Zakaj izbrati to potovanje?

 • El Teide - najvišji vrh Španije z nadmorsko višino 3.718 m
 • Kilometri plaž za aktiven počitek
 • Slikoviti otok Gomera »izgubljen v času«
 • S posebnim letom iz Ljubljane

Pomladne počitnice na Kanarskih otokih - Sol Tenerife 4*

Čas potovanja: 7 dni

Cena na osebo že od: 1189€

Kanarsko otočje je arhipelag otokov v Atlantskem oceanu, ki deluje kot most med tremi kontinenti: Evropo, Afriko in Ameriko. Zaradi svoje lege je obdarjen s prijetno klimo preko celega leta. 

map

Kanarsko otočje je arhipelag otokov v Atlantskem oceanu, ki deluje kot most med tremi kontinenti: Evropo, Afriko in Ameriko. Zaradi svoje lege je obdarjen s prijetno klimo preko celega leta. Vulkanska pokrajina vsak otok posebej oblikuje v samosvoj svet, zaradi rastja v višinskih pasovih pa je tudi vsak otok izredno raznolik in bogat. Vabimo vas na največji in najbolj razvit otok Tenerife z možnostjo izleta na kontrastni, drugi najmanjši in neokrnjeni otok Gomera. Odkrivanje in okušanje, ki nasiti telo in duha, lahko preživite kot počitnice ali pa kot aktivno potovanje.


1.dan: LJUBLJANA - TENERIFE
Zbor potnikov predvidoma v dopoldanskih urah na letališču J. Pučnika pri Ljubljani in polet posebnega letala na Tenerife. Krajša vožnja do izbranega hotela, nastanitev in prenočevanje.

2.-6. dan: TENERIFE 
Po zajtrku po želji sprehod z vodnikom po okolici in spoznavanje sprehajalnih poti, plaž s številnimi aktivnostmi, zabavno-nakupovalnih središč,... Preostanek dneva prosto. Prenočevanje.

7. dan: TENERIFE - LJUBLJANA 
Zajtrk in prosto do odhoda na letališče. Predvideno v popoldanskih urah vožnja na letališče in polet posebnega letala proti letališču J. Pučnika pri Ljubljani.


SOL TENERIFE 4*, Playa de las Americas

Lega: na južnem delu otoka, ob plaži in 500 m od golf igrišča Playa de las Americas. V neposredni bližini Siam Park, Aqualand parka in znane plaže Troya beach.

Hotelska ponudba: recepcija (24 ur), brezžični internet, 2 zunanja bazena (en ogrevan pozimi) in otroški bazen, otroški klub, dnevna in večerna animacija, frizerki salon, trgovina, igrišče za odbojko in tenis ter manjše nogometno igrišče, bankomat, menjalnica in možnost izposoje avtomobila.

Nastanitev: dvoposteljna soba (možnost dodatnega ležišča). Oprema: klima, LCD televizor, mini bar, kopalnica s tušem ali kadjo in sušilcem za lase, balkon

Storitev: nočitev z zajtrkom. Možnost doplačila za polpenzion ali all inclusive

Spletna stran: https://www.melia.com/en/hotels/spain/tenerife/sol-tenerife/index.htm

V ceno je vključeno

 • letalski prevoz Ljubljana-Tenerife-Ljubljana
 • strošek letaliških in varnostnih pristojbin ter dodatek za gorivo
 • 1 kos oddane prtljage,
 • prevoz letališče-hotel-letališče
 • 6 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi
 • slovenski predstavnik
 • DDV in organizacijo potovanja

 

Možna doplačila (ob prijavi):

 • polpenzion 54 €
 • all inclusive 228 €

Pomembno:

Kanarsko otočje je od 16.11. 2020 na oranžnem seznamu, kar pomeni, da se lahko vrnemo v Slovenijo brez karantene.

Za vstop na Tenerife potrebujete:

 • negativen rezultat COVID-19 testa, ki ga lahko opravite pred odhodom samoplačniško v Sloveniji v enem od uradno priznanih laboratorijih
 • pred odhodom je potrebno izpolniti online obrazec (HCF), ki je na voljo na spletni strani: https://www.spth.gob.es/ 
 • po izpolnjenem obrazcu pridobite QR kodo, ki jo je potrebno pokazati v digitalni obliki ob prihodu na letališče na Tenerifih

 


Opomba:

Pridržujemo si pravico do spremembe časa in kraja odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Vsebinsko program ostaja nespremenjen, prilagojen letalskemu prevozu. Če ne bo možnosti realizacije letalskega prevoza z načrtovanega letališča, bo let s katerega izmed okoliških letališč. V tem primeru bo potrebno doplačilo oz. doplačilo razlike plačila za prevoz do letališča. Za program Podoba večne pomladi veljajo posebni splošni pogoji.

Opozorilo:

Ob prijavi je potrebno navesti TOČNO IME IN PRIIMEK tako kot sta napisana v potovalnem dokumentu, s katerim boste potovali (veljavna osebna izkaznica ali potni list). Prav tako avio prevoznik zahteva številko, veljavnost in vrsto osebnega dokumenta, s katerim boste potovali ter vaše rojstne podatke. Kakršna koli naknadna sprememba navedenih podatkov, potrebnih za potovanje, ima za posledico dodatne stroške ali celo nakup nove vozovnice. Hrana in pijača na letalu nista všteta v ceno, sedežni red na letalu praviloma ni vnaprej določen.

Seznam ponudb

št. ponudb: 0
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice