Hrvaška od 59€

Hrvaška, Dalmacija, Tučepi

Hotel TUI BLUE Jadran

Moderno opremljen razkošen hotel na čudoviti lokaciji ob morju obkrožen z borovci, ki ponuja vse za brezskrben oddih ali pa odlično izhodišče za raziskovanje lepot Dalmacije.

Nekoč malo ribiško in poljedelsko mestece, danes znana turistična destinacija se nahaja v srcu Makarske Riviere v vznožju gore Biokovo.

Nastanitev

Posebna ponudba

Posebna ponudba v času 12.10. - 30.10.2023

Lega: ob prodnati plaži v mestu Tučepi ob makarski rivieri.

Plaža: prodnata hotelska ob samem hotelu. Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (doplačilo).

Bazen:  dva zunanja bazena. Senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest).

Nastanitev:

  • Economy soba: Prib. 25 m2, dvoposteljna soba s zakonsko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, klimatska naprava, kopalnica z linijo naravnih izdelkov (walk-in tuš, fen), LCD televizija, set za kavo in čaj. Soba je primerna za 2 osebi ali ob doplačilu kot nastanitev za eno osebo.
  • Standard soba: Prib. 26-28 m2, dvoposteljna soba s zakonsko posteljo (160*200 cm), klimatska naprava, kopalnica z linijo naravnih izdelkov (walk-in tuš, fen), LCD televizija, set za kavo in čaj. Sobe majo tudi balkon s pogledom na park stran ali morsko stran. Soba je primerna za 2 osebi ali ob doplačilu kot nastanitev za 1 osebo.
  • Superior soba: Prib. 27-29 m2, dvoposteljna soba s zakonsko posteljo (160*200 cm), klimatska naprava, kopalnica z linijo naravnih izdelkov (walk-in tuš, fen), LCD televizija, set za kavo in čaj, balkon ali terasa s pogledom na park ali morsko stran. V sobi je tudi fotelj, ki se lahko raztegne in služi kot pomožno ležišče. Soba je primerna za 2 osebi in otroka do 9. leta na dodatnem ležišču.
  • Junior Suita: Prib. 35-40 m2, dvoposteljna soba s zakonsko posteljo (160*200 cm), klimatska naprava, kopalnica z linijo naravnih izdelkov (walk-in tuš, fen), LCD televizija, set za kavo in čaj, kavč ki se lahko raztegne in služi kot dodatno ležišče in balkon s pogledom na morsko ali park stran. Soba je primerna za 3 odrasle osebe ali 2 odrasla in 2 otroka do 10 let starosti.
  • Junior Suita: Prib. 35-40 m2, dvoposteljna soba s zakonsko posteljo (160*200 cm), klimatska naprava, kopalnica z linijo naravnih izdelkov (walk-in tuš, fen), LCD televizija, set za kavo in čaj, kavč ki se lahko raztegne in služi kot dodatno ležišče in teraso s pogledom na morsko stran in iz katere je možno vstopiti direktno v bazen. Soba je primerna za 3 odrasle osebe ali 2 odrasla in 2 otroka do 10 let starosti.

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.

Prehrana: nočitev z zajtrkom ali polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).

Wellness center: za goste hotel vstop wellnes s finsko savno. Tretmaji za doplačilo. Manjši fitnes.

Hotelska ponudba: restavracija, a la carte restavracija, dva bara s široko ponudbo različnih lokalnih in tujih pijač, fitnes, igrišče za odbojko, prodajalna spominkov, glasba v živo v sezoni.

Parkirišče: za doplačilo.

Hišni ljubljenčki: za doplačilo po predhodni najavi in potrditvi (do 10kg).

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • uporaba bazena ter ležalnikov ob bazenu in na plaži
  • uporaba fitnesa in savn
  • Wi - Fi
  • animacijski program
  • parkirišče

Obvezno doplačilo (ob prijavi):

  • turistična pristojbina 1,60€/os/dan za osebe starejše od 18 let in 0,8€/os/dan za otroke 12-18 let

Možna doplačila (v kraju):

  • hišni ljubljenčki 75€ za celotno bivanje (do 10kg, po predhodnji najavi in potrditvi)
  • otroška posteljica BREZPLAČNO (predhodna najava)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice