Hrvaška od 56€

Hrvaška, Istra, Poreč, Kamp Lanterna Premium Resort

Lanterna Premium Camping Resort

Zaživite družinske počitnice v čarobni naravi Lanterna Premium Camping Resorta, ki se nahaja vzdolž dolge in razgibane plaže. Pssssst: Legenda pravi, da tukaj živijo gozdni palčki, ki »začarajo« celotno družino, da se zaljubi v destinacijo.

Destinacija

Počitnice v Poreču vas bodo skozi vso leto navduševale prav na vsakem koraku. Od čistih plaž z oznako Modre zastave, nočnega življenja in številnih kulturnih in festivalskih dogajanj, do zelene mediteranske okolice, ki vabi k rekreaciji, športu in avanturam. Tukaj se boste srečali z edinstveno zgodovinsko-kulturno dediščino, v kateri posebno mesto zaseda znana Eufrazijeva bazilika pod UNESCOVO zaščito, ena od najbolj ganljivih sakralnih zgradb na jadranski obali. Ne pozabite na odkrivanje lepot pristne istrske notranjosti s kulinariko in enologijo, ki sta daleč znani, ter vsekakor obiščite bližnje pestro mestece Motovun, ki je zadnje desetletje znano po mednarodnem filmskem festivalu.

https://www.youtube.com/watch?v=gq1NnfjyptE&feature=emb_title

Nastanitev

Ne spreglejte!

Popust za zgodnje prijave:

  • 10 % za rezervacije do 1.2.2022

Lega: odlična lokacija na polotoku Lanterna. Ob morju, na pol poti med Novigradom in Porečom.

Zemljevid kampa

Plaža: Razgibana prodnata, kamnita in betonska plaža, ki je dolga kar 3 kilometre. Najnovejša plaža Val Adria pa je kraj, kjer boste delali gradove iz peska saj je peščena. Senčniki in ležalniki na plaži za doplačilo.

Bazen: Vodni park Aquamar Laterna s kar osmimi bazeni, otroško ladjo, tobogani in zabavo za najmlajše poleg igrišča. Kombinacija sprostitve in zabave vas čaka na glavnem bazenu ob obali z morsko vodo in atrakcijami za otroke.

Nastanitev:

  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 SUPERIOR CAMPING HOME (Produkt: 91162): Pribl. 31 m², dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, mikrovalovna pečica, dnevni prostor z možnostjo dveh dodatnih raztegljivih ležišč. LCD-TV, dve kopalnici (tuš/WC), hladilnik, klima, nadkrita terasa s sedežno garnituro. Nastanitev je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let. Hišice se nahajajo v coni I in J.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Ponudba kampa: več trgovin (manjše, supermarket, ribarnica, pekarna), Surf&Skate trgovina, pivoteka, več restavracij in barov na plaži in ob bazenu, slaščičarna, prodajalna časopisov, bankomat, internetni kotiček, pasja plaža s tuši.

Šport in animacija: Športna oaza sredi kampa – športna igrišča, pustolovski mini golf, tenis, igrišče za odbojko na mivki, tenis, balinanje, skate park, možnost najema Segway-a, »Stay fit program« - program vadbe, fitnesa in rekreacije, vodni športi (možnost najema pedalina, sandolinov, jadrnic, kanujev, potapljanje, vleka s padalom, ure jadranja za otroke in odrasle, vožnja na »banani«), možnost kolesarskih izletov (doplačilo), zabavne vsebine za otroke in najstnike, bogat večerni program z glasbo in zabavo.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 16. uri, na dan odhoda nastanitev zapustite do 10. ure.

Vključeno v ceno:

  • najem
  • poraba elektrike
  • plina in vode
  • Sat-Tv
  • klimatska naprava
  • posteljnina in brisače
  • 1 parkirno mesto

Obvezno doplačilo ob prijavi:

  • končno čiščenje 37 EUR

Obvezno doplačilo v kraju:

  • turistična pristojbina
  • prijavnina
  • varščina 100 EUR
Opombe
  • V terminu od 2.7. - 28.8. je minimalno število nočitev 7 (prihodi/odhodi sobota), v ostalih terminih je minimalno število nočitev 3.
  • Kuhinjske krpe niso vključene v ceno in jih prinesete s seboj. 
  • Prihod po 16. uri, odhod do 10. ure

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice