Grčija (otoki) od 359€

Grčija (otoki), Kreta, Platanias

Hotel Porto Platanias Village Resort

Idealna izbira za sproščujoče počitnice

Destinacija

Križišče civilizacij, povezava med zahodom in Afriko, kombinacija divje pokrajine neskončnega morja. Chania je kraljica Mediterana in mesto jsamina ter po mnenju mnogih najlepše mesto na Kreti. Zlepa ne boste pozabili starega mesnega jedra, ki je obkroženo z lepo ohranjenim beneškim obzidjem, večernega vzdušja med ozkimi uličicami, očarljivih majhnih trgovinic z izdelanimi spominki ter vrhunske kulinarične ponudbe. Območje Chanie je raj z neskončnimi peščenimi plažami, ki se spogledujejo z visokimi vrhovi Belih gora. Je idealno izhodišče za odkrivanje pristnega in neokrnjenega južnega dela otoka. Vsekakor pa ne smete zamuditi obiska najlepše soteske v Evropi, Samarie, ki je 40 km južno od mesta Chania.

Nastanitev

NE SPREGLEJTE!

Pavšal za 1. otroka od 2-12 let z dvema odraslima 369 EUR.

Letalski prevoz je na letališče Heraklion, transfer z letališča do hotelov na področju Chanie ni vključen v ceni.

Na področju Chanie bo ves čas na voljo angleško govoreči predstavnik lokalne agencije, prav tako pa bo telefonsko dosegljiv tudi Kompasov, slovensko govoreči predstavnik na področju Herakliona.

Idealna izbira za sproščujoče počitnice

Lega in okolica: bližina peščene plaže, na mirni lokaciji, v letoviškem kraju Platanias, v bližini avtobusna postaja, 12 km od mesta Chania, 144 km od letališča Heraklion.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, TV kotiček, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, internetni kotiček (doplačilo), glavna hotelska restavracija, hotelski bar, bar ob bazenu, zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, mini market, parkirišče (omejeno število).

Standardne sobe (studii): pribl. 20 m², prijetno opremljene, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, telefon, sef (doplačilo), manjša kuhinjska niša, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa, s pogledom na vrt in bazen in notranjost.

Apartmaji: pribl. 32 m², prijetno opremljene, prostornejši, ločena spalnica z drstnimi vrati, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, telefon, sef (doplačilo), manjša kuhinjska niša, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa, s pogledom na vrt in bazen.

Storitev: samopostrežni zajtrk in večerja. Možnost doplačila za all inclusive.

Ponudba za najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, otroški stol, otoški mini klub, možnost izposoje otroške posteljice (na vprašanje in ob predhodni potrditvi).

Wellness & aktivnosti: Spa center za doplačilo v sestrskem hotelu Porto Platanias resort & spa (različne masaže, savne, kozmetični tretmaji), dnevna in večerna animacija, biljard, vodni športi na plaži (doplačilo), tematski večeri, potapljanje (doplačilo).

Spletna stran: www.village.portoplatanias.com

Kompasova ocena: 4*

ALL INCLUSIVE ( za doplačilo)

Prehrana: samopostrežni obroki v glavni hotelski restavraciji; zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki, pecivo, izbrane lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače. Natančen program all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • polpenzion (zajtk in večerja)
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Kreta (Heraklion) - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • predstavnik na destinaciji
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 4 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice