Zapisnik nagradne igre/natečaja #Kompasovih70

 

Komisija: A. M., K. B., S. D., S. I., J. F.

Nagradno igro oziroma natečaj za najboljšo zgodbo je v okviru praznovanja #Kompasovih70 organiziralo Kompas turistično podjetje d. d. (organizator), Dunajska cesta 117, 1000 Ljubljana.

Nagradna igra oziroma natečaj za najboljšo zgodbo je potekal v času od 1. 12. 2020 do 11. 6. 2021.

Končna izbira najboljše zgodbe je bila izvedena 30. 6. 2021 na sedežu organizatorja.

Komisija je izbrala najboljšo zgodbo skladno s pravili nagradne igre/natečaja na podlagi tajnega žrebanja med petimi najboljšimi zgodbami (skupaj prispelih zgodb 24) po izboru vsakega člana komisije.

Zmagovalec nagradne igre/natečaja je zgodba, ki jo je organizator vodil pod zaporedno številko 13 z naslovom Kompasu za 70 let – Prihodnost.

Zmagovalka in nagrajenka je gospa Jana Ivanka Jakič

NAGRADA

POTOVANJE/POČITNICE V VREDNOSTI 5.000 EUR

Datum pričetka storitve: najkasneje do 31. 10. 2021.

Koristnik nagrade, torej tudi potnik, je lahko le nagrajenec. Nagrada je neprenosljiva, nezamenljiva in neunovčljiva za gotovino. Skladno pravilom nagradne igre lahko nagrajenka nagrado izkoristi v enkratnem znesku, na eni rezervaciji po pogodbi. Izbira lahko med paketnimi potovalnimi aranžmaji iz kataloške ponudbe Mediteran 2021 ali Jadran 2021 v organizaciji Kompasa d.d., ki niso predmet kakršnihkoli znižanj v času prijave (first in/ali last minute popusti, posebne akcije, …).

Ljubljana, 30. 6. 2021

 

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice