Turčija od 319€

Turčija, Bodrum, Izmir z okolico, Özdere

Hotel Club Marvy

Vrhunski hotel Club Marvy se lahko ponaša kot prvi hotel v Turčiji, ki privablja goste boemskega stila in značaja. Zgrajen v sredozemski in egejski arhitekturi ustvarja popolnoma novo vzdušje za sprostitev od vsakdana med številnimi nasadi oljk, palm in borovcev. Prepustite se razvajanju v storitvah na najvišjem nivoju.

Nastanitev

Počitnice z namenom, na destinaciji Marvy s pomenom

Lega in okolica: v čudovitem z zelenjem obdanem zalivu z dvema peščenima plažama, ena je namenjena samo odraslim od 18 leta, 1,5 km od kraja Ozdere, 35 km od mesta Kušadasi, 50 km od letališča Izmir.

Hotelska ponudba: recepcija, Wi-Fi, glavna restavracija z bogato izbiro jedi, 4 a la carte restavracije (Buono Italiano, Degirmen Rrestaurant - adults only 18 +, Iskele Restaurant - sea food, BOA Steak & Burger House), 2 restavraciji s prigrizki, 8 različnih barov (2 bara ob bazenu in 2 bara na plaži), 2 zunanja bazena, 3 bazeni za otroke, bazen s 7 tobogani, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno, brezplačne kopalne brisače, spa & wellness center, dnevna in večerna animacija s predstavami in koncerti za odrasle in otroke, otroški klub (4-16 let), možnost najema avtomobila (doplačilo), različne trgovine.

Comfort sobe (glavna stavba, 20 m2): moderno in stilsko opremljene, klimatska naprava, telefon, sat TV, Wi-Fi, sef, mini bar, aparat za pripravo kave in čaja, postelja z ločenima ležiščema ali francosko ležišče in sofa, kopalnica, sušilnik za lase. Možna nastanitev za 2 odrasla in 1 otroka.

Comfort sobe (bungalovi, 30 m2): enaka oprema kot v comfort sobah v glavni stavbi, francoska postelja, dodatno ležišče za otroka in sofa. Možna nastanitev za 2 odrasla in 2 otroka.

Storitev: ultra all inclusive.

Ponudba za najmlajše: mini klub (4-12 let), teen club (13-16 let), bazen s tobogani, mini disco, otroški kino, delavnice in predstave za otroke.

Wellness & aktivnosti (doplačilo): spa & wellness center, ki nudi gostom popolno sprostitev v umirjenem okolju s pogledom na morje, turška kopel, hammam (doplačilo), masaže (doplačilo), možnost masaže na plaži Boho (adults only od 18 leta), savna, fitnes, lepotilni tretmaji.

Spletna stran: www.clubmarvy.com

Naša ocena: 5*

Ultra All Inclusive

Prehrana: samopostrežni zajtrk, pozni zajtrk, kosilo, večerja in nočni prigrizek v glavni restavraciji, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v barih (24 h).

Športna ponudba: fitnes, namizni tenis, odbojka na mivki, mini golf, zumba, joga, aerobika, košarka, vodni športi (doplačilo).

Natančen program all inclusive ponudbe prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • letališke in varnostne pristojbine
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Istanbul - Izmir - Istanbul - Ljubljana
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • ultra all inclusive
  • angleško govoreči predstavnik lokalne agencije

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice