COVID-19 – Vse informacije za vaše naslednje varno potovanje

Varno testiranje za še varnejšo vrnitev

Da bi gostom ponudili čim boljšo in varnejšo storitev, hoteli in kampi Aminess nadaljujejo z izvajanjem testiranj na COVID-19. Testiranja bodo na voljo vsem gostom, izvajajo pa se lahko v prostorih samih objektov, kjer jih bodo gosti imeli priložnost opraviti za namen varne vrnitve domov.

Gostom so v vsakem trenutku na voljo vse informacije v zvezi s testiranji in njihovimi termini. Obrniti se je treba samo na recepcijo, kjer bodo člani ekipe Aminess vsakemu gostu rezervirali termin.

V skladu s terminom in možnostmi epidemioloških služb bodo testiranja organizirana v sodelovanju z zavodi za javno zdravje in območnimi ambulantami. Več informacij o lokacijah, postopku naročanja in terminih je na voljo tukaj, vse ostale informacije pa boste pridobili na recepciji..

DRUGE POMEMBNE INFORMACIJE, KI JIH MORATE POZNATI PRED PRIHODOM V NASTANITVENI OBJEKT

Še enkrat želimo poudariti, da sta zdravje in varnost naših gostov in zaposlenih ter celotne skupnosti v tem trenutku naša glavna prednostna naloga in da bomo zanju nenehno skrbeli tudi po odprtju svojih objektov. V odgovor na razmere v zvezi s koronavirusom smo dodatno poskrbeli, da vaša varnost in vsak naslednji prihod v naše objekte ne bosta ogrožena. Prav zato še naprej skrbimo za čistočo in higieno v vseh svojih objektih. Izvajamo še strožje in učinkovitejše ukrepe čiščenja, pogostejše in temeljitejše razkuževanje vseh prostorov v svojih objektih ter nadaljnje spremljanje vseh aktualnih ukrepov v skladu s pravili nacionalnih organov in Svetovne zdravstvene organizacije (SZO) ter drugih priporočil medicinskih in vladnih organov.

Da bi z vami lahko spet brezskrbno delili nepozabne trenutke oddiha, smo pripravili poseben program, ki bo v celoti poskrbel za vašo varnost in vam v naših hotelih in kampih zagotovil varno in sproščeno bivanje.

Namen Aminessovega programa “Clean & Safe Stay Programme”je čim bolj omejiti vsako tveganje, saj z vsakim korakom, ki smo ga naredili pri pripravi tega programa, želimo, da se boste počutili sproščeno in da bo vaše bivanje potekalo prav tako, kot ste si zamislili!

V nadaljevanju si oglejte vse postopke in sprejete ukrepe za zaščito gostov in zaposlenih v hotelih in kampih Aminess:

Ne pozabite: v času družbenega distanciranja je povezanost prek družabnih omrežij ključnega pomena, zato nas spremljajte še naprej in ostanimo v stiku.
Pošiljamo vam tople in sončne pozdrave!
Aminess Hotels & Campsites

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice