Ras Al Khaimah

popoln pobeg iz vsakdanjega življenja

Najsevernejši  Emirat Ras Al Khaimah je poznan po osupljivi, kontrastni pokrajini, saj ima nedotaknjeno puščavo v ozadju visokih gora Hajjar, približno 65 kilometrov čudovite obale vzdolž Arabskega zaliva z dolgimi peščenimi plažami in turkiznim morjem in rodoviten zelen pas na jugu. Ras Al Khaimah s 365 dnevi sonca, avanturami in luksuznimi letovišči je zatočišče za avanturiste in ljubitelje narave in je od prometne metropole Dubaja oddaljen le 45 minut. Ras Al Khaimah ima približno 1000 arheoloških najdišč, od katerih so bila štiri dodana na “Unescov seznam svetovne dediščine”. V Emiratu je tudi ena najbolje ohranjenih tradicionalnih ribiških vasi v Arabskem zalivu, Al Jazirah Al Hamra, in edina utrdba na vrhu hriba, ki še vedno obstaja v ZAE, utrdba Dhayah iz 18. stoletja. Obiščite dirko kamel, preizkusite se na strelišču ali vzletite z mikrolahkim letalom v letalskem klubu Jazirah. Ne zamudite muzeja Ras Al Khaimah, nakupovalnega središča Manar Mall s 120 trgovinami ali čudovitih trebušnih plesalcev.

Emirat Ras Al Khaimah je odlična destinacija za vse, ki si želijo počitnic s pravim orientalskim pridihom.

S Kompasom poletimo v Ras Al Khaimah s čarterjem iz Ljubljane

  • 15. 5. 2021 – POHITITE S PRIJAVO!

Za dodatno ponudbo hotelov in rezervacijo nas pokličite na telefon 01/2006 111 ali pišite na email: vednozvami@kompas.si.

Pregled ponudbe

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice