Hrvaška od 13€

Hrvaška, Istra, Umag, Kamp Park Umag

Camping Park Umag

od 96 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Družinski kamp Camping park Umag, ki ga krasijo urejene, travnate parcele je poln igrišč in zabave za vse goste, ki radi živijo „zeleno“ in na ekološko ozaveščen način.

Destinacija

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Lega: v kraju Karigador, 9 km od Umag in 6 km od Novigrada.

Plaža: skalnata, kamnita, Plaža je nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo
morja in urejenost plaže).

Nastanitev:

 • MOBILNA HIŠICA MH 4-6 CLASSIC: Pribl. 24 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik z zamrzovalno polico, dnevni prostor z možnostjo dveh dodatnih raztegljivih ležišč, Sat-TV, kopalnica (tuš/WC, sušilec za lase), klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro, parkirno mesto ob hišici. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.
 • MOBILNA HIŠICA MH 4-6 SUPERIOR: Pribl. 32 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik z zamrzovalno polico, kuhalnik za vodo, mikrovalovna pečica, dnevni prostor z možnostjo dveh dodatnih raztegljivih ležišč, Sat-TV, dve kopalnici (tuš/WC, sušilec za lase), klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro, parkirno mesto ob hišici. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.
 • MOBILNA HIŠICA MH 4-6 PREMIUM: Pribl. 32-34 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor z možnostjo dveh dodatnih raztegljivih ležišč, Sat-TV, dve kopalnici (tuš/WC, sušilec za lase), sef, klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro ter žarom. Parkirno mesto ob hišici. Premium hišice se nahajajo ob bazenu (24 m2), ki si ga delijo s sosednjimi 6-8 hišicami, parkirno mesto ob hišici. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.
 • MOBILNA HIŠICA MH 4-6 CANOVA BAY PREMIUM: Pribl. 32 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor z možnostjo dveh dodatnih raztegljivih ležišč, Sat-TV, dve kopalnici (tuš/WC, sušilec za lase), sef, klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro z žarom, parkirno mesto ob hišici. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.
 • GLAMPING ŠOTOR CP 4-6: Pribl. 54 m2, dve spalnici, dodatno ležišče na galeriji, kuhinjska niša z mikrovalovno pečico in hladilnikom, Sat-TV, kopalnica (tuš/WC, sušilec za lase), klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro, parkirno mesto ob hišici. Glampig šotori se nahajajo na privlačni lokaciji, v neposredni bližini plaže.  Glamping šotor je primeren za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.
 • GLAMPING ŠOTOR CP 4-6 FAMILY: Pribl. 63 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), galerija na višjem nivoju z dvema dodatnima ležiščema, pod katero je shramba,  kuhinjska niša, hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj, Sat-TV, kopalnica (tuš/WC, sušilec za lase), klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro, parkirno mesto ob hišici. Glampig šotori se nahajajo na privlačni lokaciji, v neposredni bližini plaže.  Glamping šotor je primeren za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.

Ponudba kampa: restavracije, bari, picerija, trgovina, pekarna, ribarnica, ambulanta, frizer in masaže, internetni kotiček, možnost priveza manjših plovil, pralnica perila in sušilnica, zunanji kompleks bazenov.

Internet: brezplačen Wi-Fi.

Šport in animacija: večnamensko igrišče, odbojka na mivki, nogomet, namizni tenis, gimnastika v vodi, pilates, joga, aerobika, mini golf; z doplačilom: teniška igrišča, vodni športi, najem koles, otroška igrišča, notranji prostor za zabavo, adrenalinski park, animacija za otroke in odrasle (v  poletnih mesecih), prostori za žar, zabavno-poučni eko park s prikazom znamenitosti Istre, 3 km sprehajalnih poti.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni le v hišicah tip Classic (doplačilo).

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 15. uri, na dan odhoda jo zapustite do 10. ure.

Več o zdravstvenih, higienskih, varnostnih in okoljskih standardih za vaše brezskrbne počitnice.

Za več informacij o trenutnih možnostih testiranja na destinaciji kontaktirajte vaše najbližje prodajno mesto oziroma nam pišite na elektronski naslov: vednoznami@kompas.si.

Vključeno v ceno:

 • najem
 • turistična pristojbina
 • poraba elektrike, vode, plina in klime
 • posteljnina in brisače
 • Sat-T


Obvezno doplačilo v kraju:

 • končno čiščenje 35 €
 • parkirišče 1 €/dan

Doplačilo(ob prijavi):

 • krajše bivanje 20 %

Doplačilo (v kraju):

 • hišni ljubljenčki 13 €/dan (po predhodni potrditvi, samo za MH classic)

Opomba:

 • Prihod po 15 uri, odhod do 10. ure.
 • V terminu od 5. 6. - 28. 8. je minimalno število nočitev 5, v ostalih terminih je minimalno število nočitev 3.
 • Kuhinjske krpe prinesite s seboj.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

 • 93577VS    1359      16.05.-18.05.2021 / nedelja - torek
  2 noči
  nočitev
  mobilne hiše
  Wohn mobil/Mobile homes
 • 93577VS    1359      17.05.-19.05.2021 / ponedeljek - sreda
  2 noči
  nočitev
  mobilne hiše
  Wohn mobil/Mobile homes
 • 93577VS    1359      19.05.-21.05.2021 / sreda - petek
  2 noči
  nočitev
  mobilne hiše
  Wohn mobil/Mobile homes
 • 93580VS    1359      16.05.-18.05.2021 / nedelja - torek
  2 noči
  nočitev
  mobilne hiše
  Wohn mobil/Mobile homes
 • 93580VS    1359      17.05.-19.05.2021 / ponedeljek - sreda
  2 noči
  nočitev
  mobilne hiše
  Wohn mobil/Mobile homes
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

Zakaj Kompas?

Vaše mnenje šteje!

Z namenom, da bomo pri načinu svetovanja in pripravi nepozabnih počitnic in potovanj še boljši, vas prosimo za pomoč.