Čarobni Orient

po mojem okusu

KOMPAS MY WAY vas vabi na odkrivanje sveta. Z nami lahko potujete od Severne Evrope do juga Južne Amerike in povsod vmes. Predvsem pa vas vabimo na najlepše plaže tega sveta. Tam se svet ustavi in sliši se le šum vetra in valovanje morja. Preglejte našo ponudbo najlepših počitnic sveta in nam pošljite povpraševanje z vašo želeno destinacijo in termini. Vaše želje in pričakovanja so za nas najpomembnejše izhodišče.

Izberite svoje sanjske počitnice

Dubaj

Dubaj

Moderna arhitekturna pravljica Dubaja, tradicionalne arabske tržnice, brezmejne puščave in najvišja stolpnica na svetu.

Oman

Oman

Sultanat Oman, skriti biser arabskega polotoka, kraljuje na njegovem skrajnem vzhodu. Zgodbe iz tisoč in ene noči, ki smo jih prebirali še kot otroci, se tu prepletajo s popolnoma modernizirano kulturo, ki je priključek z zahodnim svetom ujela v vsega 50-ih letih.

Katar

Katar

Mondena država, ki zagotavlja sončne počitnice čez vse leto. Za turiste privlačna središča, z lepimi plažami, obilo vodnih športov in možnosti fakultativnih izletov.

Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah je eden od sedmih Združenih arabskih emiratov, ki ga obdajo na eni strani prostrana puščava, gorovje Jebel Jais, plantaže pomaranč in datljev ter seveda dolge peščene plaže.

Maroko

Maroko

Med Atlantikom in Saharo, pod zasneženimi vrhovi Atlasa najdemo čarobno in slikovito deželo številnih obrazov.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice