Grčija (otoki) od 359€

Grčija (otoki), Zakintos, Tsilivi

Hotel Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

Odkrijte zadovoljstvo in sprostitev v elegantnem in stilno dovršenem hotelu v dveh delih, obdanem s čudovitim nasadom oljk in modrino Jonskega morja. Kakovostne storitve, odlična kulinarika in prijetno vzdušje ponujajo idealno okolje za sprostitev in uživanje za zahtevnejše goste in družine.

Destinacija

Zakintos očara z odtenki zelene barve, saj je posejan s številnimi nasadi oljk, agrumov, različnim cvetjem ter vinogradi. Ta najjužnejši otok v Jonskem morju obdaja modrina kristalno čistega morja. Je otok nasprotij saj lahko odkrivate idilične grške vasice, ki še niso izgubile svojega čara ter pristnosti in mesta polna kozmopolitanskega življenja. Ko boste počivali na čudovitih peščenih plažah, občudovali želve Caretta-Caretta ali posedali v pristnih lokalnih tavernah bodo lepote tega idiličnega otoka, ne da bi se zavedali, očarale tudi vas.

Nastanitev

Ob morju in v senci nasada oljčnih dreves

Lega in okolica: ob plaži, v kraju Tragaki, 4 km od letoviškega kraja Tsilivi, 12 km od letališča, 500 m od avtobusne postaje, 8 km od mesta Zakintos.

Hotelska ponudba: hotel sestavlja predel za družine z lastnim barom in bazenom, recepcija s sprejemnico, brezplačni Wi-Fi, internetni kotiček (doplačilo), glavna restavracija Eleon, à la carte restavracija All 'Olio, Olivia bar, Panorama cocktail bar, Aqua bar ob bazenu, bar s prigrizki, velika terasa z dvema zunanjima bazenoma, bazen z jacuzijem, otroški bazen, brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži, kopalne brisače, mini market, menjalnica, parkirišče.

Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava, manjši hladilnik, sef, telefon, brezplačen Wi-Fi, Sat TV LCD, (doplačilo: interaktivna TV, izbor filmov, internet, elektronska pošta, igre), kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa.

Družinske sobe: prijetno opremljene, spalnica je povezana z dnevno bivalnim delom, klimatska naprava, sef, telefon, Sat TV LCD, (doplačilo: interaktivna TV, izbor filmov, elektronska pošta, igre), polno opremljena kuhinja, mini bar (doplačilo in na vprašanje), kopalni plašč in copati, kopalnica, sušilnik za lase, balkon, lastni bazen.

Ponudba za najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, mini klub za otroke od 4 – 12 let, Aqualand vodni park s 4 tobogani za otroke in odrasle osebe (brezplačno za hotelske goste).

Storitev: all inclusive.

Wellness & aktivnosti (doplačilo): Eleon Wellness & Spa (različne masaže in terapije, kopeli, lepotilni center za nego obraza in telesa, savna); namizni tenis, fitnes; za doplačilo: biljard. V lepo urejenem vrtu obdanem z oljkami se nahaja hotelski aquapark s štirimi tobogani, dnevna in večerna animacija.

Spletna stran: www.eleon-grand-resort.gr

Kompasova ocena: 5*

ALL INCLUSIVE:
Prehrana:
samopostrežni obroki v glavni restavraciji Eleon, zajtrk (7.00–10.00), kosilo (12.30–14.30) in večerja (19.00–21.30), prigrizki, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v barih (10.00–23.00).
Športna ponudba: brezplačni vstop v vodni park, večerne predstave in otroška animacija.
Dodatna ponudba: brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu, brezplačne brisače za na plažo. Natančen program all inclusiva prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • all inclusive
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Zakintos - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)


Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR


Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 4 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
Svet potovalnih ugodnosti

Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

Včlanite se

MyWay

Počitnice po meri

Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

Sestavite si počitnice