Turčija od 379€

Turčija, Antalya z okolico, Antalya - Lara

Hotel Sherwood Exclusive Lara

Bivanje v tem hotelu opisujejo kot počitnice za dušo in telo.

Destinacija

Lara je na novo razvit letoviški kraj neposredno ob dolgi in široki peščeno-prodnati plaži. Ponaša se z luksuznimi objekti, ki so v večjem delu grajeni v tematskem slogu z odlično »all inclusive« ponudbo, kjer svoje počitniške sanje lahko uresničijo tako posamezniki kot družine. Leži 15 km južno od Antalye, ki je pravi nakupovalni raj in kjer kljub hitremu razvoju v zadnjih letih še vedno najdete ostanke tradicionalnega utripa in gostoljubne domačine.

Nastanitev

NE SPREGLEJTE!

Pavšal za 1. otroka od 2-12 let z dvema odraslima 399 EUR.

 

Počitnice za dušo in telo

Lega in okolica: ob lastni peščeni plaži na področju Lare, do središča Antalye 18 km (možnost povezave z minibusi in dolmuši), letališče v Antalyi 13 km.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi, glavna restavracija, 4 à la carte restavracije, 6 različnih barov, vrt z 2 zunanjima bazenoma, 2 otroška bazena, aqua park s tobogani, notranji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno, bar ob bazenu in na plaži, konferenčne dvorane, butiki, trgovina s spominki, mini market, kino, frizerski salon, zdravniška služba.

Standardne sobe (29 m2): lepo opremljene, klimatska naprava, telefon, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, mini bar, sef, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon. Dodatno ležišče je zofa.

Storitev: ultra all inclusive.

Ponudba za najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, varstvo za otroke (za doplačilo in predhodno rezervacijo), otroški stoli v restavracijah in otroške posteljice, otroška animacija in mini disco.

Wellness & aktivnosti (doplačilo): spa center (različne masaže in terapije, kopeli, lepotilni center za nego obraza in telesa, jacuzzi, hammam, savna); dnevni in večerni animacijski program, večerne predstave, vodni športi (jet ski, parasailing, water ski), video igre, biljard, kegljanje, osvetlitev teniškega igrišča, oprema za tenis.

Spletna stran: www.sherwoodhotels.com.tr

Kompasova ocena: 5*

ULTRA ALL INCLUSIVE

Prehrana: samopostrežni obroki v glavni restavraciji; zajtrk (7.00-10.00), pozni zajtrk (10.00-11.00), kosilo (12.30-14.30), večerja (19.00-21.30), polnočni prigrizek (23.00-2.30); vse lokalne in nekatere uvožene alkoholne ter brezalkoholne pijače v različnih barih.
Športna ponudba: biljard, kegljanje, dnevna in večerna animacija.

Natančen program all inclusiva prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • all inclusive
  • letališke in varnostne pristojbine
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Antalya - Ljubljana
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)
  • transfer letališče - hotel - letališče
Dodatna ponudba ob prijavi:
  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice