Hrvaška od 62€

Hrvaška, Dalmacija, Petrčane

Otvoritev sezone v Hotelu Pinija z Ansamblom SAŠE AVSENIKA

Otvoritev sezone v Hotelu Pinija z Ansamblom SAŠE AVSENIKA. Zagotovljen avtobusni prevoz!

Petrčane so majhno turistične mestece med Zadrom in Ninom, kjer se nahaja 2 km dolga peščena obala, obkrožena z borovci, kjer ne manjka gostinske ter športno-rekreativne ponudbe. Za vse, ki si želijo aktivnega dopusta pa so Petrčane tudi idealna izhodiščna točka, saj je le za streljaj oddaljena od čudovitega narodnega parka Kornatov, ter otokov v zadarski rivieri. Pridite nasproti nepozabnim počitnicam v Petrčanah!

Nastanitev

Praznujemo razkošje ugodnosti ZANJO in ZANJ!

*POPUST 100 EUR na osebo ZANJO ali ZANJ

*Popust velja za nove rezervacije v obdobju 8. 3.-13. 3. 2023. Velja za eno odraslo osebo pri rezervaciji dveh odraslih oseb v dvoposteljni sobi oziroma pri rezervaciji odrasle osebe v enoposteljni sobi. Ponudba je omejena in velja do zasedenosti prostih mest.

Hotel Pinija se nahaja v majhnem lepem kraju Petrčane, blizu Zadra. Zaradi edinstvene naravne lege na mirnem polotoku je odlična izbira za počitek in sprostitev. Skrita v borovem gozdu in obdana s kristalno čistim morjem, vas vabi, da pobegnete stran od vsega. Uživajte v gastronomskih specialitetah, sprostite se ob zdraviliškem tretmaju, organizirajte poroko ali poslovni dogodek.

Zagotovljen avtobusni prevoz!

 
Program po dnevih

1.dan - 22.3.2023.

Prihod, namestitev v hotel, večerja in nočitev.

2.dan - 23.3.2023.

Zajtrk, voden ogled Zadra. Degustacija Maraschina - tradicionalnez adrske pijače - in vožnja z "Barkajoli". Od zgodnjega jutra do poznega večera ladja, ki povezuje kopno in zadrski polotok Barkajoli, prevaža turiste in ohranja tradicijo, ki po mnenju nekaterih drznih raziskovalcev sega skoraj 3000 let nazaj. Obiskali bomo tudi Muzej stekla - edinstveno zbirko arheoloških steklenih artefaktov in edinstveno kulturno institucijo ne samo na Hrvaškem, ampak tudi v svetu.  Povratek v hotel, večerja in nastop skupine Sam's Fever Band. Odlična zabava je zagotovljena ob uspešnicah kralja rock'n'rolla - Elvisa Presleyja v izvedbi Sam's Fever Band.

3.dan - 24.3.2023.

Zajtrk. Po zajtrku vožnja do Vranskega jezera in do razgledne točke na Vransko jezero. Sledi degustacija 3 vrst vin v novozgrajeni vrhunski vinoteki s čudovitim pogledom na Vransko jezero. V kleti bomo okusili značilne regije Zadra: pršut, sušen na znameniti burji in dimu, različne sire in domačo slanino, a tudi posebno poslastico - dimljene zadrske školjke. Vse to so postregli z izbranimi vini kleti Karaba. Povratek v hotel in večerja.

4.dan - 25.3.2023.

Zajtrk. Prost dan za wellness in pohodništvo, zvečer nastop godbe Sašo Avsenik in Oberkreiner. Zasedba, ki navdušuje že 60 let, odkar sta brata Slavko in Vilko Avsenik začela ustvarjati največji glasbeni fenomen v vasi Begunje na Gorenjskem. Fenomen, ki navdušuje srednjo Evropo, a tudi ves svet.


Fakultativni izlet:

Samo 20 minut od mesta Pag se nahaja sirarna Gligora. Sirarna Gligora je ena najboljših proizvajalk sira na svetu. Degustirali bomo lahko 3 vrste dobro konzerviranih sirov, pa tudi domačo šunko in pršut. Cena 35,00 EUR na osebo.


5.dan - 26.3.2023.

Zajtrk in odhod.


Fakultativni izlet:

Kosilo v Smiljanu in obisk muzeja Nikole Tesle. Cena 25 EUR na osebo.

Vključeno v ceno:

  • 4 x polpenzion v dvoposteljni sobi + turistična taksa
  • ZAGOTOVLJEN avtobusni prevoz pri produktu: 85938SABUS
  • Vožnja z ladjico Barkajoli (5-minut vožnje), degustacija Maraschina
  • Vstopnica v Muzej stekla v Zadru
  • Degustacija lokalnih proizvodov in vin v kleti Karaba
  • Vodenje za vse programe po urniku
  • Nastop zasedbe Sams Fever Band
  • Nastop Saša Avsenik in Oberkrainer
  • Vstopnica v Naravni park Vransko jezero

Možna doplačila :

  • 1/1 enoposteljna soba 80 EUR na osebo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice