Grčija (otoki) od 359€

Grčija (otoki), Kos, Kos

Hotel Koala

Družinsko voden Hotel Koala, ki se vam kljub preprostosti želi približati s prijaznostjo in gostoljubnostjo. Primeren je za nezahtevne goste, ki si želijo oddiha v prijetnem okolju, za pare in tiste, ki se na počitnice odpravljajo sami.

Destinacija

Z milo in prijetno sredozemsko klimo, naravno lepoto pokrajine, prečudovitimi zlato-peščenimi plažami in hitrim turističnim razvojem v zadnjih desetletjih, postaja Kos vedno bolj znana turistična destinacija med ostalimi grškimi otoki. Z več kot 2000 letno bogato zgodovino in živahnim nočnim življenjem bo otok očaral vse ljubitelje antike in stare Grčije, kot tudi mlade in zabave željne.

Nastanitev

Počitnice kot pri prijateljih

Lega in okolica: 150 m od prodnate mestne plaže, v centru mesta Kos, do središča mesta s številnimi trgovinicami, tavernami in bari, 27 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, sef na recepciji (doplačilo 18€/teden), zajtrkovalnica, hotelski bar, zunanji bazen, ležalniki ob bazenu brezplačni (omejeno število), na javni plaži za doplačilo, terasa za sončenje.

Standardne sobe: preprosto in prijetno opremljene, klimatska naprava (doplačilo 5€/dan), brezplačen Wi-Fi, Sat TV, telefon, hladilnik, kopalnica, sušilnik za lase, balkon. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi ali 2 odrasli osebi in 1 otroka do 13 let ali 3 odrasle osebe.

Prenovljene standardne sobe: stilsko opremljene, klimatska naprava (doplačilo 5€/dan), brezplačen Wi-Fi, Sat TV, telefon, hladilnik, kopalnica, sušilnik za lase, balkon. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi ali 2 odrasli osebi in 1 otroka do 13 let ali 3 odrasle osebe.

Storitev: samopostrežni obogateni kontinentalni zajtrk.

Spletna stran: www.koalahotel.gr

Naša ocena: 2*+

Vključeno v ceno:

  • nočitev z zajtrkom
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Kos - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 0,5 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice