Vaše zgodbe

in vaše dogodivščine

Na Kompasu se trudimo, da je vsako vaše potovanje, vsak vaš trenutek počitnic prijetna dogodivščina. Za vas skrbimo od trenutka ko stopite v stik z nami, do vašega povratka in še zatem. In to je naše vodilo, naše zadovoljstvo in poslanstvo. Še lepše pa je slišati vaše mnenje, vaše doživljanje raziskovanja sveta in tako je naša zgodba zaokrožena. Do naslednjič…. 

Vabimo vas k branju vaših zgodb.

Vaše zgodbe se vtisnejo kot najlepši spomin
Nepozabna doživetja napisana na listu papirja nas pričarajo neodkrite dežele in osebne spomine.

Islandija - Reykjavik

Islandija

Pozdravljeni,

sicer sem izpolnila anketo, mi nam jo ne dala vodnica, a rada še 1× napišem, da nama je bilo potovanje izjemno všeč, preseglo je moja pričakovanja v vseh pogledih.
Martino že dolgo poznava in sva bila spet navdušena nad njeno profesionalnostjo, zna jem, a hkrati je tako dostopna in prijetna. Bili smo izjemno skladna skupina.
Tudi hoteli so bili zelo dobro izbrani, to se .i zdi pomembno, urnik skrbno izbran, večerje vredne svojega denarja in, nenazadnje nam je nadvse služilo vreme, kar je za to destinacijo tudi zelo pomembno.

Skratka, odlično!

Z Martino sva šla že petič, pa bova še šla!

Lep pozdrav
S. P.

Islandija geološki fenomen Kompas

Islandija z vestmanskimi otoki

Spoštovani!

Javljam Vam, da smo vsi, ki smo se vsi vrnili s potovanja po Islandiji (8 dni), vrnili zadovoljni in bogati za novo znanje in dogodivščine.

Vodnica Martina Orehek je res dobro opravila svoje delo. Že res, da je naloga vodnika, da mora zelo dobro poznati deželo, ki jo predstavlja, vendar naj pohvalim njeno široko razgledanost. Stvari razloži tako, da so prijetne za poslušanje, da to ni rafal informacij, temveč so to zanimive informacije iz prve roke ob pravem času in v pravi meri. Ni bilo vprašanja, na katero ne bi odgovorila ali našla odgovor naknadno, poleg tega pa je bila do vseh zelo skrbna.

Pohvalo lahko posredujete naprej na Kompas. 🙂

Hvala tudi Vama za urejanje nenadne spremembe glede odhoda in vsega, kar je bilo potrebno.

Lep pozdrav, G. Z.

Islandija Kompas

Islandija

Lepo pozdravljeni,

Me veseli, da vas zanima najina izkušnja. Islandija je res posebno doživetje in upam, da bo v bodoče še kaka priložnost za daljši obisk v poletnem času. Verjetno smo bili tokrat deležni vseh mogočih vremenskih pojavov, za katere doma nismo vajeni, da bi se lahko tako bliskovito menjali (od sonca do snežne plohe in sunkov vetra z ledeno sodro). Na srečo, sva bila na take razmere pripravljena in sva se lahko udeležila vseh ogledov po programu. Od vseh Kompasovih vodnikov, kar sem jih doslej doživela, je bila gospa Luba Šlander zagotovo daleč najbolj podkovana z vsemi možnimi informacijami o deželi, ki smo jo obiskali in jih je z velikim žarom delila z nami. Bilo je čutiti, da deželo res pozna in ji je  ljuba, kar je gotovo obogatilo mojo izkušnjo. Kljub manj ugodnim vremenskim razmeram nam je omogočila vse oglede po programu in bistveno prispevala k temu, da celotna izkušnja ostaja zelo pozitivno zapisana.

Dubai Kompas

Dubaj

Pozdravljena,

Potovanje v Dubaj je bilo nad pričakovanji.

Vodič Edvard je bil enkraten, zelo dobro pozna to področje in nam je pokazal veliko

zanimivih stvari in tudi sama organizacija na nivoju.

Sama nastanitev v hotelih je bila ok, Abu Dabi 5*, boljše kot v Dubaju 4*.

Tudi sam skupina, bilo nas je 15+ vodič zelo uredu, tako da je vse potekalo brez problemov.

Pohvalno vse od začetka, pa do konca potovanje.

Še tako naprej ☺

London

London

Spoštovana gospa Johana,

sporočam vam, da je potovanje v London izpolnilo najina pričakovanja oziroma jih je v veliki meri preseglo.

Zadovoljna sva bila tako s hotelom, kot tudi z organizacijo. Vodnica gospa Irena Soban pa je pravi dragulj. Vodila nas je po Londonu sproščeno, bila je duhovita, skrbno se je posvetila prav vsakemu udeležencu, poskrbela je, da smo bili vsi zadovoljni. Bila je strokovna, vidi se, da je zelo izkušena in profesionalna.

Vse pohvale tudi Kompasu in osebno vam za kvalitetno komunikacijo pred odhodom.

Morda le ena majhna pripomba, da bi pred hotelom lahko imeli en pepelnik in klopco. Drugače pa vse super, tudi bogat zajtrk.

Želim vam še veliko uspeha.

Islandija

Islandija

Pozdravljeni!

Hvala za Vaš mail. Tako ali tako sem Vam mislila pisati pa ste me prehiteli.

Islandija je bila naravnost ČUDOVITA! Imeli smo lepo vreme, tam smo bili pravi ljudje, polna lepih vtisov še danes in še nekaj časa se jih bom spominjala.

Posebna pohvala gre naši vodički ge. Mariji Žgalin kot tudi ostali dvema vodičkama. ?

Vse ostalo je bilo bp. ?

Bi me pa zanimale še kakšne posebne ali redne ponudbe bolj na sever ali pa tudi v tople kraje, tako da me lahko kaj obveščate. V kratki anketi sem pustila tudi svoj kontakt, tako da me verjetno boste.

Z lepimi pozdravi,

Italija Sardinija Costa Smeralda

Počitnice na Sardiniji

Letošnje počitnice na Sardiniji sva preživela lepo. Vreme nama je bilo naklonjeno z prijetnimi temperaturami okoli 30 C in z vetričem. Let je potekal tekoče in brez problemov. Tudi rentanje avta je šlo brez problemov ker sva imela predhodno rezervacijo. Hotel Corallo nama  je nudil ugodje. Bila sva zadovoljna z čistočo, dobrim italijanskim  zajtrkom (od mize nisi odšel lačen), sobe so bile klimatizirane hotel pa je imel tudi zunanji bazen. Rajši pa sva se podajala na odkrivanje otoka. Prečesala sva ves severni del od Olbije do Alghera. Plaže so fenomenalne, cista voda, mivka, barva pa sinje modra. Res lepo. Lepo nama bo ostala v spominu avantura v Neptunovih jamah ki sva jo obiskala pes po 600 stopnicah vklesanih v klif. Tudi mesto Castelsardo je zelo lepo.

Sardinija je zelo lep otok z čudovitimi plažami je pa cenovno kar draga (pijača in hrana).

Lepo se vama zahvaljujeva za vašo pomoč pri rezervaciji nastanitve in leta in vseh informacijah, ki so nama zelo prav prišle. Pošiljava vam en topel pozdrav iz Tolmina.

Dubaj Kompas

Dubaj - individualno

Gospod Jakob me je klical in se iz srca zahvalil za celotno zadevo. On je bil že večkrat v Dubaju in je tokrat peljal s seboj še 2 prijatelja. Pravi, da so se imeli odlično, vendar je bilo prekratko. Sicer so si ogledali glavne znamenitosti, šli na safari, plavali z delfini, ampak je bilo kar precej natempirano.

Temperature so že precej visoke. Ob prihodu v Dubaj so jih ponovno testirali, vendar rezultatov ni bilo potrebo čakati v sobi, na recepciji so jim dovolili izhod na plažo.

Vprašala sem ga o samem postopku v povratku (iz Dubaja so leteli čez Istanbul in potem v Ljubljano). Jakob je bil že predhodno obveščen, da je v Dubaju potrebno narediti PCR test, ki je pogoj za opravljanje testiranja na letališču v Istanbulu. Vse je zelo organizirano in poteka gladko. Rezultatov fizično ni potrebno počakati na letališču, ampak jih preverite na povezavi https://enabiz.gov.tr/PcrTestSonuc/Index (vpišete številko kode, ki jo prejmete, ko je test opravljen + številko potnega lista).

Z nami je potoval prvič, vedno si je sam urejal zadeve. Zdaj pa mu že pripravljam ponudbo za Monte Carlo (4 osebe) načeloma enkrat v avgustu. Na jesen (predvidoma v oktobru) pa ponovno delamo Dubaj (še ne vem za koliko oseb), ampak pravi Jakob, da tokrat za vsaj 10 noči ?

Tenerife

Izredno zadovoljni z organizacijo, storitvijo, ter hotelom. Posebej je poudaril, da jim prvič ni bilo potrebno na destinaciji najet avtomobila, ker je sam hotel tako prostran, z neverjetno velikim vrtom z bazeni, tudi z morsko vodo, da so se imeli zelo lepo in ni bilo potrebi po iskanju dodatnih lokacij, da bi zapolnili dneve.

Skratka vse vredu in sva z gospodom na liniji, saj se je navdušil nad Dritinim vodenjem in čaka na kakšno zanimivo potovanje ?

Oddajte svojo zgodbo

Za vsako objavljeno zgodbo pošljemo simbolično darilce.

  Step 1

  Step 2

  Za večje skupine nas kontaktirajte na myway@kompas.si

  Step 3

  Celoten znesek v EUR

  Kamor vam bomo poslali ponudbo.

  Naš svetovalec/ka vas bo poklical za dodatna vprašanja.

  Soglašam, da Kompas d.o.o. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe.

  Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
  Svet potovalnih ugodnosti

  Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

  Včlanite se

  MyWay

  Počitnice po meri

  Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

  Sestavite si počitnice