Praznična doživetja

Čarobni december

Praznična doživetja prinašajo v naše domove čarobnost adventno božičnega časa ter upanje in veselo pričakovanje s prihodom novega leta.

Beseda advent izhaja iz latinske besede advenire, kar pomeni dospeti, pomeni pa tudi prihod pomembne osebe ali dogodka. December je mesec pričakovanj, čas za srečevanje s tistimi, za katere nam je med letom morda zmanjkalo časa, ter čas za pripravo na božič in prihod novega leta.

Čarobnost praznično osvetljenih mest spremljajo odprtost, veselje, tipična kulinarika in veselo nakupovanje daril. Novoletni čas pa nas vedno znova obdari z novim upanjem in veselim pričakovanjem.

Adventni in novoletni čas je obdobje praznovanja, spominov na leto, ki se poslavlja, ter snovanja ciljev za prihodnost. To je čas za najbolj romantična potovanja in lovljenje barvitih svetovljanskih trenutkov.

Podarite si spomine. Ker je potovanje najlepše obdarovanje!

Nepozabno


K Božičku v goste

In zakaj ne bi prav letos voščilnic oddali kar na Božičkovi pošti? Pridružite se nam v laponski pravljici, kjer ob orkestru belih kristalov v spokojni pokrajini, nad vrhovi pobeljenih smrek, pleše severni sij. V zasneženi pokrajini pod goro Korvatunturi (Ušesno goro) ima svojo pisarno dobri mož, ki z njeno pomočjo vse leto posluša naše želje in si zapisuje naše sanje. Lahko boste z njim tudi poklepetali.

Božični sejmi
Zimsko pravljico predstavljajo božični sejmi kot neprecenljiva evropska kulturna dediščina, ki posladkajo z najslajšimi slaščicami, ogrejejo z najbolj dišečim kuhanim vinom in očarajo z najlepšimi okraski.

Najdaljša noč v letu
Vsako leto znova se sprašujemo, koliko bo merilo božično drevo na Elizejskih poljanah, ki so mogočne in francosko šik. Kako je doživeti najdaljšo noč na vedno prijetni Madeiri  ali v futurističnem svetu arhitekturnih dosežkov Dubaju? V objemu mediteranskih temperatur in prijaznih domačinov nas pričakuje vedno gostoljubna Malta. Posebno doživetja pa so vsekakor novoletne počitnice na Zanzibarju ali Mavriciju.

Najlepša adventna potovanja

Najlepša novoletna potovanja

Počitnice na Zanzibarju

Počitnice na Zanzibarju

odhod 30. 12. , 10 dni, od 2.699 EUR/osebo

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice