Slovenija od 82€

Slovenija, Gorenjska in Osrednjeslovenska, Ljubljana

Best Western Premier Hotel Slon

Best Western Premier Hotel Slon se nahaja v samem središču Ljubljane, le nekaj korakov od starega mestnega jedra, Ljubljanskega gradu in vseh pomembnih mestnih znamenitosti.

Nastanitev

Ta sodoben hotel s 4 zvezdicami premore 170 udobnih in kakovostno opremljenih sob. Superior Deluxe sobe, Deluxe sobe in Suite nudijo luksuzno nastanitev tudi za najbolj zahtevne goste.
Spa & Fitness ponuja najsodobnejša Technogym fitnes orodja. Odprt je štiriindvajset ur na dan in zagotavlja optimalno vadbo z utežmi in kardio napravami kot tudi sproščujoče savne s tropskimi tuši. Masažni studio nudi širok izbor tajskih masaž, ki krepijo imunski sistem.

Best Western Premier Hotel Slon je prilagojen poslovnim gostom in nudi 5 vsestranskih konferenčnih dvoran, ki se med seboj združujejo ter tako prilagajajo različnim zahtevam organizatorjev. V dvoranah nudimo tudi delovne zajtrke, poslovna kosila in svečane večerje za sprejeme, zabave in prestižne poroke.

Restavracija Slon 1552 je priljubljena točka Ljubljančanov in njihovih gostov in je tudi znana po svoji odlični kuhinji. V atraktivnem ambientu s pogledom na ljubljanske ulice, gostom postrežemo sodobne slovenske in mednarodne jedi, kot tudi širok izbor vrhunskih vin.

Za hotelske goste, nudimo valet parkiranje v bližnji garaži kamor avto odpelje naše prijazno osebje.

Best Western Premier Hotel Slon ostaja hiša z več kot 460-letno tradicijo, ki na elitni lokaciji svoje goste razvaja s prijetno namestitvijo in odlično kulinariko. Vljudno vabljeni!

Vključeno v ceno:

  • bivanje v nadstandardni sobi
  • bogat samopostrežni zajtrk
  • brezplačno parkiranje v bližnji garaži
  • wifi
  • DARILNI BON v vrednosti 100 € (za 2 osebi/noč) za nakupovanje v veleblagovnici Nama in modni trgovini MANGO.


Obvezno doplačilo v kraju:

  • turistična pristojbina


Popusti:

  • dva otroka do 18  let na dod. ležišču PAVŠAL 50 €/noč

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice