Zakaj izbrati to potovanje?

Zakaj izbrati šolo Samiad?

 • Izvajanje rezidenčnih poletnih šol na svetovno znanih rezidenčnih šolah
 • 24 urna skrb za tečajnike
 • Nastanitev v sklopu šole
 • So vodilni na trgu v razmerju med številom zaposlenih in tečajnikih (1:6)
 • 15 učnih ur pouka angleškega jezika na teden pri visoko usposobljenih učiteljih EFL
 • Učitelji so vključeni tudi v popoldanske, večerne aktivnosti in na izletih ter tekom tečaja bivajo na šoli
 • Tečajniki iz več kot 70 držav
 • Velik izbor različnih programov: program z aktivnostmi, intenzivni program, nogometni program s trenerji fundacije Real Madrida, program uprizoritvenih umetnosti, program s konjsko ježo in program s tenisom
 • Dvodnevna ekskurzija na srednjeveški grad Warwick, kjer tečajniki spoznajo, kakšno je bilo življenje v srednjem veku in se preizkusijo v lokostrelstvu, viteštvu, sabljanju, itd.
 • Akreditirana jezikovna šola s strani BAC (British Accreditation Council)
 • Nominiranci za prestižno nagrado »ST Star Awards« v letu 2016 in 2018
 
 

Jezikovna šola Samiad - Trent College Nottingham

Čas potovanja: 14 dni

Cena na osebo že od: od 2640€

Šola je bila ustanovljena leta 2013 s ciljem zagotoviti edinstveno jezikovno izkušnjo z visokokakovostnimi jezikovnimi programi. Njihov glavni cilj je bil združiti kakovostno nastanitev, zelo prijazno, podučeno in ustrežljivo osebje ter edinstvene izlete.

Osnovni podatki o tečaju:

Starost tečajnikov: 8 – 17 LET
Trajanje tečaja: 2 tedna
Stopnja tečaja: A1 – C2 (v ustrezno težavnostno stopnjo so tečajniki razporejeni na podlagi preizkusnega testa)
Največje število tečajnikov v razredu: 15
Število ur pouka na teden: 15

Datumi skupinskih odhodov:
4.7. – 18.7. 2021
18.7.-1.8. 2021
1.8.-15.8. 2021

map

Dobrodošli na šoli Samiad

Šola SAMIAD - celostno doživetje angleščine

Šola je bila ustanovljena leta 2013 s ciljem zagotoviti edinstveno jezikovno izkušnjo z visokokakovostnimi jezikovnimi programi. Njihov glavni cilj je bil združiti kakovostno nastanitev, zelo prijazno, podučeno in ustrežljivo osebje ter edinstvene izlete. Že od samega začetka sodelujejo s svetovno znanimi internati v Veliki Britaniji z izjemnimi posestvi. Mladim tečajnikom ponujajo priložnost, da v zabavnem in privlačnem okolju izboljšajo svojo angleščino, hkrati pa uživajo v kulturi in zgodovini, ki jih ponuja Združeno kraljestvo. Vse rezidenčne poletne šole ponujajo široko paleto zabavnih aktivnosti in raznolike izlete s spoznavanjem nekateri najbolj znanih britanskih znamenitosti. Rezidenčne poletne šole izvajajo kar na treh lokacijah v Združenem kraljestvu z izjemnimi posestvi, obiskujejo pa jih tečajniki iz kar 70 držav. V naši ponudbi organiziramo skupinske odhode s spremljevalcem na dveh izbranih rezidenčnih šolah: Trent College – Nottingham in Box Hill College – Surrey. Obe šoli imata na voljo štiri različne programe. Programi se razlikujejo po popoldanskih aktivnosti in izletih.

 

Pouk, učitelji, šolsko osebje in skrb za dobro počutje:

Program obsega 15 ur pouka angleščine tedensko. Pouk obsega vse štiri jezikovne veščine branja, pisanja, govorjenja in poslušanja. Pri pouku se uporablja ustrezno učno gradivo, pa tudi širok nabor različnih učnih materialov in vsebin, tako da je pouk zanimiv in privlačen ter vsebuje zanimive in aktualne teme.
Učne ure izvajajo kvalificirani učitelji z EFL certifikatom (English as a Foreign Language), katerim je angleščina materni jezik. Njihovo delo pa se ne zaključi pri pouku. Aktivno sodelujejo tudi pri popoldanskih in večernih dejavnosti, kot tudi na izletih, zato časa za utrjevanje snovi nikoli ne bo zmanjkalo. Za tečajnike bodo poleg učiteljev skrbeli tudi številni člani osebja, v odličnem razmerju en zaposleni na šest tečajnikov.
Vsako leto povratne informacije tečajnikov kažejo, da je osebje šole najpomembnejši vidik programa za tečajnike. Obe šole imata poleg skrbno izbranega osebja, od pripravnikov do kvalificiranih učiteljev, tudi posebno ekipo, ki skrbni za socialno varnost. Ekipa je na voljo 24 ur na dan.

TRENT COLLEGE NOTTINGHAM

Trent College Nottingam je med letom neodvisna šola in internat, med poletnim časom pa jo jezikovna šola SAMIAD ekskluzivno najema za izvajanje poletnih jezikovnih programov. Nahaja se v Long Eatonu v Derbyshiru med Nottinghamom in Derbyem. Šola je le nekaj korakov stran od Nottinghama (domovanja legendarnega Robin Hooda) in hkrati na idealni lokaciji za ogled in obisk različnih znamenitosti Združenega Kraljestva kot so London, Manchester in York. Ustanovljena je bila v letu 1868 kot lokalna alternativa srednjega razreda bolj prestižnim šolam, zdaj pa se lahko pohvali z velikim uspehom, ki sodeluje tudi na konferencah ravnateljev in ravnateljic. Internat s sodobnimi učilnicami je znan tudi po svojih odličnih športnih objektih. Lahko se pohvalijo z velikim številom prostornih športnih igrišč, tako travnatih kot igriščih primernih za vse vremenske razmere.

Video posnetek Trent College in Samiad jezikovna šola:

Nastanitev in zmogljivosti šole:

 • enoposteljne in dvoposteljne sobe
 • skupne kopalnice
 • sodobno opremljene učilnice
 • gledališče in dramski studio
 • notranji bazen
 • tenis igrišča
 • notranje telovadnice
 • travnata igrišča
 • igrišča za vse vremenske razmere

Prehrana:
Trent College ima čudovito jedilnico, kjer lahko tečajniki uživajo v odlični hrani s svojimi novimi mednarodnimi prijatelji.
Prijazna gostinska ekipa bo tečajnikom postregla tri obroke na dan, kjer bodo lahko imeli več opcij na izbiro za vsak obrok. Zajtrk bo sestavljen iz možnosti kuhanih in hladnih jedi. Kosila in večerje pa bodo sestavljane iz treh možnosti toplega obroka, poleg solatnega bara in lahkotnih jedi. V času izletov in ekskurzij bodo tečajniki prejeli kosilo za na pot, ki ga bodo prejeli pred odhodom. Gostinska ekipa lahko poskrbi tudi za kakršnekoli prehranske potrebe, ki jih je potrebno najaviti med postopkom prijave.

Primer izletov in dvodnevna ekskurzija: Trent College:

 • Ogled Cambridge-a in vožnja s čolnom
 • Obisk tematskega parka in aquaparka: Alton Towers
 • Ogled mesta Stratford-upon-Avon:, rojstnega kraja Shakespeare-a
 • Ogled Yorka
 • Obisk Nottinghama z izkušnjo Robina Hooda
 • Dvodnevna ekskurzija na grad Warwick

Dvodnevna ekskurzija: grad Warwick z bivanjem v sodobnih šotorih
Dogodivščina v srednjeveškem slogu na gradu Warwick je za večino tečajnikov vrhunec tečaja, kjer prenočijo v srednjeveških šotorih opremljenih z udobjem 21. stoletja. Celoten glamping je v času tečaja namenjen ekskluzivno tečajnikom. Tukaj tečajniki skupaj z vitezi in princesami raziskujejo enega največjih in najbolj ohranjenih gradov v Združenem Kraljestvu, kjer bivajo v srednjeveških šotorih z moderno opremo. Poleg same infrastrukture so priča številčnim predstavam in zanimivostim, od izstrelitve »Mogočnega katapulta« - največjega ohranjenega oblegovalnega orožja na svetu, do viteških turnirjev, kjer se vitezi hiš York in Lancaster spopadajo v uprizoritvi Vojne vrtnic. Tečajniki se bodo imeli priložnost preizkusiti v lokostrelstvu, z meči ter izkusiti, kakšen je bil občutek v temnih mučilnicah. Večerja in zajtrk bosta postrežena v veliki banketni dvorani s tradicionalnimi britanskimi jedmi. Za pravo doživetje bodo poskrbeli tudi vitezi ter princese, ki se bodo v razkošnih kostumih sprehajali med mizami.

 

PROGRAMI:

 1. English & Multi-activity Programme (Trent College in Box Hill College)
 2. Intensive English Specialism (Trent College in Box Hill College)
 3. English & Horse – Riding Specialism (Trent College in Box Hill College)
 4. English & Performing Arts Specialism (Trent College)
 5. English & Real Madrid Foundation (Box Hill College)
 6. English & Tennis Specialism (Box Hill College in Trent College)

 

 1. ENGLISH & MULTI-ACTIVITY PROGRAMME

 Osnovni program Samiad je program English & Multi-activity programme, ki je bil nominiran za prestižno nagrado »ST Star awards«.

Program združuje 15 ur kakovostnega angleškega pouka, ki je kombiniran z inovativnimi obšolskimi dejavnostmi, tako s športnimi kot z družabnimi igrami. Od nogometa do detektivskih iger, ročnih spretnosti do plezanja po skalah, ob katerih bodo tečajniki izboljšali svoje komunikacijske sposobnosti, okrepili moštveni duh ter hkrati izboljšali znanje angleškega jezika.

              Šola ponuja raznolik in razgiban program vseh vrst dejavnosti. Med njimi boste našli             najljubše, druge boste poizkusili prvič (in morda postanejo vaše nove nove najljubše).

Vse dejavnosti so usmerjene v učenje in uporabo angleščine, tečajnike spodbujajo k druženju in pridobivanju prijateljstev ter poznanstev in jim omogočijo pridobitev novih veščin.

Primeri aktivnosti: badminton, košarka, med dvema ognjem, peka, nogomet, cirkuške veščine, izdelava filma, izziv s fotografiranjem, plavanje, ekipne igre, tenis, »trashion show«- modni šov iz odpadkov, lov za zakladom, joga, igra branje z ustnic,  »banch ball«, »big king«, …

Večerne igre vseh programov:
Detektivska igra – Na kampusu se je zgodil umor! Vašega najljubšega učitelja ni več med živimi, a s skupnimi močmi, iznajdljivostjo ter pretkanostjo bo vaše moštvo lahko razvozlalo sledi ter našlo morilca
Samiad ima talent: Perfektna priložnost, da pokažete svoje znanje in nadarjenost. Ples, petje, žongliranje? Kaj boste izbrali?

Samiad zabava – vsako soboto zvečer uživajte v nočni zabavi, z zabavnimi igrami ter disko glasbo, na teh sobotah se stkejo najlepši spomini na Samiad.

Paket vključuje:

 • 13 nočitev na izbrani šoli s polnim penzionom
 • 15 ur poučevanja angleščine na teden
 • 12 ur različnih športnih in družabnih iger na teden
 • Strukturiran program večernih aktivnosti
 • 3 celodnevne ekskurzije
 • 1 dvodnevna ekskurzija
 • Potrdilo o opravljenem tečaju

 

 1. INTENSIVE ENGLISH SPECIALISM

Tečaj Intensive English Specialism je odlična izbira za tiste, ki si želijo več hitrejšega napredka pri izboljšanju vseh štirih jezikovnih veščin branja, pisanja, poslušanja in govorjenja. Poleg 15 ur pouka splošne angleščine v skupinah od 10 do 15 tečajnikov program vsebuje tudi 12 dodatnih ur tedensko v manjših skupinah do največ 5 tečajnikov. Dodatne učne ure tečajnikom omogočajo bolj individualno obravnavo s strani učiteljev in bolj intimno učno izkušnjo. Na vašo željo ob pri prijavo, lahko več pozornosti v dodatnih urah namenimo IELTS pripravi ali pripravi za izpit C1.

Poleg intenzivnih učnih ur angleščine bo tečajnikom tega programa še vedno  na voljo dovolj časa za zabavo in igro. Ne glede na izbran program se bodo lahko tečajniki skupaj družili v jutranjih in večernih urah ter na celodnevnih ekskurzijah. Na posestvu šole se vsak večer izvajajo različne športne in družabne aktivnosti, ki tečajnikom omogočajo, da se sprostijo in družijo s tečajniki z drugih programov.

Večerne igre vseh programov:
Detektivska igra – Na kampusu se je zgodil umor! Vašega najljubšega učitelja ni več med živimi, a s skupnimi močmi, iznajdljivostjo ter pretkanostjo bo vaše moštvo lahko razvozlajo sledi ter našlo morilca
Samiad ima talent: Perfektna priložnost, da pokažete svoje znanje in nadarjenost. Ples, petje, žongliranje? Kaj boste izbrali?

Samiad zabava – vsako soboto zvečer uživajte v nočni zabavi, z zabavnimi igrami ter disko glasbo, na teh sobotah se stkejo najlepši spomini na Samiad.

Paket vključuje:

 • 13 nočitev na izbrani šoli s polnim penzionom
 • 15 ur pouka angleščine na teden
 • 12 dodatnih ur pouka angleščine v manjših skupinah (do 5 tečajnikov) na teden
 • Strukturiran program večernih aktivnosti
 • 3 celodnevne ekskurzije
 • 1 dvodnevna ekskurzija
 • Potrdilo o opravljenem tečaju

 

 1. ENGLISH & HORSE – RIDING SPECIALISM

Tečaj English & Horse -riding specialism je odlična kombinacija učenja angleščine ter učenja ježe ter skrbi za konje (4X3ure na teden). Program bo v celoti prilagojen stopnji znanja, tako da se bodo tečajniki, ne glede na to ali so začetniki ali pa izkušeni jezdeci, zabavali in veliko naučili. Šola sodeluje s profesionalnimi šolami jahanja, ki bodo poskrbele za napredek tako v znanju angleščine kot ježe, obenem pa bo tečaj priložnost za navezavo stikov in spoznavanje prijateljev iz celega sveta. Tečajniki bodo spoznali način dela s konji delo v hlevu, preizkusili se bodo tako v skokih kot v ježi čez drn in strn, spoznali pa bodo vse angleško izrazoslovje, povezano s konjsko anatomijo, ježo in opremo. Čelade vam bodo posodili v šoli, če pa potrebujete zaščitni jopič, ga morate prinesti s seboj.

Jezikovna šola sodeluje z uveljavljenimi jahalnimi šolami, ki nudijo fantastično učno izkušnjo. Primerne so tako za popolne začetnike kot za mojstre ježe ter za vse vmes. Pokrita dvorana začetnikom ponuja varen prostor, kjer se bodo naučili osnov ježe ter kontrole konja. Bolj izkušeni se bodo lahko odpravili na ježo v naravo po čudovitem britanskemu podeželju. Zjutraj bodo tako tečajniki pri pouku angleščine z vsemi drugimi, popoldan pa bodo preživeli pod budnim nadzorom učiteljev jahanja ter tako preizkusili ter dopolnili znanje jezika v praksi.

Paket vključuje:

 • 13 nočitev na izbrani šoli s polnim penzionom
 • 15 ur pouka angleščine na teden
 • 12 ur (4x3 ure) ježe in dela v konjušnici na teden
 • Strukturiran program večernih aktivnosti
 • 3 celodnevne ekskurzije
 • 1 dvodnevna ekskurzija
 • Potrdilo o opravljenem tečaju

 

 1. ENGLISH & PERFORMING ARTS SPECIALISM

Tečaj English & Performing Arts specialism je nov in interaktiven program, ki tečajnikom omogoča poleg napredka v znanju angleščine tudi smernice, kako postati zvezde odra! (4x3ure na teden) Na programu bodo tečajniki odigrali dramsko igro na temo ene izmed najslavnejših mestnih legend: Robin Hooda! Kvalificirani učitelj dramskih umetnosti bo vodil učne ure o improvizaciji, scenskih postavitvah in gledaliških tehnikah. Tečajniki bodo obiskali tudi Stratford – Upon – Avon, rojstni kraj najslavnejšega britanskega dramatika Wiliama Shakespeara. Ob ogledu znamenitosti, ki jih mesto ponuja, bodo imeli tečajniki priložnost sodelovati na delavnicah v gledališču Royal Shakespeare, ki jih vodijo najbolj znani gledališki igralci v Veliki Britaniji.

              Pri tečaju English & Performing Arts specialism bodo tečajniki vsako popoldne spoznali različne elemente gledališča; petje, ples, igro, scenografijo in kostumografijo ter ustvarjali in izvajali prizore v angleškem jeziku. Zaradi bližine Nottinghama daje program večjo pozornost legendarni zgodbi o Robin Hoodu. Ne glede na izbran program se bodo lahko tečajniki skupaj družili v jutranjih in večernih urah. Na posestvu šole se vsak večer odvijajo različne športne in družabne aktivnosti, ki tečajnikom omogočajo, da se sprostijo in družijo s tečajniki na drugih programih.

Večerne igre vseh programov:

Detektivska igra – Na kampusu se je zgodil umor! Vašega najljubšega učitelja ni več med živimi, a s skupnimi močmi, iznajdljivostjo ter pretkanostjo bo vaše moštvo lahko razvozlalo sledi ter našlo morilca

Samiad ima talent: Perfektna priložnost, da pokažete svoje znanje in nadarjenost. Ples, petje, žongliranje? Kaj boste izbrali?

Samiad zabava – vsako soboto zvečer uživajte v nočni zabavi, z zabavnimi igrami ter disko glasbo, na teh sobotah se stkejo najlepši spomini na Samiad.

Paket vključuje:

 • 13 nočitev na izbrani šoli s polnim penzionom
 • 15 ur pouka angleščine na teden
 • 12 ur (4x3 ure) uprizoritvenih umetnosti na teden
 • Strukturiran program večernih aktivnosti
 • 3 celodnevne ekskurzije
 • 1 dvodnevna ekskurzija
 • Potrdilo o opravljenem tečaju

 

 1. ENGLISH & REAL MADRID FOUNDATION

Tečaj English & Real Madrid Foundation združuje poučevanje angleščine z nogometom s sodelovanjem trenerjev prestižne fundacije Real Madrid.  Mladi nogometaši iz vsega sveta bodo dva tedna trenirali z visokokakovostnimi in inovativnimi metodami »Galaktikov«, hkrati pa izpopolnjevali angleški jezik. Na šoli sodelujejo s trenerji mladinske akademije Real Madrid FC z uporabo najnovejših metod dela in gradiv, kar bo gotovo pomagalo še izboljšati nogometne veščine in še bolje razumeti samo igro.  Visoko usposobljeni trenerji analizirajo igro vsakega udeleženca, katerega skrbno ocenjujejo  tako ob prihodu, kot tudi med tečajem z individualnim kartonom. Poleg kartona bo vsak tečajnik prejel komplet Adidas Real Madrid skupaj s steklenico in Adidasovo nogometno žogo.

Pri programu nogometne šole Real Madrid bodo tečajniki vsako popoldne uživali v profesionalnem treningu z visoko usposobljenimi trenerji. Za treninge in analizo igro se uporablja najsodobnejša tehnologija, tako da tečajnikom omogoča edinstven vpogled v njihovo statistiko (šprinti/največja hitrost/odzivnost/natančnost). Tečajniki so razvrščeni v ekipe glede na starost. Program je primeren za vse navdušence nogometa, ki si želijo edinstveno športno izkušnjo.

Večerne igre vseh programov:

Detektivska igra – Na kampusu se je zgodil umor! Vašega najljubšega učitelja ni več med živimi, a s skupnimi močmi, iznajdljivostjo ter pretkanostjo bo vaše moštvo lahko razvozlalo sledi ter našlo morilca

Samiad ima talent: Perfektna priložnost, da pokažete svoje znanje in nadarjenost. Ples, petje, žongliranje? Kaj boste izbrali?

Samiad zabava – vsako soboto zvečer uživajte v nočni zabavi, z zabavnimi igrami ter disko glasbo, na teh sobotah se stkejo najlepši spomini na Samiad.

Paket vključuje:

 • 13 nočitev na izbrani šoli s polnim penzionom
 • 15 ur pouka angleščine na teden
 • 12,5 ur zabavnih in profesionalnih treningov z trenerji akademije Real Madrid
 • Strukturiran program večernih aktivnosti
 • 3 celodnevne ekskurzije vključno z ogledom stadiona (Arsenal FC/Chelsea FC)
 • 1 dvodnevna ekskurzija
 • Potrdilo o opravljenem tečaju

 

 1. ENGLISH & TENNIS SPECIALISM

Tečaj English & Tennis specialism združuje poučevanje angleščine s tenisom s sodelovanjem z LTA akreditiranimi trenerji. Treningi potekajo popoldne in so namenjeni izboljšanju spretnosti tečajnikov v vseh vidikih igre. Od pozicijske igre, tehnike, izpopolnjevanja motorike do servisa. Visoko usposobljeni trenerji analizirajo igro vsakega udeleženca, katerega skrbno ocenjujejo  tako ob prihodu, kot tudi med tečajem. Trening se prilagodi glede na predhodno znanje tenisa. Tečajniki imajo poleg 15 ur kakovostnega pouka v angleščini tudi 12 ur treningov tenisa na teden ter zanimiv razpored večernih aktivnosti.

Poleg učnih ur angleščine in treningov bo tečajnikom tega programa še vedno  na voljo dovolj časa za zabavo in igro s tečajniki iz drugih programov. Ne glede na izbran program se bodo lahko tečajniki skupaj družili v jutranjih in večernih urah ter na celodnevnih ekskurzijah. Na posestvu šole se vsak večer izvajajo različne športne in družabne aktivnosti, ki tečajnikom omogočajo, da se sprostijo in družijo s tečajniki z drugih programov.

Večerne igre vseh programov:

Detektivska igra – Na kampusu se je zgodil umor! Vašega najljubšega učitelja ni več med živimi, a s skupnimi močmi, iznajdljivostjo ter pretkanostjo bo vaše moštvo lahko razvozlajo sledi ter našlo morilca

Samiad ima talent: Perfektna priložnost, da pokažete svoje znanje in nadarjenost. Ples, petje, žongliranje? Kaj boste izbrali?

Samiad zabava – vsako soboto zvečer uživajte v nočni zabavi, z zabavnimi igrami ter disko glasbo, na teh sobotah se stkejo najlepši spomini na Samiad.

Paket vključuje:

 • 13 nočitev na izbrani šoli s polnim penzionom
 • 15 ur pouka angleščine na teden
 • 12 ur treningov tenisa (4x 3 ure) z LTA akreditiranimi trenerji na teden
 • strukturiran program večernih aktivnosti
 • 3 celodnevne ekskurzije
 • 1 dvodnevna ekskurzija
 • potrdilo o opravljenem tečaju

 

V ceno je vključeno

 • 15 ur kakovostnega poučevanja angleškega jezika na teden
  nastanitev na izbrani šoli
 • polni penzion (trije obroki na dan, za vsak obrok vsaj tri možnosti izbire) s prigrizki
 • 24 urna skrb in dodani nadzor mlajših tečajnikov s strani izkušenega in usposobljenega osebja v varnem in zavarovanem kampusu
 • 1 učitelj angleščine na 10 do maksimalno 15 tečajnikov
  Šolska gradiva in potrdilo o opravljenem zaključku tečaja
 • 3 celodnevni izleti in en dvodnevni izlet na grad Warwick s srednjeveško izkušnjo
 • pester program popoldanskih aktivnosti glede na izbran program (12 ur/teden)
 • skupne večerne aktivnosti na kampusu
 • razmerje med zaposlenimi in tečajniki 1:6
 • Čudovite skupne fotografije in videoposnetke, ki jih šola na dnevni ravni objavlja na spletni strani in socialnih omrežjih
 • Brezplačni nahrbtnik SAMIAD in steklenico za vodo
 • Letalski prevoz do Londona ali okolice in nazaj z vključenimi letališkimi pristojbinami
 • Prevoz od letališča do kolidža in nazaj
 • Spremljevalca ves čas programa in organizacija tečaja

 

Programi in cena paketa:

1. English & Multi-activity Programme
Cena paketa: 2640 EUR
Številka produkta: 5068STMA

2. Intensive English Specialism
Cena paketa: 3090 EUR
Številka produkta: 5068STIE

3. English & Horse – Riding Specialism
Cena paketa: 3240 EUR
Številka produkta: 5068STH

4. English & Performing Arts Specialism
Cena paketa: 3090 EUR
Številka produkta: 5068STPA

5. English & Tennis
Cena paketa: 3180 EUR
Številka produkta 5068STT

Možna doplačila:

 • ekskurzija v London, ki zajema obisk London Eye in vožnjo s čolnom po reki Temzi: 110,00€

Pošlji povpraševanje

Z oddajo povpraševanja soglašate, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter se z njimi strinjate.

GDPR soglasje* [Soglašam, da Kompas d.d. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe, izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah podjetij skupine Kompas d.d.) z uporabo e-pošte. Od obvestil se lahko kadarkoli odjavite.]

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

Zakaj Kompas?

Vaše mnenje šteje!

Z namenom, da bomo pri načinu svetovanja in pripravi nepozabnih počitnic in potovanj še boljši, vas prosimo za pomoč.