My Way

ponudba po mojem okusu

KOMPAS MY WAY je vodilna blagovna znamka unikatnih potovanj po meri. Kompasov tim profesionalnih svetovalcev vam v 24 urah pripravi na osnovi vaših želja in pričakovanj celovito individualno ponudbo ter vam tako prihrani dragoceni čas pri načrtovanju in iskanju najboljše potovalne rešitve. Vaše želje in pričakovanja so za nas najpomembnejše izhodišče. 

Počitnice in potovanja po vašem okusu

RIU veriga hotelov

RIU veriga hotelov

Nepozabni oddih v visokokakovostnih hotelihVeselo, prijazno in ugodno okolje ter odlična storitev, ki jo boste doživeli v RIU hotelih, bodo poskrbeli za nepozabno bivanje RIU verige hotelov ponuja za vsak tip počitnic svoj izbor hotela.

Eksotične počitnice

Eksotične počitnice

Nepozabne počitnice na najlepših koncih sveta
Privoščite si sanjske počitnice na Maldivih, Sejšelih, Mavriciju, Zanizibarju, Kubi, v Dominikanski republiki, Mehiki in drugih eksotičnih destinacijah.

Sanjska poroka v tujini

Sanjska poroka v tujini

Najlepši spomini na vajin najlepši trenutek
Poroka in poročni dan in nato nepozabno potovanje. Vidva na najlepši plaži ali sredi dišeče pokrajine, odmaknjena od vsega sveta, v vajinem trenuteku. Odločitev je vajina, za vse ostalo poskrbimo mi.

Mediteran

Mediteran

Individualne počitnice
KOMPAS MY WAY vas vabi na počitnice na Ciper, Balearske, Kanarske in grške otoke in na najlepše plaže Kalabrije v Italiji. Vabijo vas čudovite plaže Mediterana.

Čarobni Orient

Čarobni Orient

Doživite pravljico iz tisoč in ene noči.

Letalske karte

Letalske karte

Letalske vozovnice s Kompasom
Naši izkušeni agenti vam bodo svetovali pri izbiri najugodnejše letalske povezave, odgovorili na vaša vprašanja in vam predlagali vašo naslednjo destinacijo.

Sestavite svoj sanjski oddih v manj kot 5 minutah

Da bi vam lahko pripravili najboljše ponudbe, ki so prilagojene samo vam, se moramo boljše spoznati in spoznati vaše potovalne preference in želje.

Prevoz

Za vas organiziramo in uredimo rezervacije različnih oblik prevozov, od letalskih kartrent-a-carželezniških ali avtobusnih prevozov. Imamo izkušnje z vsemi oblikami prevozov.

Nastanitev

Za vas uredimo nastanitev po vaši želji, lahko je to luksuzna hiška na morju, nastanitev preko Airbnb ali nastanitev v izbranih top hotelih.

Kulinarično doživetje

Da bo vaše raziskovanje destinacije popolno, vam svetujemo glede prehrane in po želji uredimo pravo kulinarično doživetje.

Ogledi in aktivnosti

Uredimo vstopnice za prireditve, koncerte, dodatne oglede, športne prireditve oziroma organiziramo vse aktivnosti po vaši želji med potovanjem in/ali počitnicami.

Zakaj izbrati potovanje ali počitnice po meri?

  • neomejene možnosti po vaši izbiri
  • prilagodljivost v datumih odhodov in v dolžini potovanj/počitnic
  • priprava kombinacije potovanja in počitnic
  • individualno, profesionalno svetovanje

Kako rezervirati potovanja po meri?

  • izberite poljubno destinacijo potovanja ali počitnic
  • določite datum odhoda in povratka
  • razmislite, katere storitve bi radi imeli vključene v potovanje (hotel, kategorija, prehrana in druge vrste storitev, transferji, izleti, ogledi …)

“Ampak jaz rad načrtujem sam.”
Tudi mi velikokrat slišimo ta stavek.

Naj vam predstavimo vsaj tri prednosti sodelovanja z nami.

Planiranje potovalne logistike je zelo zahtevno

Sanjati, kaj vse boste doživeli, je zabavni del, samo načrtovanje pa je že bolj zahtevno. Predvsem takrat, ko odkrivate novo destinacijo, se je težko znajti med vsemi informacijami. Zato vam mi pripravimo načrt poti tako, da boste na poti mirni in bodo vaša doživetja še večja.

Prihranimo vam več kot 30 ur

Običajno se za načrtovanje potovanja porabi med 10 in 30+ ur. Ker vemo, da je čas v današnjem času zelo pomemben, vas vabimo, da načrtovanje zaupate nam. Vi pa se medtem lahko posvetite drugim pomembnim opravilom..

Kaos komentarjev

Kako se prebiti čez vse komentarje in informacije, ki so nam dostopni na vsakem koraku in izmed vseh izluščiti najpomembnejše? Prepustite načrtovanje Kompasovim strokovnjakom z znanjem in večletnimi izkušnjami, da boste lahko res brezskrbno uživali na izbrani destinaciji.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice