Egipt od €

Egipt, Hurghada & Safaga, Hurgada

Hotel Jungle Aqua Park

Neskončno možnosti za doživete družinske počitnice.

Destinacija

Hurgada je idealen kraj za dopustovanje tako za družine kot za vse tiste, ki se radi potapljajo in šnorklajo ter odkrivajo prečudovit podvodni svet, ki je poln barvnih koral in eksotičnih rib. Lahko se odpravite v središče mesta, kjer ne manjka tipičnega arabskega živ-žava in se spustite v pogajanja za ceno spomnikov ali pa vse skupaj opazujete iz bližnje kavarne.

Nastanitev

Lega in okolica: 900m od peščene plaže, do plaže vozi shuttle bus, 20 km od Hurgade, 15 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, TV kotiček , brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, glavna hotelska restavracija Mediterranean, več sampostrežnih restavracij (italijanska, orientalska, azijska, mednarodna,  morska ter nemška), 10 barov (bar ob bazenu, bar na plaži, café,  bar v preddverju ter drugi), zunanji bazeni (izbrani bazeni ogrevani v zimskem času), aquapark, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plažibrezplačno, kopalne brisače (brezplačno). 

Standardni bungalov: prijetno opremljen, klimatska naprava, telefon, Sat TV, mini bar, sef, grelnik vode,  kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa. 

Družinska soba (family sliding door): prijetno opremljena, dve splanici povezani z drsnimi vrati, klimatska naprava, telefon, Sat TV, mini bar, sef, grelnik vode,  kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa. 

Storitev: all inclusive. 

Ponudba za najmlajše: otroško igrišče, otroški bazen, mini klub (4 - 12 let ob določenih urah), otroška posteljica (na vprašanje in ob predhodni potrditvi). 

Wellness & aktivnosti: fitnes, odbojka, tenis (za doplačilo),namizni tenis, vodni športi na plaži (doplačilo),  lepotilni tretmaji (doplačilo), savna (doplačilo), dnevna in večerna animacija.

Spletna stran: www,pickalbatros.com  

Kompasova ocena: 4*

 

ALL INCLUSIVE

Prehrana: samopostrežni obroki v glavni hotelski restavraciji; zajtrk, pozni zajtrk, kosilo in večerja, prigrizki na voljo ob določenih urah, kava in čaj na voljo v določenih urah, točene izbrane lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače (ob določenih urah in v izbranih barih). Natančen program ponudbe all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • all inclusive
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Hurgada - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • lokalno angleško govoreči vodnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 60 EUR
  • priporočljivo doplačilo ob prijavi - Vizum 30 EUR/osebo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice