Zakaj izbrati to potovanje?

 • kratek polet
 • veliko zgodovinskih lokacij za oglede iz čas stare Grčije in Rima,
 • veliko čudovitih vasic v notranjosti,
 • zelo lepo urejeno mesto Paphos s simpatičnimi trgovinami in restavracijami

City break Ciper-Grški del - Hotel 4*- individualno potovanje

Čas potovanja: 5 dni

Cena na osebo že od: 440€

Ciper se ponaša z bogato kulturo, zgodovino in številnimi naravnimi lepotami. Večina ga pozna kot rojstni otok boginje ljubezni in lepote Afrodite, ki ga krasijo rajske plaže v neokrnjeni naravi. Poleg vseh lepot, ki jih premore, ponuja še veliko športnih in avanturističnih trenutkov. Od plavanja z želvami, potapljanja, pohodov, odkrivanja redkih živali in rastlin do spuščanja s padali z bližnjih gora. Turisti radi pohvalijo tudi gostoljubje domačinov, prav tako so navdušeni nad tamkajšnjo mediteransko kulinariko

map

Ciper, tretji največji otok v Evropi in rojstni kraj boginje ljubezni Afrodite, nas je z vso svojo raznoliko ponudbo res presenetil in navdušil.

Tukaj najdemo prelepe plaže, kjer se lahko kopamo že od zgodnje pomladi in vse do pozne jeseni. Temperatura vode praktično nikoli ne zdrsne pod 18 stopinj.

Otok ponuja raznoliko pokrajino, od gora v središču otoka, ki so visoke skoraj 2000 metrov, do gozdov s cedrami, ozkih sotesk, slanih jezer, morskih votlin in dih jemajočih razgledov.

Otok premore tudi razburljivo zgodovino, o kateri pričajo ostanki neolitskih vasic, Feničanov, rimskih mozaikov, beneških zidov, prelepih bizantinskih cerkva in samostanov, vse do moderne zgodovine razdeljenega otoka na grški in turški del.

Uživamo lahko tudi v božanski kulinariki, ki je mešanica grške in orientalske in za prste obliznit.

V ceno je vključeno

 • direkten letalski prevoz iz Zagreba
 • letališke pristojbine in varnostne pristojbine
 • 1 manjši kos prtljage ( nahrbtnik/ torbica : dimenzij 40 x 20 x 25 cm ) 1 kabinski kovček do 10kg, dimenzij 55 x 40 x 20 cm, rezervacija sedežev na letu
 • hotelsko namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 4*
 • 4 x nočitev z zajtrkom

Odkrita beseda:

 • Ob prijavi je potrebno navesti točno IME IN PRIIMEK, kot sta napisana v potovalnem dokumentu, s katerim boste potovali ( veljavna osebna izkaznica ali potni list ). Posamezni prevozniki zahtevajo tudi številko, veljavnost in vrsto osebnega dokumenta, s katerim boste potovali ter vaše rojstne podatke. Kakršna koli naknadna sprememba navedenih podatkov, potrebnih za potovanje, ima za posledico dodatne stroške ali celo nakup nove vozovnice. Hrana in pijača na letalu nista všteta v ceno, sedežni red na letalu praviloma ni vnaprej določen.
 • ponudba velja za odhode v terminu 2.-7.6.2023. Število mest po akcijski ceni na posameznem terminu je omejeno in je odvisno od razpoložljivosti prostih mest na letalu! Cena ne velja v času prvomajskih počitnic ali v glavni turistični sezoni.
 • cena velja za eno osebo do zasedbe prostih mest na letalu in v izbranem hotelu, ponudba pa velja pri prijavi obvezno DVEH POTNIKOV
 • Pri aranžmajih city break se lahko hotelske kapacitete/letalske vozovnice hitreje zasedejo oziroma se lahko cena spremeni, ker se kapacitete preverja sproti za vsak termin posebej, zato je vaša hitra povratna informacija za nas pomembna. Fiksna rezervacija se opravi po prejemu vplačila, do takrat pa se lahko razpoložljiva mesta ali cena spremenijo.

 Za program CITY BREAK veljajo posebni splošni pogoji.

Pošlji povpraševanje

Z oddajo povpraševanja soglašate, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter se z njimi strinjate.

GDPR soglasje* [Soglašam, da Kompas d.o.o. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe, izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah podjetij skupine Kompas d.o.o.) z uporabo e-pošte. Od obvestil se lahko kadarkoli odjavite.]

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice