Družina Fortuna na otoku Hvar

Družina Fortuna na otoku Hvar

Družina Fortuna smo se takoj po zaključku pouka z avtom odpravili proti otoku Hvar. Tako kot v starih časih smo od doma odšli v zgodnjih jutranjih urah, da se nekako izognemo največji vročini in da lahko punce še kakšno kitico zaspijo v avtu. 😊

 

Labranda Senses Resort

Vožnja do Splita je trajala nekje 5 ur, tam smo se vkrcali na trajekt, ki nas je odpeljal do Hvara.

Na Hvaru smo bivali v družinskem hotelu Lambranda Senses Resort v naselju Vrbsko, kjer smo imeli tudi ALL inclusive možnost, tako da res ni bilo potrebno skrbeti glede hrane in kuhanja, kar je za nas mamice še dodana vrednost dopusta in lahko res samo uživamo z otroki in možem.

Hotel je čist in ima lepe in prostorne sobe.

Hrana v hotelu je bila odlična in res zelo raznolika ter okusna, našlo se je za vsak okus nekaj. Ruski bife imajo pri zajtrku, kosilu in večerji, v bližini je tudi a la carte restavracija.

 

Mirni predel hotela in lepa okolica

Drugače pa je lega hotela res na mirnem delu, s prečudovitim razgledom. Imajo zunanji bazen, kjer se tudi vsak dan dogajajo različne aktivnosti, vodne aerobike, mini klub za otroke. Veliko je sprehajalnih poti, naravne in popoldanske sence, saj je hotel na vzhodni strani otoka. V okolici ni drugih objektov.

Ogromno je lepih zalivčkov in tudi plaža s kamenčki za otroke.

Z avtom smo se en dan odpeljali tudi do peščene plaže, obiskali romantično mesto Hvar.

 

Doživeli smo prečudovite družinske počitnice, si odpočili, predvsem pa preživeli ves čas skupaj.

Priporočam družinam.

 

Tinkara Fortuna

 

KOMPAS. RAZKOŠJE SPOMINOV.