Zakaj izbrati to potovanje?

City Break v Londonu - Hotel Park Plaza Westminster Bridge London 4*

Čas potovanja: 4 dni

Cena na osebo že od: 599€

London BABY! Kot je zavpil Joey v znameniti seriji Prijatelji, vas tudi mi vabimo da se podate na nove dogodivščine v eno izmed bolj multi-kulturnih prestolnitc tega sveta. Mesto, ki svoje korenine skriva že v antiki, vas bo navdušilo s svojim angleškim ponosom, ki se odlično meša s kulturami celotnega starega krajestva. Sprehodite se ob reki Temzi, kjer se je sprehajal že Henrik VIII., obiščite nacionalno galerijo kjer visijo slike največjih svetovnih mojstrov, pomahajte kraljevi družini v Buckinghamsko palačo, lahko pa jo kar obiščite v muzeju voščenih lutk, predajte se predstavam v znamenitem West End-u, ali se preprosto sprehodite po Hyde parku, kjer na priboljšek preži nešteto rac in gosi. Skratka London za vsakogar ponuja nekaj, kar mu bo za vedno ostalo v spominu. London prihajamo!

map

Park Plaza Westminster Bridge London 4*

Odlični hotel se nahaja na izvrstni lokaciji v samem centru Londona, preko reke Temze od parlamenta z mogočnim Big Ben-om. Hotel je namenjen gostom ki želijo biti v bližini dogajanja, krasi pa ga tudi dobra povezljivost saj za hotelom leži postaja Waterloo. Sobe so dvoposteljne s kopalnico banja/tuš WC, nekatere ponujajo tudi možnost dodatnega ležišča ali suite (doplačilo). Sobe so modern opremljene, po ocenah gostov zelo udobne. V vsaki sobi vas pričaka minibar, fen, kopalni plašč, sef, LCD televizor, grelec za vodo/čaj, na voljo vam je brezplačno tudi wifi. Hotel ima v bližini veliko dobrih restavracij z raznovrstno ponubo hrane, znotraj dveh kilometrov pa se nahajaja večina glavnih mestnih znamenitosti, London Eye je oddaljen le 250 metrov Buckinghamska palača, ali Narodna galerija približno 1 kilometer, postaja podzemne železnice pa je oddaljena 200 metrov.

Opozorilo: Vse rezervacije so na vprašanje!

 • rezervacijo je potrebno opraviti vsaj 10 dni pred odhodom
 • ponudba velja za odhode v terminih 1.3. – 30.9.2023. Število mest po akcijski ceni na posameznem terminu je omejeno in je odvisno od razpoložljivosti prostih mest na letalu! Cena ne velja v času prvomajskih počitnic ali v glavni turistični sezoni.
 • cena velja za eno osebo do zasedbe prostih mest na letalu in v izbranem hotelu, ponudba pa velja pri prijavi obvezno DVEH POTNIKOV
 • pri aranžmajih city break se lahko hotelske kapacitete/letalske vozovnice hitreje zasedejo oziroma se lahko cena spremeni, ker se kapacitete preverja sproti za vsak termin posebej, zato je vaša hitra povratna informacija za nas pomembna. Fiksna rezervacija se opravi po prejemu vplačila, do takrat pa se lahko razpoložljiva mesta ali cena spremenijo
 • pogoj hotelske nastanitve je odvisna od razpoložljivosti mest na dan rezervacije (zagotavljamo kategorijo, lokacijo in kvaliteto)
 • rezervacija velja po pisni potrditvi s strani ponudnika in po poravnani prijavnini - v e-mail OBVEZNO posredujte vaše ime in priimek, datum rojstva, kontaktni elektronski naslov in kontaktno mobilno številko
 • odpoved rezervacije ni možna, razen v primeru vplačila zavarovanja rizika odpovedi v primeru bolezni ali nesreče
 • število mest po akcijski ceni na posameznem terminu je omejeno in je odvisno od razpoložljivosti prostih mest na letalu!
V ceno je vključeno

 • letalski prevoz Ljubljana - London – Ljubljana v ekonomskem razredu
 • letališke in varnostne pristojbine ter dodatek za gorivo
 • 3 nočitve z zajtrkom v dvoposteljnih sobah (triposteljne sobe samo na vprašanje)

Možna doplačila (ob prijavi):

 • transfer letlišče hotel letališče
 • oddana prtljage
 • ogled predstave v znamenitem West Endu
 • ogled Warner Bros Studia - Magični svet Harryja Potterja
 • različni vodeni ogledi v angleškem jeziku

Pošlji povpraševanje

Z oddajo povpraševanja soglašate, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter se z njimi strinjate.

GDPR soglasje* [Soglašam, da Kompas d.o.o. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe, izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah podjetij skupine Kompas d.o.o.) z uporabo e-pošte. Od obvestil se lahko kadarkoli odjavite.]

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice