Hrvaška od 13€

Hrvaška, Dalmacija, Novalja (otok Pag), Kamp Straško

Camping Straško

od 144 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Doživite neverjetne sončne zahode, uživajte v kino večerih, preizkusite okusne dalmatinske kulinarične specialitete ali enostavno uživajte v neokrnjeni naravi otoka Paga!

Destinacija

Novalja je atraktivno turistično naselje za mlade, saj je znana po najboljših in raznolikih zabavah, športnih aktivnostih in glasbenih prireditvah. Zrće, Straško in Caska so le ene izmed mnogih lepih plaž, ki se razprostirajo v njeni okolici. Glavno mesto Pag se nahaja le 20 km stran, prav tako je v neposredni bližini tudi narodni park.

Trajektne linije

Nastanitev

Lega: Straško, v čudovitem zalivu ob kampu v senci dalmatinskih borovcev in oljk.

Plaža: Plaža kampa Straško se uvršča med najlepše plaže otoka Paga, razprostira pa se na 2 km obale. Plaža je prodnata, medtem ko je v morju drobni pesek. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji eko-loški standardi za čistočo morja in plaže).

Bazen: bazenski kompleks tik ob plaži, otroškimi bazen s toboganom. Ležalniki ob bazenu.

Nastanitev:

 • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 PREMIUM: Pribl. 32 m2, dve spalnici, dnevni prostor (možnost ležišča za 2 otroka) in opremljena kuhinja z mikrovalovno pečico, hladilnik, klimatska naprava, Sat-Tv, dve kopalnici in toaletni prostor, eno parkirno mesto ob mobilni hišici, nadkrita terasa z vrtno garnituro, dva ležalnika za na plažo. Hišice so 50 - 100 m oddaljene od morja (od 2. vrste naprej), v bližini otroškega igrišča.  Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let oz. do 5 odraslih oseb (5. oseba nad 12. let za doplačilo).
 • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 ADRIA: Pribl. 32 m2, dve spalnici, dnevni prostor (možnost ležišča za 2 otroka) in opremljena kuhinja z mikrovalovno pečico, hladilnik, klimatska naprava, Sat-Tv, dve kopalnici in toaletni prostor, eno parkirno mesto ob mobilni hišici, nadkrita terasa z vrtno garnituro, dva ležalnika za na plažo. Hišice so 50 - 100 m oddaljene od morja (od 2. vrste naprej), v bližini bazenskega kompleksa, animacije in športnih terenov.  Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let oz. do 5 odraslih oseb (5. oseba nad 12. let za doplačilo).
 • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 MEDITERAN: Pribl. 34 m2, dve spalnici, dnevni prostor (možnost ležišča za 2 otroka) in opremljena kuhinja z mikrovalovno pečico, hladilnik, klimatska naprava, Sat-Tv, dve kopalnici in toaletni prostor, eno parkirno mesto ob mobilni hišici, nadkrita terasa z vrtno garnituro, dva ležalnika za na plažo. Hišice so oddaljene do 150 m od morja, v bližini animacije in športnih terenov.  Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let oz. do 5 odraslih oseb (5. oseba nad 12. let za doplačilo).
 • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 MEDITERAN SUPERIOR: Pribl. 34 m2, dve spalnici, dnevni prostor (možnost ležišča za 2 otroka) in opremljena kuhinja z mikrovalovno pečico, hladilnik, klimatska naprava, Sat-Tv, dve kopalnici in toaletni prostor, eno parkirno mesto ob mobilni hišici, nadkrita terasa z vrtno garnituro, dva ležalnika za na plažo. Hišice se nahajajo okoli treh bazenov, ki so namenjeni izključno za goste mobilnih hišic Mediteran Premium, v bližini animacije in športnih terenov. Od plaže so oddaljene prib. 150 m. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let oz. do 5 odraslih oseb (5. oseba nad 12. let za doplačilo).


Internet: Brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju kampa. 

Ponudba v kampu: Restavracija, taverna, picerija, bari na plaži, več marketov, gastro hiša in vinarja, nakupovalna cona s ponudbo svežega sadja, zelenjave, mini ribarnica. frizerski salon ter lepotilni salon s storitvami masaže, pedikure in manikure, camp skop z možnostjo najema koles, skuterjev in čolnov, trgovina z rekviziti za plažo, info center, polnilnica za električna vozila, mini ZOO Straško (osli, koze, majhni vietnamski prašički, zajci, kunci, kopenska želva,… ).

Šport in animacija: Bogat animacijski program za otroke in odrasle (jutranja telovadba, aerobika, karaoke, ples ob živi glasbi, umetniške in glasbene delavnice za otroke, mini klub in mini disko), kino na odprtem, teniško (šola tenisa za goste brezplačno) in nogometno igrišče, igrišče za odbojko na mivki, telovadnica, otroška igrišča, vodni športi.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni v mobilnih hišicah Premium, Adria in Mediteran (doplačilo). V mobilnih hišicah Mediteran Superior niso dovoljeni.

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 17. uri, na dan odhoda nastanitev  zapustite do 10. ure.

Vključeno v ceno:

 • najem
 • poraba vode, elektrike, plina, klime
 • posteljnina in brisače
 • SAT-TV
 • parkirno mesto za 1 vozilo
 • končno čiščenje
 • 2 ležalnika

Obvezna doplačila:

 • turistična pristojbina
 • prijava 1 €/os

Doplačila ob prijavi:

 • turistična pristojbina
 • prijava 1 €/os

Doplačila (v kraju, po predhodni najavi):

 • dodatno ležišče za 5. osebo nad 12 let 8 €/dan
 • hišni ljubljenčki 10 €/dan v terminu do 5.6. in od 11.9., v ostalih terminih 15 €/dan (niso dovoljeni v mediteran Superior)
Opomba:
 • minimalno število 7 nočitev je v terminu 5. 6.- 11. 9.2021
 • prihodi in odhodi sreda, sobota, nedelja
 • prihod po 17. uri, odhod do 10. ure

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

 • 66320    66320/1359      25.09.-28.09.2021 / sobota - torek
  3 noči
  nočitev
  mobilne hiše
  Premium, Wohn mobil/Mobile homes
 • 66320    66320/1359      26.09.-29.09.2021 / nedelja - sreda
  3 noči
  nočitev
  mobilne hiše
  Premium, Wohn mobil/Mobile homes
 • 66320    66320/1359      29.09.-02.10.2021 / sreda - sobota
  3 noči
  nočitev
  mobilne hiše
  Premium, Wohn mobil/Mobile homes
 • 66320    66320/1359      02.10.-05.10.2021 / sobota - torek
  3 noči
  nočitev
  mobilne hiše
  Premium, Wohn mobil/Mobile homes
 • 66320    66320/1359      03.10.-06.10.2021 / nedelja - sreda
  3 noči
  nočitev
  mobilne hiše
  Premium, Wohn mobil/Mobile homes
Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

Zakaj Kompas?

Vaše mnenje šteje!

Z namenom, da bomo pri načinu svetovanja in pripravi nepozabnih počitnic in potovanj še boljši, vas prosimo za pomoč.