Grčija (otoki) od 299€

Grčija (otoki), Zakintos, Tsilivi

Olea All Suite Hotel

Edinstven hotel, obkrožen z oljčnimi drevesi in osupljivim razgledom vas bo očaral. Kakovostne storitve in ambient zagotavljajo idealno mesto za romantične in sproščujoče počitnice. Hotel je namenjen gostom starejšim od 12 let.

Destinacija

Zakintos očara z odtenki zelene barve, saj je posejan s številnimi nasadi oljk, agrumov, različnim cvetjem ter vinogradi. Ta najjužnejši otok v Jonskem morju obdaja modrina kristalno čistega morja. Je otok nasprotij saj lahko odkrivate idilične grške vasice, ki še niso izgubile svojega čara ter pristnosti in mesta polna kozmopolitanskega življenja. Ko boste počivali na čudovitih peščenih plažah, občudovali želve Caretta-Caretta ali posedali v pristnih lokalnih tavernah bodo lepote tega idiličnega otoka, ne da bi se zavedali, očarale tudi vas.

Nastanitev

NE SPREGLEJTE!

  • popust za zgodnje prijave do 240 eur na osebo (odvisno od tipa sobe in termina)

Velja za rezervacije do 30.4.2022.

 

Pogled na nasad oljk ob sončnem zahodu in čas se ustavi...

Edinstven hotel, obkrožen z oljčnimi drevesi in osupljivim razgledom vas bo očaral. Kakovostne storitve in ambient zagotavljajo idealno mesto za romantične in sproščujoče počitnice.

Lega in okolica: 800 m od plaže, 200 m od centra letoviškega kraja Tsilivi, 4 km od mesta Zakintos, 6 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi, samopostrežna restavracija, à la carte restavracija z mediteransko kuhinjo (potrebna predhodna rezervacija), Cookon restobar (potrebna predhodna rezervacija), več barov v sklopu hotela, zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, paviljon za jogo. Hotel je namenjen gostom nad 12 let.

Junior suite (pribl. 36 m²): stilsko opremljene sobe, klimatska naprava, Sat TV, sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč, copati, balkon s pogledom na pokrajino, bazen ali morje, nahajajo se v prvem nadstropju. Dodatno ležišče je zofa. Nastanitev je primerna za 2 ali 3 odrasle osebe nad 12 let.

Superior swim up suite (pribl. 36 m²): stilsko opremljene, klimatska naprava, Sat TV, sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč, copati, prostorna terasa s pogledom na pokrajino in dostopom na skupni bazen, nahajajo se v pritličju. Dodatno ležišče je zofa. Nastanitev je primerna za 2 ali 3 odrasle osebe nad12 let.

Storitev: polpenzion, samopostrežni ameriški zajtrk in večerja.

Wellness & aktivnosti (doplačilo): prepustite se kvalitetnim terapijam v Olea Royal Spa obkroženim s pomirjujočo vodo, kozmetični salon s tretmaji priznane znamke Babor, fitnes.

Spletna stran: www.oleaallsuitehotel.com

Naša ocena: 5*

Vključeno v ceno:

  • letališke in varnostne pristojbine
  • polpenzion (zajtrk in večerja)
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Zakintos - Ljubljana
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)
  • transfer letališče - hotel - letališče

Obvezno doplačilo na kraju samem:

  • turistična pristojbina: 4 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice