Grčija (otoki) od 439€

Grčija (otoki), Zakintos, Laganas

Hotel Mare Blu Studios & Suites

Modrina morja na obzorju

Destinacija

Laganas je na jugozahodnem delu otoka, 6 km oddaljen od glavnega mesta otoka, mesta Zakintos. Je največje in najživahnejše letovišče na tem zelenem otoku s čudovito 8 km dolgo peščeno plažo. Atraktivnost zaliva niso samo njegove plaže, ampak tudi ogrožena vrsta morskih želv vrste Caretta caretta, ki se vsako poletje vračajo na plaže znotraj zaliva in v nočnem času gnezdijo na njih. Zaliv Laganas je vse od leta 1999 zaščiten naravni nacionalni morski park, kjer se vsako leto odvija eden izmed najlepših naravnih procesov. Hkrati je Laganas tudi pravi raj za tiste, ki želijo, da jim počitniške minevajo v živahnih ritmih, ki se razlegajo iz tavern barov in diskotek, odprtih pozno v noč.

Nastanitev

Družinsko vodeni studii na odlični lokaciji ob plaži. Hotel priporočamo posameznikom, parom in družinam ki si želijo aktivnih počitnic.

Lega in okolica: v letoviškem kraju Laganas, 20 m od plaže, 250 m od centra kraja, 350 m od najbližje avtobusne postaje, 5 km od letališča.

Standardne sobe: prijetno opremljene, prenovljene, nahajajo se v prvem nadstropju glavne zgradbe, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, hladilnik, grelnik vode, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi.

DBL Studii: prijetno opremljene, prenovljene, nahajajo se v pritličju glavne zgradbe, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, kuhinjska niša, hladilnik, kopalnica, sušilnik za lase. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi.

TRIPLE Studii: prijetno opremljene, nahajajo se v prvem nadstropju annex zgradbe, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, kuhinjska niša, hladilnik, grelnik vode, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in otroka do 15 let ali 3 odrasle osebe.

Storitev: najem.

Aktivnosti (doplačilo): vodni športi na plaži.

Spletna stran: www.mareblu.traveleto.com/

Kompasova ocena: 3*

Vključeno v ceno:

  • najem
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Zakintos - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 1,50 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice