Kompasovih 70 in partnerji

z vami že od leta 1951

#Kompasovih70 praznujemo tudi skupaj z našimi spoštovani partnerji. Skupaj z njimi smo pripravili presenečenja za vas, dragi naši sopotniki, v zahvalo za zaupanje pri ustvarjanju najlepših počitniških in potovalnih spominov že dolgih sedemdeset let. Kajti brez vas ne bi bilo nas!
Prepustite se prihodnosti in izberite!

Kompasov partner meseca: Zavarovalnica Triglav

Kompas in Zavarovalnica Triglav

Kompas in Zavarovalnico Triglav povezuje dolgoletno sodelovanje na različnih področjih, drug drugemu zaupata kot partnerja, ki sta vedno na pravi strani kompasa in vedno na pravi poti. Še posebej ponosno podpirata slovenski šport, ki vedno znova in ravno spet krasi našo domovino z neverjetnimi dosežki naših športnic in športnikov.

Od Kompasa do Triglava in nazaj smo ponosni na to partnerstvo in vam podarjamo, dragi naši sopotniki, ker praznujemo #Kompasovih70, darilni bon v vrednosti 40 EUR za sklenitev Zavarovanja potovanj v tujini, ki krije tudi stroške v povezavi s korona virusom.

Da se boste počutili varno na poti uresničitve svojih sanj.

*Ugodnost velja za vse nove rezervacije počitnic na destinacijah KRETA, SANTORINI, ZAKINTOS in KARPATOS (z odhodi v letu 2021).

Kompasov partner meseca: Bags&More

Modro načrtovanje počitnic vas vodi v lepoto vaših sanj. Vse skupaj pa zaokrožimo s presenečenjem, ki smo ga za vas pripravili skupaj z našim partnerjem meseca julija, Bags&More.

Ekskluzivna ugodnost partnerja meseca:

  • 20 % popust na šolske potrebščine Office&More in Go2School
  • 20 % popust na izbrani kovček Bags&More

Vsi, ki boste rezervirali aranžma iz Kompasove ponudbo do vključno 28.7.2021, boste prejeli kupon za koriščenje popusta.

Kompasov partner: FREYWILLE

Presenečenje FREYWILLE pri rezervaciji vašega naslednjega potovanja

Modro načrtovanje počitnic vas vodi v lepoto vaših sanj. Vse skupaj pa zaokrožimo s presenečenjem, ki smo ga za vas pripravili skupaj z našim partnerjem meseca junija, FREYWILLE.

Ekskluzivna ugodnost partnerja meseca: 10% popust ob nakupu njihovih izdelkov.

Vsi, ki boste rezervirali aranžma iz Kompasove ponudbo do vključno 25.6.2021, boste prejeli kupon za koriščenje popusta.

Kompasov partner: Minicity

Presenečenje Minicitya pri rezervaciji vašega naslednjega potovanja

Naša bogata ponudba vas ob modrem načrtovanju popelje v lepoto vaših sanj. Ob tem smo poskrbeli še za ščepec presenečenja, ki smo ga za vašo družino pripravili s partnerjem meseca marca, družinskim zabaviščnim središčem, Minicity. Vse družine, ki rezervirajo aranžma iz ponudbe Mediteran, Jadran ali potovanja 2021 do vključno 31. 3., prejmejo dve celodnevni vstopnici za družino (vsaka velja za enega otroka in enega odraslega).

Kompasov partner: Sberbank

Prihranite do 70 EUR pri rezervaciji vašega naslednjega potovanja

Izkoristite ekskluzivno ponudbo partnerja Sberbank d.d. in si zagotovite do 70 EUR dodatnega popusta na izbrano potovanje. S kartico Ide@l Mastercard® lahko plačilo potovanja tudi enostavno razdelite na obroke kar prek brezplačnih sporočil SMS. Za naročilo kartice pokličite Kompas ali oddajte naročilo prek spleta tukaj. Kartica bo za vas prvo leto brezplačna in jo lahko pridobite brez obiska ali menjave banke. Preberite več na povezavi. Pohitite, ugodnost velja le do 31. 1. 2021.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice