hišica MH 6 Sardinia: Približno 34 m², tri spalnice (ena z zakonsko posteljo, drugi dve z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik,  dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 6 odraslih oseb.

 

Internet: Wi-Fi za doplačilo.

Storitev: najem. Možnost doplačila za nočitev z zajtrkom, polpenziona ali polnega penziona. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni najavi).

Ponudba kampa: recepcija, restavracija s tradicionalno italijansko kuhinjo, picerija, restavracija za penzionske goste, supermarket trgovina. Možnost izposoje koles, e-koles, fitnes. 

Animacija: Animacija za vso družino v glavni sezoni s številnimi igrami, zabavo in športnimi aktivnosti.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (manjši, v MH Blu Romantic za doplačilo).

Prihod/odhod: na dan prihoda se v mobilno hiško lahko nastanite med 17. in 22. uro, na dan odhoda jo zapustite med 7. in 9. uro.

Vključeno v ceno:

 • najem za 4 oz 6 oseb
 • poraba voda, elektrike
 • parkirno mesto za 1 vozilo
Obvezna doplačila v kraju:
 • turistična pristojbina, končno čiščenje (ni obvezno v kolikor gosti sami temeljito očistijo mobilno hišico - v nasprotmen primeru je doplačilo 70 €. V primeru če biva tudi hišni ljubljenček je obvezno doplačilo 35€)
Doplačila v kraju:
 • klima 7 €/dan
 • posteljnina 10 €/ set, brisače 10 €/set
 • WiFi od 5 € / dan(odvisno od termina)
 • polni penzion odrasli 35 €/dan, otroci do 12 let 27 €/dan
 • polpenzion 29 €/dan, otroci do 12 let 22 €/dan
 • nočitev z zajtrkom odrasli 9 €/dan, otroci do 12 let 7 €/dan
 • otroška posteljica 3 €/dan (do 3. leta)
 • hišni ljubljenčki (manjši, dovoljeni v Blu Romantic 3,5 €/dan v terminu do 28.5. in od 5.9.; 7 €/dan v terminu 28.5.-11.7. in 22.8.-5.9.; 8 € v terminu 11.7.-22.8.
 
Opomba:
 • Brisače in kuhinjske krpe gostje prinesejo s seboj.
 
Posebna ponudba:

Akcija:

 • 7=6,  10=8 in 14=11 za termine od 12. 9. 2020

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice