Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.

Domov | Počitnice | Jugovzhodna Evropa | Srbija | Beograd

Izlet v Beograd s party vlakom - Hostel Karađorđe

    3 noči    od 109 EUR

Kratek opis

Beograd je mesto, ki nikoli ne spi, glavno mesto zabave in nočnega življenja v južnem delu Evrope. Mesto na sotočju Save v Donave je znano po svoji gostoljubnosti in sproščenem vzdušju, številnih barih in splavih, ki zadovoljujejo vsakogar. Kultura hrane in pijače se kaže v velikem številu domačih in mednarodnih jedi z obilnimi porcijami, ki jih težko pospravijo še tako lačni. Spoznajte trdnjavo Kalemegdan, uživajte v vzdušju Knez Mihailove ulice in boemske četrti Skadarlije in se sprostite na Adi Ciganliji. Beograjska vrata so široko odprta, zakorakajte v vzdušje, ki vabi...

Destinacija

Srbija / Beograd

Program:

1. dan / NEDELJA, 30. 12.
Zjutraj se zberemo pred glavno železniško postajo v Ljubljani in sledi odhod proti Zagrebu, kjer se presedemo na PARTY VLAK. Vlak iz Zagreba odpelje s 1. perona glavne železniške postaje ob 11:00. Prične se nora zabava na party vlaku in v veselem vzdušju potujemo vse do Beograda! Prihod v mesto je predviden v popoldanskih urah, prijava v hotelu in nekaj prostega časa. Kasneje sledi ogled mesta, sprehod po glavni ulici – Knez Mihailova, degustacija domačih specialitet in prosti čas do večera za samostojne oglede. Zvečer organiziran nočni izhod (doplačilo); preživite noč ob živi glasbi na enem izmed najboljših splavov v Beogradu!

2. dan / PONEDELJEK, 31. 12.
Zajtrk v hotelu, med 11. in 13. uro ogled mesta z lokalnim vodičem, ki nam bo predstavil najzanimivejše informacije o mestu, zgodovini in kulturi. Sprehod po Trgu republike do Narodnega muzeja, trdnjave Kalamegdan, kjer se ogled zaključi s prelepim razgledom nad mestom. Nekaj prostega časa in možnost nadaljevanja poti z vodičem do boemske ulice Skadarlija. Ulica, katere restavracije slavijo po pravem balkanskem žaru, žganju in glasbi, kjer čutimo duh starih boemov. V starodavnih časih je bila Skadarlija četrt, kjer so živeli igralci, pisatelji in drugi umetniki. Zbirali so se v lokalnih barih in "razpravljali" pozno v noč ...
Zvečer organizirana NOVOLETNA ZABAVA (doplačilo); skupni odhod do enega najbolj poznanih klubov v mestu, kjer se bomo ob odlični družbi in glasbi zabavali do zgodnjih jutranjih ur.

3. dan / TOREK, 1. 1.
Zajtrk v hotelu in prost dan za počitek ali samostojno spoznavanje Beograda na prvi dan v letu.
Zvečer organiziran nočni izhod; poslovilna nepozabna zabava ob živi glasbi na enem izmed najboljših lokacij v Beogradu! (doplačilo)

4. dan / SREDA, 2. 1.
Zajtrk v hotelu in odjava. Zadnje dinare bomo zapravili za eno od specialitet roštilja in se odpravili proti železniški postaji. Odhod party vlaka iz železniške postaje ob 10:20 proti Zagrebu; na poti na vlaku pa ne bo manjkalo zabave. Prihod na železniško postajo v Zagrebu v večernih urah in nadaljevanje vožnje z vlakom proti Ljubljani.


Nastanitev

Pred kratkim prenovljen hostel v širšem centru mesta.

Hostel je dobro povezan z javnim prevozom (avtobus, tramvaj) s strogim mestnim jedrom.
Sobe so prenovljene, vsaka s svojo tuš kabino in WC, opremljena s TV, hostel ima tudi brezžično internetno povezavo. Gostje cenijo čistočo in odlično kakovost v smislu cene. Priporočeno za mlade in skupine.

Hostel se nahaja cca. 2.9 km od najbolj obremenjenega mestnega jedra in območje okoli hostla je polno trgovin, restavracij, kavarn, barov.


V ceno je vključeno
 • prevoz s Party vlakom
 • 3 nočitve v izbranem hostlu (postelje v sobi morajo biti polno zasedene)
 • ogled mesta z lokalnim vodičem
 • spremljevalec na poti
 • stroški organizacije potovanja
Obvezna doplačila
Na kraju samem:
 • turistična pristojbina 1,50 EUR/os./noč
 • varščina v hostlu 10 EUR/os.
 • posamezni fakultativni izleti - doplačilo na destinaciji
 • party zapestnica
Možno oplačilo ob prijavi
 • nastanitev v 1/2 sobi hostel Karađorđe 17 EUR/os.
Opomba
 • za potovanje je obvezna veljavna osebna izkaznica ali potni list

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Razpoložljivost in tipi sob

Izberite datum in trajanje in preverite razpoložljivost sob.
WPID: 31957