EP Nemčija 2024

Evropsko prvenstvo v nogometu

Kompas je uradna potovalna agencija Nogometne zveze Slovenije in licenčni partner slovenske nogometne A reprezentance.
V sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije bomo pripravili aranžmaje za ogled vseh tekem slovenske reprezentance na EP v Nemčiji.

NEMČIJA, PRIHAJAMO! S Kompasom. Ponosno. Športno. Srčno.

Žreb skupin je določil, da bo Slovenija tekme v okviru skupinskega dela EURO 2024 igrala:

 

  • 1. tekma: Stuttgart, nedelja 16. 6.

  • 2. tekma: München, četrtek 20. 6.

  • 3. tekma: Köln, torek 25. 6.

 

Pripravljamo eno in več dnevne aranžmaje z avtobusnim prevozom in s posebnimi letali, čarterji. Vse informacije v zvezi s samimi aranžmaji bodo objavljene v naslednjih dneh.

Ponudba avtobusnih potovanj

Ponudba potovanj z letalskim prevozom

Želite neobvezujočo ponudbo?

Če vas zanima organizirano potovanje* z avtobusom ali (posebnim) letalom, vas prosimo, da izpolnete naslednji obrazec:

POMEMBNO*

V skladu s pravilnikom organizatorja tekmovanja bo nakup vstopnic možen samo preko spletne povezave https://www.nzs.si/dokument.asp?id=694, kjer je podrobno predstavljena tudi sama časovnica prodaje vstopnic. Nikakor se ne sme zamuditi prijave in 1. faze prodaje, ki poteka od 1. 12. do 12. 12. 2023. Slovenski navijači bodo lahko med 1. in 12. decembrom oddali prošnjo za nakup vstopnic za tekme slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu. V sklopu faze prijave za nakup bo na voljo 10.000 vstopnic za posamično tekmo skupinskega dela. V kolikor bo zanimanje za posamično tekmo večje, bo o možnostih nakupa vstopnic odločal žreb (zato ni pomembno, kdaj se v tem časovnem oknu odda vloga). Prosilci za nakup vstopnic bodo po uspešno oddani vlogi obveščeni o žrebu in pogojih/načinu plačila vstopnic (predvidoma v januarju 2024).

*V skladu s pravilnikom organizatorja tekmovanja je nakup vstopnic možen samo preko spletne povezave https://www.nzs.si/dokument.asp?id=694 .

Pri Kompasu bomo poskrbeli za vašo varno pot v Nemčijo in domov, da boste lahko brez skrbi navijali za našo reprezentanco.

SLOVENIJA GRE NAPREJ! S Kompasom. Ponosno. Športno. Srčno.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice