Eurobasket 2022

Evropsko prvenstvo v košarki

Kompas je bil in je močno povezan s slovenskim športom. Že ves čas svojega obstoja podpiramo povezanost gospodarstva s športom. Odličnost naših športnikov nas navdihuje pri naših vsakodnevnih opravilih, v želji, da smo uspešni, kreativni, pogumni in odgovorni pri svojih odločitvah. Športniki so vzorniki naši mladi generaciji, to je za Kompas zelo pomembno, ko se odloča, da jih podpre. Šport niso samo vrhunski dosežki na največjih tekmovanjih in v najtežji konkurenci. Šport je tudi iskanje ravnovesja v jutranjem teku, radoživi igri otrok ali sprehodu v jeseni življenja. Šport je vzgojen in igriv, sopotnik za celo življenje. Gremo skupaj na Eurobasket 2022.

Avtor fotografij je: FIBA

 

BERLIN, PRIHAJAMO!

 

Gremo v Berlin.

S Kompasom PONOSNO, ŠPORTNO in SRČNO.

Kompas je srebrni sponzor Košarkarske zveze Slovenije in uradna turistična agencija KZS.

#vaštimKompas

Zgodilo se je leto 2017, leto, ki je z zlatimi črkami zapisano v zgodovino Slovenije, ko sredi Carigrada košarkarska reprezentanca Slovenije osvoji naslov evropskih prvakov v košarki.

Preberite več…

Zgodilo se je leto 2017, leto, ki je z zlatimi črkami zapisano v zgodovino Slovenije, ko sredi Carigrada košarkarska reprezentanca Slovenije osvoji naslov evropskih prvakov v košarki. Tisti dnevi in noči ostajajo v nepozabnem spominu tudi vseh nas, ki pripravljamo aranžmaje. Lahko zapišemo, da smo bili pravzaprav vsi ves čas v službi. Ni bilo pomembno, koliko je ura, ni bilo pomembno, kdo je kdo. Vsi smo dvigovali telefone, sprejemali rezervacije, vnašali rezervacije, pomagali pri pripravi razporedov po posebnih letalih in avtobusih v Carigradu. Dobesedno dan in noč Kajti tistega 17. septembra smo morali vsi pravočasno prileteti na tekmo.

V zgodnjih jutranjih urah, ko je prvo posebno letalo zapustilo Brnik in odletelo proti Carigradu, se je letališče »obleklo« v navijaške barve Slovenije. Srčki na licih in nasmehi na obrazih. Sploh ni bilo dvoma, da gremo zmagat.

Ko smo se z avtobusi peljali v navijaško cono v Carigradu, je bilo, kot bi prišli domov ali pa v Planico … Povsod slovenske zastave, slovenska pesem. V navijaški coni je zmanjkalo v nekaterih lokalih piva. Ampak vse je bilo pod kontrolo, vse je bilo tako zelo lepo. Ko smo se pripeljali do dvorane – tega se pravzaprav ne da opisati! Kompasovci smo bili še dodatno ponosni, ko smo videli nepregledno vrsto parkiranih avtobusov z našimi oznakami. Dvorana Sinan Erdem je bila zeleno modro bela, radostno razpoložena, navijaško obarvana, ves čas na nogah, v dvorani so šle kocine pokonci še pred prvim sodnikovim žvižgom. In ko smo peli slovensko himno spet! In ves čas! Ponosno, športno in srčno smo ponesli #mojtim.

Kompas je bil in je močno povezan s slovenskim športom. Že ves čas svojega obstoja podpiramo povezanost gospodarstva s športom. Odličnost naših športnikov nas navdihuje pri naših vsakodnevnih opravilih, v želji, da smo uspešni, kreativni, pogumni in odgovorni pri svojih odločitvah. Športniki so vzorniki naši mladi generaciji, to je za Kompas zelo pomembno, ko se odloča, da jih podpre. Šport niso samo vrhunski dosežki na največjih tekmovanjih in v najtežji konkurenci. Šport je tudi iskanje ravnovesja v jutranjem teku, radoživi igri otrok ali sprehodu v jeseni življenja. Šport je vzgojen in igriv, sopotnik za celo življenje.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice