Ski opening 2022 – Otvoritev smučarske sezone

Ski opening 2022 – Otvoritev smučarske sezone

Kompasova najbolj »ledena« ponudba SKI OPENING 2022 je že »pobelila« zlato jesen in zagotavlja vznemirljivo smuko in vrhunsko zabavo, že decembra.

 

Pr(a)vi čas za smučanje!

S stilom in v veseli družbi gremo s Kompasom prvi na sneg, kjer je vedno tradicionalno zabavno. Otvoritve smučarske sezone so zares nekaj posebnega. Nov sneg, atraktivno, a skoraj prazno smučišče, po smuki pa zabava – to je le del prijetne zgodbe, ki jo že decembra lahko doživite na Kompasovih otvoritvah smučarske sezone.

 

Ski opening 2022 se bo odvijal na treh lokacijah:

  • Tradicionalno v Matrei-u v Avstriji
  • Letos tudi v Sillianu v Avstriji
  • V Italiji vstopamo v smučarsko sezono s Kompasom na Kronplatzu.

ski opening  smucanje ski opening

 

Ski opening Avstrija – Matrei

Avstrija je prava smučarska dežela. Narava ji je podarila visoke gore, pa tudi čudovita hribovja in doline – prav s temi aduti je naravnost odlična za vse zimske aktivnosti. Matrei je največji smučarski center na vzhodnem Tirolskem, ki se oglašuje kot odlično družinsko smučišče. Proge so za vse okuse in različnih zahtevnosti, od tistih črnih za najbolj pripravljene do lahkih za tiste, ki se prvič spogledujejo s tem prelepim športom. In Matrei je poznan tudi po odličnih žurih, posebno decembra, ko se odvija ski opening v organizaciji Kompasa. Tudi letos ne bo nič drugače, prvi zavoji se popestrijo z dnevnimi aktivnostmi na smučišču, apres-ski pa nadaljujejo dolgo v noč. Miran Rudan in Miro Todosovski bosta poskrbela, da se bo tudi letos »treslo«, posebni skriti gost presenečenja pa, da se bo o ski openingu v Matrei-u še dolgo govorilo.

     

 

Ski opening Avstrija – Sillian s Plesnim Coctailom

V Sillianu se bo smučalo in plesalo, saj se obetajo, poleg prvega plesa na belih strminah, večeri v plesnih ritmih s Plesnim Coctailom.
Ski opening za dušo – odlična smuka, prijetna nastanitev, vrhunska kulinarika, plesni program družabnih plesov.

ski opening     

 

Ski opening Italija – Kronplatz

Središče, ki nas najprej pozdravi, ko se skozi Avstrijo odpravimo v Dolomite, je Kronplatz, ki ga slovenski ljubitelji smučanja zelo dobro poznamo. To je odlično družinsko smučišče s širokimi progami in optimalnim zasneževalnim sistemom. Smuka v Italiji je svojevrstna v več pogledih. Ima osupljive naravne lepote, temperamentne in zgovorne domačine, urejena smučišča za male in velike ter bogato in dobro ponudbo. Smuka v Italiji, na Kronplatzu, na ski openingu v decembru, je vedno nepozabna. Kajti v Italiji vedno poskrbijo, da nam ni dolgčas.

ski opening     

 

DOBRODOŠLA ZIMA!

Bodite z nami, ko bo zapadel prvi sneg in pobelil breg.