Egipt od €

Egipt, Hurghada & Safaga, Hurgada

Hotel Jaz Aquamarine Resort

V Hotelu Jaz Aquamarine Resort boste preživeli nepozabne družinske počitnice ob Rdečem morju.

Destinacija

Hurgada je idealen kraj za dopustovanje tako za družine kot za vse tiste, ki se radi potapljajo in šnorklajo ter odkrivajo prečudovit podvodni svet, ki je poln barvnih koral in eksotičnih rib. Lahko se odpravite v središče mesta, kjer ne manjka tipičnega arabskega živ-žava in se spustite v pogajanja za ceno spomnikov ali pa vse skupaj opazujete iz bližnje kavarne.

Nastanitev

Nepozabne družinske počitnice ob Rdečem morju

Lega in okolica: na južnem delu Hurgade ob lastni peščeni plaži (obala se počasi spušča-plavanje v bližini obale je odvisno od plimovanja morja), 20 km od Hurgade, 17 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, TV kotiček, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, internetni kotiček, glavna restavracija Topaz, tematska restavracija Four Corners, azijska à la carte restavracija Makai Tukai, bližnji vzhod à la carte restavracija Sofra, morska à la carte restavracija Corallo, italijanska à la carte restavracija Nino`s, hotelski bar Fayrouz, bar ob bazenu La Perla in Aquarius, bar na plaži Paradisio, zunanji bazeni (izbrani bazeni ogrevani v zimskem času), otroški bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno, kopalne brisače (brezplačno), lekarna, avtomat. V hotelskem naselju velja poseben »Dress Code«, ki prepoveduje nošenje kratkih hlač in krila v restavracijah, srajc brez rokavov ter natikačev, prav tako ni dovoljeno v restavracije vstopati v mokrih oblačilih ali kopalkah.

Superior sobe: stilsko opremljene, prostornejše, klimatska naprava, telefon, Sat TV, aparat za pripravo kave in čaja, mini bar (doplačilo), sef, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa

Družinske sobe: stilsko opremljene, prostornejše, enako opremljene kot superior sobe.

Storitev: all inclusive.

Ponudba za najmlajše: otroško igrišče, otroški bazen, mini klub (4- 12 let), posebni otroški meniji, otroška posteljica (na vprašanje in ob predhodni potrditvi).

Wellness & aktivnosti: Mivida spa za doplačilo (savne, turška kopel, jacuzzi, masažni in lepotni salon), potapljaški center in center z vodnimi športi (doplačilo), fitnes, aerobika, gimnastika, odbojka na mivki, vaterpolo, vodna gimnastika, tenis (večerna razsvetljava za doplačilo), vodni športi na plaži (doplačilo), dnevna in večerna animacija.

Spletna stran: www.jazhotels.com

Naša ocena: 5*

 

ALL INCLUSIVE

Prehrana: samopostrežni obroki v restavraciji Topaz; zajtrk (7.00-10.30), kosilo (12.30-14.30) in večerja (18.30-22.00), kontinentalni pozni zajtrk (10.30 - 11:30), prigrizki (12.00-17.00), popoldanski čaj, kava, sladice (16.30-17.30), lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače (10.30-24.00). Natančen program ponudbe all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • all inclusive
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Hurgada - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • lokalno angleško govoreči vodnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 60 EUR
  • priporočljivo doplačilo ob prijavi - Vizum 30 EUR/osebo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice