Hrvaška od 60€

Hrvaška, Istra, Rabac

Girandella Valamar Collection Resort - Girandella Maro Suites - Kinderhotels

od 495 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Edinstven resort za vsak okus in vse ljubitelje all inclusiva. Vrhunske storitve ob eni najlepših istrskih plaž vam bodo pričarale nepozabne počitnice.

Destinacija

Idilično ribiško mestece leži v majhnem zalivu ob samem vznožju strme vzhodne istrske obale. Zahvaljujoč se svojemu čistemu morju in lepim peščenim obalam se je Rabac hitro razvil v turistično mesto z vrsto hotelov in pripadajočimi objekti, kjer boste preživeli miren oddih.

Nastanitev

Lega: v slikovitem zalivu, ob čudovitih plažah, pribl. 1 km od mesta Rabac.

Plaža: več različnih tematskih prodnatih plaž, ki se razprostirajo na 12.000 m2. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in urejenost plaže). Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži brezplačno (do zasedbe mest). Več barov na plaži.
 

Bazen: zunanji bazen z ogrevano sladko vodo s tobogani (samo za goste Girandela Family), ogrevan zunanji neskončni bazen s sladko vodo (200 m2), namenjen odraslim (samo za goste Adult), Aqua Maro; ogrevani notranji bazen (40 m2), povezan z zunanjim bazenom (80 m2), manjši notranji otroški bazen z vodnimi brizgalkami (samo za goste hotela Maro Suites). Otroški bazen in Splash Playground; bazen z ogrevano vodo z vodnimi atrakcijami in tobogani, vodno igrišče za najmlajše. Možnost najema senčnikov in ležalnikov na bazenu brezplačno (do zasedbe mest). Več barov ob bazenu.

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega naselja.

Storitev: Girandella Maro Suites 5*- Kinderhotels; vse vključeno (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja), popoldne prigrizki: hrenovke, testenine, sendviči, solate, pecivo, sadje), dnevno na voljo pijača iz šankomata (točeno pivo, vino, voda, gazirana in negazirana pijača).

Ponudba naselja: osrednja show cooking restavracija za vsak hotel, več restavracij z jedmi po naročilu, več barov. Storitev Dine around; izkoristite možnost in zamenjajte svojo penzionsko večerjo v glavni restavraciji za večerjo (pijača ni vključena) v Black & Blue Steakhouse (Grill) ali Sundance Beach Clubu brez doplačila (glede na razpoložljivost). Penzionsko večerjo lahko zamenjate tudi z večerjo v atraktivni restavraciji La Pentola v bližini resorta, s 30 % popustom na hrano (pijača ni vključena). Parkirišče: brezplačno za goste hotela do zasedbe mest.
 

Šport in zabava: fitnes na 110 m2, večnamenski prostor za skupno vadbo, Bike Center Rabac – vse za kolesarje na enem mestu, animacija za otroke in odrasle (v sezoni), večnamensko športno igrišče, mini golf, najem koles (doplačilo). V bližini možnost vodnih športov na plaži (doplačilo).

Wellness: velikost 225 m2; savne (parna kopel, aroma savna, blaga infrardeča savna, kneipp), masažna kad, notranji in zunanji predel za sproščanje, ogrevane klopi, bar s ponudbo svežega sadja, čajev in aromatizirane vode. Masaže, lepotni tretmaji in solarij za doplačilo.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi (doplačilo). Opomba: na bazenu in v restavraciji hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

 

 

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • uporaba notranjega in zunanjega bazena
  • senčniki in ležalniki ob bazenu (do zasedbe mest)
  • v sezoni: športne aktivnosti, animacija za otroke, bogat večerni animacijski program za odrasle in otroke z glasbo v živo
  • parkirišče
  • Wi-Fi

Možna doplačila (ob prijavi): 

  • krajše bivanje 20%

Možna doplačila (v kraju): 

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni najavi in potrditvi)
  • hišni ljubljenčki 35 €/dan.

OPOMBA: 

  • za rezervacijo je potrebno bivanje vsaj enega otroka v sobi

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 88898    88898/142      27.03.-29.03.2024 / sreda - petek
    2 noči
    all inclusive
    družinska soba - Sea Side
    FAMILY, Premium, Suite - Terrace
  • 88898    88898/142      07.04.-09.04.2024 / nedelja - torek
    2 noči
    all inclusive
    družinska soba - Sea Side
    FAMILY, Premium, Suite - Terrace
  • 88898    88898/142      08.04.-10.04.2024 / ponedeljek - sreda
    2 noči
    all inclusive
    družinska soba - Sea Side
    FAMILY, Premium, Suite - Terrace
  • 88898    88898/142      09.04.-11.04.2024 / torek - četrtek
    2 noči
    all inclusive
    družinska soba - Sea Side
    FAMILY, Premium, Suite - Terrace
  • 88898    88898/142      10.04.-12.04.2024 / sreda - petek
    2 noči
    all inclusive
    družinska soba - Sea Side
    FAMILY, Premium, Suite - Terrace
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice